Безглутенови ако намеря бих се пробвала да дам на Кам вечер преди цицата за лека нощ, за да спинка заситен. Иска ми се да пробвам, та да разбера кърмата ли не го засища и се буди или какво. Поне да започна да отхвърлям евентуалните причини за будене.
Неспането си е голямо мъчение. Вече съм сигурна, че то в комбинация с хормоните е причината за следродилната депресия. Ако мамите спяха повече нямаше да им хрумва да се сдухват. Почна много да ми липсва спането и взех да сдавам багажа. Киселея, мъжа недоволства...
Моето дете е алергично към броколите. Нали бях писала, че се изпъпчи след като веднъж преядох с този зеленЧУК. Преди няколко дни хапнах 2 и беб пак с пъпки по муцунката. Броколите са си алерген по принцип, та когато и да давате пробвайте първо с малко за някаква реакция
По идея на vessela.v навестих Зарата и купих на беб страхотно палтенце. Сивичко от ситно кадифе с поларена подплата, цип и декоративни копчета, джобчета и качулка за 13лв. Има страхотни момичешки якета - червено с розови елементи, светло сини палтенца - джиджани за момиче и светло сини якенца за момчета. Все по 13-15 лв. Размерът е 6-9м и 9-12м. Има и яки чорапогащници за 3 лв. Тичайтеее!!!Другите дрешки са