Доктор Дяволов от МД София

• 177 057
  • 851
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Какво му е доброто бях сега в Майчин дом такъв безкеруполен кожодер не съм виждала

Чак пък толкова.
А кое му е доброто ли - добър е като лекар, доказал се за толкова време.

# 361
Какво му е доброто бях сега в Майчин дом такъв безкеруполен кожодер не съм виждала

Погледни го от тази страна: има също толкова безКЕРУПОЛНИ  Grinning кожодери, които в същото време хич не ги бива и като доктори. Пожелавам ти да не попаднеш на такъв!

# 362
Родих второто си дете преди седмица със спешно секцио. Отново оператор бе д-р Дяволов!
Е така и не разбрах защо кожодер!
Избрах си екипа му и двата пъти, платих си само официалната такса в болницата! Дори и най-дребен намек за нещо отгоре! Идваше да ме види всеки ден от престоя ми в болницата , така че е имал възможност нещо да ми рекне!
Дори първият път аз се опитах нещо да намекна и бях отрязана, че си има определен ред и той е през касата на болницата!
За професионалните му качества ще си замълча! Не съм лекар, да го оценявам!
Просто съдя по себе си!
Седмица след операцията се чувствам отлично (а отидох със сериозен проблем и само бързата му реакция не усложни нещата)

# 363
  • София
Какво ли остави жена с диабет и високо кръвно да ражда по нормален начин а това са предпоставки за секцио и понеже нямаше пари трябваше да се мъчи е роди здраво дете 5,100  а ми обяснете как се ражда такова дете по нормален начин

# 364
Сигурно има професионални качества бях на няколко прегледа при него след 2 неуспешни спонтанни аборта и 3-години опити ми назначи генетични изследвания и се оказа,че имам тромбофилия.Каза да дойда като забременея пак.След като забременях 3-ти път(след 2 месеца от последния преглед) доктора беше в едномесечен отпуск миналата година и когато му се обадих по телефона предния ден преди да застъпи на работа и казах ,че имам кървене и отлепване(както при при предишните спонтанни аборти) и ако може да ме види  ,и да ми назначи терапия (в моя случай слагат се инжекции,ходи се на изследвания за да се види дали е ок дозата и куп др неща иначе няма голям шанс за износване)...познайте какво каза....ами " НЕ ТИ Е СПЕШЕН СЛУЧАЯ " и бил зает,на въпроса ми кога може да ме види отговори с МЪЛЧАНИЕ.Не ме и насочи към някой по-свободен от него.Слава Богу имам живо и здраво детенце,доста дългоочаквано и то не благодарение на него!На косъм бях да загубя и това дете.Вместо да чакам да ме приеме и да му се моля намерих една доцентка,която е в пъти по-ангажирана от него,жената ме прие след 2 час след обаждането ми и дойде по-рано на работа заради мен без да ме е виждала даже!Ама който е доволен да си го хвали и да го прехвалва!А за кожодер и аз нямам такива впечатления!Но определено славата му е по-голяма ,от това което представлява в действителност!За някой може да е най-добрия ама не е бил на мое място да го питам аз тогава.

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 00:25 от buf

# 365
  • София
За съжаление, докторите са и хора все пак. Правят грешки. Дяволов е малко темерут, но пък за сметка на това е добър доктор. Не случайно има толкова пациенти. И благодарение на него имам 2 деца и матка. И аз родих голямо дете първия път. Н е от типа лекари,които правят секцио за щяло и нещяло, но някой това не ги устройва.

Айде да не плюете наред, грозно е.

# 366
  • София
Аз не съм за секцио което да е за щяло и не щяло а Ши давам пример за секцио което се налага по медицински причини и всички които го защитавате родили сте такова голямо дете. 

# 367
  • София
Аз не съм за секцио което да е за щяло и не щяло а Ши давам пример за секцио което се налага по медицински причини и всички които го защитавате родили сте такова голямо дете. 

Ако искаш да бъдеш разбрана, пиши ясно и с препинателни знаци. Абсолютно нищо не разбрах от горенаписаното.

# 368
  • София
Мисля, че тук не сме да се учим на правопис може човек да е бързал и да е допуснал някоя грешка. Казах, че не съм за секцио, което да се прави за щяло и не щяло, но тук става за секцио което се налага по медицински причини секцио което е важно за да не се стигне до летален изход за майката и бебето. И Ви попитах коя от вас е родила толкова голямо бебе по естествен начин и защо хората трябва да са заблудени, аз лежах в неговото отделение и го чух как се изказва за жена, която си плаща при  него, как е нарече Кифла пред акушерката, но тази кифла както той е нарече му дава и то не малко пари, когато видя, че съм в стаята се смути не ме беше видял. И за какво го хвалите? Сигурно и вас зад гърба Ви ви е наричал с някои и друг епитет. Е на мен не ми хареса като човек добре, че съм пациентка на негов колега. Знам какви травми наложи това естествено раждане на моята позната и бебето. И колкото и да ми казват че е нормално едва ли не при такова голямо бебе да се счупи ключицата при ваденето му за мен не е естествено, не е нормално не е нормално и майката да има толкова големи разкъсвания да е шита толкова много, да е вдигнала кръвното не това не е нормално

# 369
Аааааааааааа, чакай сега,
не съм написала поста си , за да те убеждавам в нещо!
Казах си мнението, както и ти!
 Аз обаче бях негова пациентка, а не преразказвам случай на приятелка.
И съвсем искрено-хич не ми дреме дали зад гърба ми ме нарича кифла-щом си е свършил работата...
А и не смятам, че влага нещо в тези изрази...ама да не тълкувам негови думи де...
Още нещо-както писах в предния си пост, аз вярвам в професионалните му способности. За да е преценил, че може да пристъпи към нормално раждане.....коя съм аз за да споря с човек , с толкова стаж и изграден положителен имидж;)
Не е нужно да ми отговаряш:) Повтарям, че изразявам лично мнение  bouquet

# 370
  • София
да както и аз изказвам лично мнение защото аз съм свидетел на това раждане, е на мен не ми е приятно на някой на когото си давам парите и от това той се издържа да ме нарича с тези грозни епитети, това за мен не е професионализъм, но всеки има право на мнение

# 371
Абсолютно!  bouquet

# 372
  • София
Мисля, че тук не сме да се учим на правопис може човек да е бързал и да е допуснал някоя грешка. Казах, че не съм за секцио, което да се прави за щяло и не щяло, но тук става за секцио което се налага по медицински причини секцио което е важно за да не се стигне до летален изход за майката и бебето. И Ви попитах коя от вас е родила толкова голямо бебе по естествен начин и защо хората трябва да са заблудени, аз лежах в неговото отделение и го чух как се изказва за жена, която си плаща при  него, как е нарече Кифла пред акушерката, но тази кифла както той е нарече му дава и то не малко пари, когато видя, че съм в стаята се смути не ме беше видял. И за какво го хвалите? Сигурно и вас зад гърба Ви ви е наричал с някои и друг епитет. Е на мен не ми хареса като човек добре, че съм пациентка на негов колега. Знам какви травми наложи това естествено раждане на моята позната и бебето. И колкото и да ми казват че е нормално едва ли не при такова голямо бебе да се счупи ключицата при ваденето му за мен не е естествено, не е нормално не е нормално и майката да има толкова големи разкъсвания да е шита толкова много, да е вдигнала кръвното не това не е нормално

Да, не сме тук да се учим на праовпис, това се прави в училище. Но правописът говори и за способността на някой да дава квалификация на един доказал се в областта си специалист. Не мисля, че можеш ти да кажеш кое е нормално и кое не, още повече, че си била страничен наблюдателн на нещо, което не разбираш и не познаваш.

И да, аз родих пърото си дете нормално, 4100 гр. Защита съм перфектно (според 2-ма независими и незнаещи кой ме е шил гинеколога). Второ дете секцио по мед. причини, по спешност в последствие. Спасена матка.

Колкото до кифлата, да, на никой не би му било приятно. Както и на доктора не би му било да прочете част от тези определения към себе си, казани зад гърба му. А твоят лекар ако си мислиш, че не употребява подобни епитет, много се лъжеш Simple Smile

# 373
  • София
Не мисля, че някой може да ми дава квалификации при положение, че не знае срещу него човек с какви професионални качества стой и какъв ценз, а относно правописа да допуснала съм грешки в единият си пост но те бяха по технически причини. Относно това за грозните епитети съм убедена, че доктора при когото ходя аз, не употребява такива думи, това е въпрос на възпитание, аз на никого не говоря зад гърба и затова съм предприела мерки към нужните институции да се направи проверка на дадени доктори. А може би на хората не им прави впечатление, защото в къщи така се обръщат един към друг. И не на последно място смятам, че след като даваш едни пари на даден доктор в случая ти му се явяваш работодател, той живее добре благодарение на теб и такива като теб. И както разбирам си родила голямо бебе първият път, но все пак с един килограм по малко от детето което се роди, да не съм доктор, но съм достатъчно грамотен човек и мога да намеря и прочета литература за да разбера в случая допуска ли се грешка или не.

# 374
  • София
Catty M препинателните знаци се употребяват с определени пунктуационни правила. И понеже ми даваш определения дали мога да съдя някого и да се изказвам първо и най- важно научи българската граматика

Общи условия

Активация на акаунт