Отговори
# 120
Аз съм фен на тези бебешки бизквитки  Rolling Eyes
Безглутенови ако намеря бих се пробвала да дам на Кам вечер преди цицата за лека  нощ, за да спинка заситен. Иска ми се да пробвам, та  да разбера кърмата ли не го засища и се буди или какво. Поне да започна да отхвърлям евентуалните причини за будене.

Неспането си е голямо мъчение. Вече съм сигурна, че то в комбинация с хормоните е причината за следродилната депресия. Ако мамите спяха повече нямаше да им хрумва да се сдухват. Почна много да ми липсва спането и взех  да сдавам багажа. Киселея, мъжа недоволства...
Моето дете е алергично към броколите. Нали бях писала, че се изпъпчи след  като веднъж преядох с този зеленЧУК. Преди няколко дни хапнах 2 и беб пак с пъпки по муцунката. Броколите са си алерген по принцип, та когато и да давате пробвайте първо с малко за някаква реакция

По идея на vessela.v навестих Зарата и купих на беб страхотно палтенце. Сивичко от ситно кадифе с поларена подплата, цип и декоративни копчета, джобчета и качулка за 13лв. Има страхотни момичешки якета - червено с розови елементи, светло сини палтенца - джиджани за момиче и светло сини якенца за момчета. Все по 13-15 лв. Размерът е 6-9м и 9-12м. Има и яки чорапогащници за 3 лв. Тичайтеее!!!Другите дрешки са  Sick   

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 21:36 от shoshi84

# 121
Бреййй тук вярно бамба е паднала Laughing
Димяни, аз и правя най-различни. Броколи с картофче; карфиол с картофче, морковче и чушка; картоф с чушка, маркавче и грах; тиква с картоф - както ми дойде.
Вале,зъбките специално резците са между 5 и 8 месеца  Peace

ООО, на Лазар му проби първия зъб в края на 10-ти месец

И ние сме беззъби.
И ние, а на каката първото зъбче излезе 2 седмици преди годинката Embarassed
Добре дошла на новата мама

# 122
  • София
Шоши84,тези бисквитки ги има в бебешките магазини при нас специално в всички,лесно ще ги намериш и са около 11 лв. Peace
Къде е този магазин newsm78
Шош,ще видя сега какво ще забъркам Mr. Green

# 123
И ние нямаме зъби още, но сигурно скоро ще избиват защото е много нервен, а отдолу отпред на венеца има бяло петно което преди го нямаше.

# 124
Здравейте!
Честито на празнуващите!!!
Аз съм нещо в КОМпресия (депресия демек  Wink ) Не знам що така  Rolling Eyes
Тони аз от 2 дена давам броколи - всичко е ОК  Peace А за пюретата правя всевъзможни комбинации от картоф, морков, тиквичка, чушка и броколи.
Ние утре ще ходим до Джъмбо евентуално, ако успея да навия мъжо  Rolling Eyes От както ходихме в пигиса, стане ли въпрос, че нещо трябва да се купува, все натам се запътва  Laughing Казахте, че за Джъмбото няма проблем да се влезе  с количка, нали  newsm78

И ние сме от беззъбите и необръщащите се  Rolling Eyes мързелът е велико нещо  Blush

# 125
Здравейте мами цял ден не съм Ви писала защото бях на погача на една приятелка!Там стана дума за капките за рахит/Витамин Д/!С акушерка от Майчин дом се  разговорихме за това че аз не давам на мойто бебе въпросните капки!Личната лекарка ми каза че Наталия нямала нужда и че в АМ има витамин Д!Затова нямало нужда допълнително да и давам а нали сме и лятно бебе!
Та въпросната акушерка каза че за първи път чува бебе което не пие капките!
Сега съм много притеснена и МОЛЯ ВИ да ми споделите  вашите мнения относно този въпрос!Благодаря предварително на всички които ще ми отговорят! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 126
  • Ланкър, планините Овнерог
Манчева, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! Всичко най-хубаво ти желая и да те слушат мъжете ти!

Честити 1/2 годинки на Рошлето, Надежда и Георги!

# 127
Аз знам че на всички бебета се изписва вит.  Д, независимо кога са родени и се дава до 1 год. май Peace

# 128
  • ГОре на черешата...
Аз знам че на всички бебета се изписва вит.  Д, независимо кога са родени и се дава до 1 год. май Peace
Да, като може да се спре през лятото, когато децата са по много часове навън Peace.

# 129
  • София
Бейби Heart Eyes може с количка аз все така ходя, че с столчето за кола..... ooooh!
Внимавайте с паркинга много е гаден Crossing Arms
Чакам скайп Wink
Наведи аз давам вс ден по 2 капки така ми каза педи,но пък 1 педиатър който не практикува тук в БГ ми каза,че ако детето поема около 400/500 мл АМ на ден не е нужно допълнително да се дава! Peace

# 130
Аз ви оставям, в супер скапано настроение съм, да не развалям сега и вашето...
Тони, още не съм си направила, ама нали ти казах - ти ще си първата която ще разбере! Simple Smile

# 131
  • София
Бейби

# 132
Ето я Гита бе, кой питаше за нея?

# 133
Гита къде се затри newsm78

# 134
  • София
Гита е по другите теми  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт