Доктор Дяволов от МД София

• 177 060
  • 851
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Catty M препинателните знаци се употребяват с определени пунктуационни правила. И понеже ми даваш определения дали мога да съдя някого и да се изказвам първо и най- важно научи българската граматика

Хубаво е първо ти да се възползваш от съвета си Simple Smile

# 376
Кони, попрочетох част от постовете ти....
От сърце ти желая този път  леко раждане и едно прекрасно детенце!  bouquet
Сега обаче да ти кажа....и двата пъти , когато раждах лекарите(следях се на ЖК и на частно) твърдяха , че "отглеждам" доста едър плод. И двата пъти родих дребни деца;)-2900 и 3000. Тъй че за кантара е абсолютно прав Дяволов. Ще ти го каже всеки:)
И ако може един въпрос- твоята позната Дяволов ли я е израждал или просто я е консултирал преди раждането?

# 377
  • София
Той трябваше да е изражда, но след като тя не благоволи да му плати, поради факта, че нямаше пари, а и все пак не си длъжен да плащащ, защото

Той трябваше да е изроди, но поради факта, че тя нямаше пари да му плати е остави на дежурните доктори в родилна зала. Сутринта и направи визитацията след, което каза да е свалят в родилна зала и от там вече го нямаше

# 378
  • София
Catty M не мисля, че представляваш интерес за мен за да продължавам да разговарям с теб, така че те моля повече не ми отговаря на постовете.
wiseacre благодаря ти за пожеланията

# 379
  • София
Той трябваше да е изражда, но след като тя не благоволи да му плати, поради факта, че нямаше пари, а и все пак не си длъжен да плащащ, защото

Той трябваше да е изроди, но поради факта, че тя нямаше пари да му плати е остави на дежурните доктори в родилна зала. Сутринта и направи визитацията след, което каза да е свалят в родилна зала и от там вече го нямаше

Много хубав и ясен пост - от една приятелка чух...

# 380
  • София
аз лежах в неговото отделение и го чух как се изказва за жена, която си плаща при  него, как е нарече Кифла пред акушерката, но тази кифла както той е нарече му дава и то не малко пари, когато видя, че съм в стаята се смути не ме беше видял.
Само да вметна, че той така си говори и пред пациентките, не само зад гърба им.  Joy Двете ми деца са родени нормално при него. За първото не съм платила нито лев, а за второто съм платила официалната такса за избор на екип. По време на второто ми раждане каза, че такива въпроси съм му задавала, че трябвало да си ги записва като бисери в една тетрадка. Аз понеже си знам как се държи, даже му влизах в тона от време на време и беше забавно. Той просто е такъв човек - дръпнат и сопнат. Но не мисля, че може да се оспорват качествата му като лекар.  Simple Smile
А твоят лекар ако си мислиш, че не употребява подобни епитет, много се лъжеш Simple Smile

Съгласна съм. По време на първото ми раждане лежах 30 часа в предродилна, когато бяха общи стаите. На такива приказки се наслушах от доктори за пациентките им, че чак ми е неудобно да ги кажа. Sad

# 381
  • София
Абсолютно съгласна за лекарите и епитетите.Аз затова само при жени ходя,д-р Дяволов ми беше единственото изключение.Няма да забравя как седяхме на маса на един рожден ден и един гинеколог пийна една ракия и като заобяснява коя колко "дълбока" била,как я преценявал само като я види без да "бърка" и т.н. Та едно кифла няма да ме впечатли,особено ако жената си е била кифла  Laughing

А относно д-р Дяволов и аз не разбрах много от поста,тя е казвала,че ще е при него и после е отказала да плати ли?Защото ако имаш уговорка с него в крайна сметка трябва да си платиш.А той не е "дежурен" лекар и при него така не можеш да родиш освен ако не си някой заплетен случай и не го викнат по спешност.Иначе графика му е пълен с месеци напред.
Наскоро ходих на лекар при нова гинеколожка,тя ми коментира префектното секцио и ме пиота кой го е поравилКато разбра,че е Дяволов и каза,платихте си избор на екип нали?.Аз казах,о да при него не може иначе.А тя "В  крайна сметка който иска да кара Мерцедес си плаща за удоволствието". И е права като искаш лукса да те изражда толкова добър,желан и тачен лекар ще си платиш,ако не искаш да плащаш няма да имаш претенции кой те изражда.

# 382
Съгласна съм с последните постове, Кони
И аз това предположих, че познатата ти е искала да я изражда Дяволов без избор, но ако не е бил дежурен....
Аз не разбрах как е трябвало да я изражда-имали са устна договорка?
Значи постовете ти са малко некоректни-явно не е негово решение за естествено раждане на болна от диабет жена и не е причина за счупена клюцица
 Но да не задълбаваме, минало всичко, жалко , че ще и останат гадни спомени.

Той е затрупан с жени с избор-едвам докопа операционна за мен(МД си е натоварено)
Просто след разказа на познатата ти си предубедена, така мисля
Но наистина, някой път човек трябва да плати за да получи най-доброто;)
ИЛи да има луд късмет да се падне дежурен и да мине така
Пък....ако имаш възможност-плати, за да си при него;) После ще разбереш защо има толкова фенове;)

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 09:54 от wiseacre

# 383
  • София
Сега да Ви отговоря той и беше лекуващ лекар нямаха уговорка за раждане при него, но по негово усмотрение и негово заключение се наложи тя да ражда нормално, при положение, че има всички медицински показатели за секцио, където не трябва да има избор на екип а се налага по медицински показатели, правя това повторение за да стане ясно. Също така в картона и се вписваха неверни показатели относно кръвното и налягане при положение, че тя имаше високо кръвно (доказано) кръвното и се пишеше, че е нормално и не го мереха. Затова както казах съм се обърнала към нужните власти да се направи разследване, не може така да се оставяме да ни се подиграват, какво значи" като искаш да караш Мерцедес плащаш", щом даден лекар е положил клетва той е длъжен да помага, ако не му харесва заплащането хваща си багажа и си търси късмета където ще получава толкова за колкото смята, че му струва труда. тези пари който той взима под масата плаща ли данъци? Е стига сме защитавали и сме си затваряли очите за наглостта на докторите. Да помогнал е на много от Вас но безвъзмездно ли, затова ли е доктор, нали първото и най- основното правило е когато полага Хипократовата клетва е да помага безвъзмездно на пациентите. Не мисля, че това е професионализъм не това е сметкаджийство, келипирство, безскрупулност, наглост, която трябва да си плати. Това е моето мнение и не съм на мнението, че всички непременно и на всяка цена трябва да   му плащат за да получат нужното внимание и отношение

# 384
  • София
На него никога няма да платя, аз за себе си съм избрала избор на екип на когото да платя на касата на болницата, но той не участва

# 385
  • София
Сестра ми ражда при него....
С две думи, отговаря си на името - по нейни думи.
Сестра ми е 1,50, 40 кила, с препоръка за секцио, на 4овека не му се правеше, накара я да ражда нормално...Тя припаднала, детето с форцепс.....
Без коментар...
Какво ще кажете за това

# 386
  • София
Ще допиша само:

Моя близка роди при него.
Той й води бременноста от самото начало.
Докторът не е настоявал за БХС, както очевидно не е диагностицирал малформацията на плода чрез феталната морфология /да я беше изпратил при някой друг специалист поне!!!/
Резултатът- бебе с Даун.
ето и още

# 387
  • София
Мисля, че е време да спреш. Каза си мнението, къде ясно, къде мъгляво. Интересно, че ти си подала сигнал заради нечий друг случай, защо ли... Не ми отговаряй.

Всички сме плащали на каса. Дяволов НЕ е специалист по ФМ, не мисля, че някой трябва да те заведе на такова изследване. Със сигурност въпросната госпожа е ходила паралелно на друга ЖК (Дяволов преглежда смао на частно), защо от там не е испратена? Защо не се интересуваш сам и да питаш. Аз и амниоцентези правих, като втората бе по мое желание въпреки разубежданието на специалистта по ФМ.

Отново те моля, престани с тенденциозните си постове. Написа достатъчно.

# 388
  • София
Да помогнал е на много от Вас но безвъзмездно ли, затова ли е доктор, нали първото и най- основното правило е когато полага Хипократовата клетва е да помага безвъзмездно на пациентите. Не мисля, че това е професионализъм не това е сметкаджийство, келипирство, безскрупулност, наглост, която трябва да си плати. Това е моето мнение и не съм на мнението, че всички непременно и на всяка цена трябва да   му плащат за да получат нужното внимание и отношение
Взимам отношение за последно в тази тема. Първият път раждах при него "безвъзмездно". Просто той беше дежурен, когато раждах. Не ми е поискал абсолютно никакви пари. Вторият път си го избрах, като заплатих официалната такса за избор на екип. Нищо допълнително не съм му плащала. Държа да отбележа, че нямаше никаква разлика в отношението му към мен, въпреки че единият път плащах, а другия не.
Сестра ми е 1,50, 40 кила, с препоръка за секцио, на 4овека не му се правеше, накара я да ражда нормално...Тя припаднала, детето с форцепс.....
Без коментар...
Какво значи "не му се правеше". Едва ли това е бил аргумента да я насочи към нормално раждане. Всеки един "безкрупулен, нагъл, сметкаджия", би предпочел да направи едно секцио за 20-30 минути, вместо да си губи минимум 4-5 часа, от времето, а може и 14-15, за едно нормално раждане.

# 389
koni1976 никъде не обясни истинската причина за своята омраза.

Както и не посочи пример кой кога и колко му е дал под масата.

Няма смисъл да ровиш и цитираш недоволни. На 1 недоволен ще се намерят 200 доволни. Нищо не доказваш с тези цитати, освен споменатото съотношение.  Peace

Аз също не съм очарована от преценката му да родя нормално /4,300 кг/, но не съм и настоявала за секцио. Вероятно щях, ако знаех, че ще е мъка.  Wink Но сега да седна да го хуля за това - няма.  Доволна съм от грижата, от отношението, най-вече от резултата - живи и  здрави мама и бебе.
1 лев на ръка не съм му дала. Грях ми на душата дори не успях да го почерпя /както направих с останалите от екипа му/ - разминахме се със смените на изписване, после първите седмици знаете как е с новородено, малка лудница, и така си и остана... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт