ПЛЕВЕН - предвалентинска

• 10 444
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Все си мисля,че този период с неяденето ще отмине.Ама много се ядосвам когато предлагам едно,две,три яденета и тя не ще...
Да ви кажа, мисля да кандидатствам за Сървайвър ,та, ако ме видите по телевизията да не се учудвате  Mr. Green

# 151
  • Плевен
Да ви кажа, мисля да кандидатствам за Сървайвър ,та, ако ме видите по телевизията да не се учудвате  Mr. Green
Ако те одобрят, ще го гледам заради теб. А на кой ще оставиш момата? Толкова месеци без нея .... Таткото какво мисли, съгласен ли е?

# 152
di_p  желая ти успех ако решиш да участваш.

# 153

Ей, супер  Grinning
И аз много искам, но ме е срам. Няма да ме вземат защото съм дебела, пък и там само по бански да се фишкам - смешна ще съм  Sick
Иначе нямам проблем с гадостите, които ще ям. Не знам обаче физическите игри до къде ще ги докарам. Май само ще провалям отбора  Mr. Green

# 154
  • Плевен
Дикси, как сте цялото семейство? Оздравяхте ли?

# 155
Татито и той иска да кандидатства ,та,ако ни изберат и двамата един от нас ще се жертва  Mr. Green
Дикси,спомняш ли си от първия сезон мацката,дето се фишкаше по монокини,тя да не беше много слаба случайно,ама поне оплакнаха поглед мъжете  Twisted Evil

# 156
  • Плевен
И ние сме много зле с яденето Crazy Само на обяд хапва повече и вечер си пие млякото.През другто време по 2-3 лъжички и стиска устата. Расте и зъб и предполага,че е от това,но в тия грипове да не яде ми е малко притеснително.Беше прояла за 3-4 дни и от вчера пак не иска. Какви витамини давате на децата?

# 157
Да взема и аз да се запиша-само това ще е начин да отслабна пак  Mr. Green Но пък с яденето на гадини имам проблем  Sick

# 158
  • Плевен
Какви витамини давате на децата?
Мултисаностол - сиропче с вкус на портокал. И разяжда децата. Peace

# 159
  • София
Дикси,недей така-ти ако си дебела..някои други сме просто огромни Wink.Важното е да се чувства добре човек в кожата си. Peace
Гледам за ядене сте се разговорили.Аз да не се хваля,че като се похваля обикновенно съжалявам после,но моите и двете момичета никога не са били злояди.Не мога да кажа,че ядат по много,но си хапват разнообразна храна.Е,има и неща ,които не обичат.Плодове ядат,със суровите зеленчуци точно в зимния сезон ни е проблема-не обичат салати от зеле и подобни.Но компенсират с плодове.По възможност давайте на децата си киви-то е ,доколкото знам,най-богато на витС от плодовете.Казват,че две кивита на ден били достатъчни да покрият дневната нужда от витС.
За витамини-в зимния сезон давам Саностол,но от него много прояждат,в градината ми казаха,че Мими постоянно била гладна,изяжда си манджата и често иска допълнително .И вкъщи е така.Та го давам с почивки.
Никога обаче не съм ги насилвала,молила или правила тетатър да ядат.Имали са период,в които не са яли с дни друго,освен ябълки примерно.Правя се,че не забелязвам-организма на детето не би се оставил да умре от глад.Дори бях чела някъде/но да се изкажат форумските доктори Wink/,че когато яде,е вредно на детето да муу се говори,да му се разказват приказки и подобни,защото мозъка му не изпращал сигнали и стомахчето не преработвало качественно храната.Ама и аз едно обяснение извадих Crazy

# 160
Дори бях чела някъде/но да се изкажат форумските доктори Wink/,че когато яде,е вредно на детето да муу се говори,да му се разказват приказки и подобни,защото мозъка му не изпращал сигнали и стомахчето не преработвало качественно храната.
Ako не е,че се правя на маймуна,разказвам нещо, пея, или той  да гледа реклами, не мога хептен да го излъжа да яде. Който не е хранил злоядо дете, той не знае к'во значи мъка  Grinning

Витамини-сега давам Милтивитамол , на Д-р Тайс - бях казала на Анатоли да купи Мултисаностол, но той купил тия  Crazy давала съм и Актавит/с - не помня точно, но апетит не се появи.

# 161
И аз давам Саностол. Но само 10 дена. После почивка. В интерес на истината не съм от най-редовните с витамините.
Димана миналата зима ядеше много плодове. Сега не иска да хапне плод. Единствено морков от време на време може да опита. Или парченце ябълка. Не знам как да я накарам да ги яде. И сокове от пресни плодове пиеше и тях отказа. Аз и затова давам допълнително витамини, че иначе само на манжди ще я кара. А за храненето -  имало е моменти по една седмица и даже повече не иска да яде. Но не съм я насилвала. Колкото иска - толкова давам. Аз съм била много злояда. И много са ме насилвали да ям. И до ден днешен не обичам да ме канят и подканват да си взема от някое ядене.

# 162
Атракциике спомняте ли си как се запознахме?  Wink
  Че как мога да забравя, но май заслугата беше на Петя  Wink Ти си била подстрекател  Mr. Green

Атракция, и аз бях тогава с теб, когато Петя те спря на центъра.Тогава аз още не знаех за този форум.

Та за срещата да полюбопитствам, Атракция значи така, а .. без Анатоли, а с кого  newsm78Или е тайна Wink

# 163
Валенце,ти си щастливка с тия деца.До сега и аз не бях виждала злояди деца,племенницата ми,която израстна пред мен се хранеше много добре,изобщо нашата рода сме добре с апетита.Това злоядото от мъжа ми ще да е  Twisted Evil
Витамини за сега не давам в синтетичен вид,обаче започнах осцилококцинум.
Атракция,колкото пъти ти видя аватара и започвам да се лигавя  Mr. Green

# 164
  • плевен
Здравейте момичета.Чета че говорите за ядене.Да ви кажа с моя Марио в това отношение нямам никакъв проблем-храни се много добре и вкъщи и в яслата.Рядко се случва да не иска да яде,но в тези случаи просто не го насилвам.Като огладнее сам си казва.Давах му и аз Мултисаностол,заради витамините.Проблема е че вече 10 дена кашля.Изпи едно шише Демефан,сега реших да му взема Мукоплант на д-р Тайс.Да имате някакви отзиви за него.Давам го вече втори ден,но все още се обажда и то денем,а нощем спи спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт