Доктор Дяволов от МД София

• 175 944
  • 846
  •   2
Отговори
# 660
Здравейте Simple Smile някоя от вас знае ли дали др Дяволов е все още отпуска или приема пациенти в МД?

# 661
Вече е на работа, днес разговарях с него.
Здравейте Simple Smile някоя от вас знае ли дали др Дяволов е все още отпуска или приема пациенти в МД?

# 662
Здравейте момичета, имам час за д-р Дяволов за утре в Майчин дом. Спазват ли се часовете или няма смисъл да ходя по- рано?

# 663
Здравейте момичета, имам час за д-р Дяволов за утре в Майчин дом. Спазват ли се часовете или няма смисъл да ходя по- рано?

В Майчин дом, мисля че дори и да имаш час - чакаш и влизаш по реда на пристигане. До скоро не се спазваха часове. Може вече да се е променило това. В МЦ Славчев се спазват часовете и няма като цяло забавяне там.

# 664

В Майчин дом, мисля че дори и да имаш час - чакаш и влизаш по реда на пристигане. До скоро не се спазваха часове. Може вече да се е променило това. В МЦ Славчев се спазват часовете и няма като цяло забавяне там.

Благодаря за информацията.

# 665
Здравейте! Съвсем скоро ми предстои раждане при д-р Дяволов. На последния преглед се разбрахме, че вече само стоим и чакаме и да му се обадя, когато раждането започне. Но не го питах - дали трябва първо през спешния да мина, да ме прегледат, да потвърдят, че е започнало раждане 🤔 или да му звънна на път за Майчин дом. Ако е през деня не се притеснявам да му звъня в който и да е час, но през нощта...

# 666
Звъннете му на път за болницата, той ще прецени дали да тръгва веднага или да изчака да Ви прегледат. Simple Smile
Не се притеснявайте 😊
Леко раждане желая 🙏

# 667
Звъннете му на път за болницата, той ще прецени дали да тръгва веднага или да изчака да Ви прегледат. Simple Smile
Не се притеснявайте 😊
Леко раждане желая 🙏
Благодаря!

# 668
Аз съм раждала при него и постъпихме по следния начин: Когато започнаха чести контракции, отидох в МД, падна се през нощта /23:30ч./ и влезнах през спешното. Там измериха, че съм с 3 см разкритие и раждане е започнало и да позвъня на следящия ми лекар. Обадих му се, казах му колко см ми е разкритието и той каза, че до час ще дойде. Така и стана. През това време ме подготвяха…  Най-добре по този начин да постъпите, иначе рискувате да е фалшива тревога и да ви върнат от болницата. Той няма да тръгне към вас преди да са ви приели и да се казали, че започва родилен процес. Успех!

# 669
Аз съм раждала при него и постъпихме по следния начин: Когато започнаха чести контракции, отидох в МД, падна се през нощта /23:30ч./ и влезнах през спешното. Там измериха, че съм с 3 см разкритие и раждане е започнало и да позвъня на следящия ми лекар. Обадих му се, казах му колко см ми е разкритието и той каза, че до час ще дойде. Така и стана. През това време ме подготвяха…  Най-добре по този начин да постъпите, иначе рискувате да е фалшива тревога и да ви върнат от болницата. Той няма да тръгне към вас преди да са ви приели и да се казали, че започва родилен процес. Успех!

Благодаря! Може би и аз така ще направя, ако се падне уикенд или късен час. А на колко минути бяха Вашите контракции, когато тръгнахте към Майчин дом?

# 670
На 5 минути бяха.

# 671
Здравейте! Малко страничен въпрос към вече родилите майки при д-р Дяволов.

Носихте ли му почерпка лично на него след раждането? Имам някакви бегли спомени, че съм чела за това и че отказва такава... А и предвид това колко е зает как ще го открия...

# 672
Аз му занесох с мъжа ми и бебето може би 2 месеца след раждането в МЦ Славчев.

# 673
  • Костинброд
Здравейте, в коя седмица почнахте да се следите при Дяволов? Знаете ли приемното му време в МД дали още е вторник от 17ч. без записване на час?

# 674
Здравейте, в коя седмица почнахте да се следите при Дяволов? Знаете ли приемното му време в МД дали още е вторник от 17ч. без записване на час?

Със сигурност си запишете час. Може би приема и без час, който чака между другите или ако някой закъснее, но повечето жени са с час и така ще е много по-удобно и бързо.
Като се обадите за час може да питате и за деня и часа дали е същия, защото аз с второто раждане ходих изцяло в МЦ Славчев и не ходих в МД.
Аз се следих още от самото начало втория път.
А първия път го открих, в безизходицата си, някъде около 4 месец и тогава започнах да ходя при него.

Общи условия

Активация на акаунт