Отговори
# 270
  • София
Шоши, страхотни деца! Пу-пу...

# 271
  • Златна Добруджа
Добро утро  Flutter

Сервирам обичайната доза кафе

Шоши, с риск да се повторя - страхотни момчета си имаш   Hug
Франи, малкия голям мъж е много хубав, пу-пу  Heart Eyes

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА СТАНИСЛАВ НА ХЕРИ!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА И НА ОСТАНАЛИТЕ ПОРАСНАЛИ БЕБОЦИ!

# 272
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мами, спешно питане. Слеед като 5 дни и давам карто, мога ли днес ей ака изведнъж да и дам 2 лъжички слива или круша, които са плодове. Много се запече от картофа, вчера я изаках с дуфалак. Тук споменах вече, тиква няма, сладкия картоф никой не ми отговори дали знае, запича ли или разхлабва и сега съм се видяла в чудо.
Помагайте  Praynig, че да търча до магазина да купувам.

# 273
Добро утро!

Абсолютно вярно, е че нашите бебоци са си най-хубави!
Шоши-ей, с толкова много хубави мъже човек да ти завиди!  Party Party Party
Франческа-леле, колко е пораснал и какъв е готин!

Бобченка-и моето момче се запече много от картофа, направо незная какво да му давам!

Момичета помагайте със съвети за разхвлабване!

# 274
Добро утро!!!

Mr. Green

За разхлабването: PIVANOVA,  bob4enka и двете кърмите наблегнете на разхлабваща храна и бебчовците ще се повлияят  Peace Най-бързодействащи са плодовете - май сега най-актуално е кивито. Преяжте с киви и до няколко чака ще има резултат.

# 275
Добро утро.
Пиванова/Бобченка и ние сме с този проблем. Плодовите пюрета слива, круша, аз направих слива вчера и ефекта е поразителен. Mr. Green
Франи много сте големи Heart Eyes

# 276
Добро утро..
Само мойто дете ли не се запича,ни от картоф,ни от нищо,напротив здраво се оаква.... Mr. Green
Провай с една лъжичка пюре от сливи да и дадеш,ако не както е казала shoshi по горе щом кърмите още:)))
Сега ми се прияде киви и на мен и аз като бременните:))

# 277
Валерия, от какво го направи това пюре? със сушени сливи ли?  newsm78

малчо вчера опита ябълка. беше отвратен от първите 2 лъжички, все едно - голям гнус  Joy

и щях да питам. като има грипна епидемия има ли консултации?  newsm78 и в сряда ни предстои ваксина. 2 дена след това ли трябав да чакам, за да въведа нова храна?

# 278
Добро Утро  Hug
Ментина, кафенцето е супер, както винаги! Беше права за Коларгола - ЯКО ЦАПА!  ooooh! Всичко в нас е с цвят Коларгол  Joy За колко време й мина хремата на Рошличката? А малкия човек е станал толкова хитър! Бяга ми, не ми дава да слагам капки, стеримар, нищо! Научил се е, че е гадно и се пази  ooooh! Joy Хем му се радвам, хем подивявам вече-голяма драма става!
Лимонка Киселинкова и моя не се запича-напротив..Той всъщност май от нищо не се запича  hahaha
Приятен ден на всичкии   bouquet

# 279
Херелина ето от такиви сливи ми е пюрето, мъжа ми ги е купил от Била май Peace

# 280
А малкия човек е станал толкова хитър! Бяга ми, не ми дава да слагам капки, стеримар, нищо! Научил се е, че е гадно и се пази  ooooh! Joy

Добър ден. Simple Smile
Същата работа сме и ние с тези капки. Върти китарата на всички страни и не дава. Simple Smile
Бобченка, ИПванова, няма никакъв проблем да дадете плод. Сливата действа перфектно. Особено тази на Гербер. Mr. Green
Круша също.
По принцип картофа го препоръчват при диети, води се запичащ.
Не помня дали давате пресен плод. Реакцията е мигновена. Mr. Green

# 281
  • София
На нас нищо почти не ни действа за разхлабване ooooh!
Иначе слива,круша и течности Peace
Днес ще правя пюре от сушени домашни плодове/круша,слива,ябълка/

# 282
Здравейте момичета.
От списание 9 месеца ми изпратиха този файл. Това е покана за парти в City Center Sofia , но аз съм доста далече, и няма да мога да отида, но мамите, в близост могат да заповядат.А ето и поканата:

Здравословна бременност с “ЕВРОФУТБОЛ”
„Еврофутбол” организира национална благотворителна кампания „Ние чакаме бебе”. Тя ще стартира с  хепънинг в City Center Sofia на 30 януари. Кампанията цели да повиши информираността на бъдещите родители чрез издаване и разпространение на дневник-календар, провеждане на безплатни училища за родители, хепънинги. „Ние чакаме бебе” ще спомогне за здравословното и спокойно протичане на бременността, смятат организаторите. Издаденият вече дневник-календар представя систематизирана информация за 40-те гестационни седмици на бременността. За всяка от тях има съвети за физическото развитие на майката и на плода чак до раждането на детето, за начина на живот, за храненето, за психологическите промени. Представена е и специална гимнастика с цел подходяща двигателна активност за бъдещата майка. Дневник-календарът съдържа материали за трудово-правните взаимоотношения – по време на работа и отпуск за бременност, за раждане и за отглеждане на дете, необходимите документи, какво покрива здравната каса и т.н. Има и специални страници за вписване на данни – мерките на майката към даден момент, места за поставяне на снимки от ехографските прегледи, препоръки към бъдещия татко и др. Дневник-календарът е консултиран от медицински и други специалисти и ще се разпространява безплатно на различните инициативи по кампанията. “Ние чакаме бебе” е насочена към по-малките населени места, където достъпът до ценни съвети и препоръки е по-ограничен. Затова ще бдат проведени училища за бременни в 15 града на страната. Кампанията започна на 23.01.2008 г. и ще продължи до 19.03.2008 г. Част от кампанията са и три хепънинга за популяризиране на здравословната бременност – поканени са всички бъдещи родители. За настроението на присъстващите ще гарантират забавни игри, музика и разнообразни награди. Всяко от събитията има различна тема: в София на 30.01.2008 г. тя е „Най-масово мерене на кореми”, на 20.02.2008 г. в Бургас е „Най-масова гимнастика за бременни”, а във Велико Търново на 05.03.2008 г. – „Най-изразителна рисунка върху корем”.

# 283
Здравейте момичета.
От списание 9 месеца ми изпратиха този файл. Това е покана за парти в City Center Sofia , но аз съм доста далече, и няма да мога да отида, но мамите, в близост могат да заповядат.А ето и поканата:

Бре и аз съм далеч ама гледам за бременни го организират, май съм с предимство(още не ми е дошло) hahaha Joy hahaha
Ето го и мойто мишленце как си хапва пюренце http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189228&photo=52

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 11:34 от Котаранка Писанкова

# 284
  И на мен ми пратиха такава покана и много се зачудих в началото, но явно като им влезеш веднъж в системата и ти бройкат всеки път.
 Тук времето е ужасно с гаден вятър, то май в цялата страна е така, ще пазим компютрите днес.
Ето една снимка и на моята Зайя
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168534&photo=48

Общи условия

Активация на акаунт