Доктор Дяволов от МД София

• 175 939
  • 846
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте, в коя седмица почнахте да се следите при Дяволов? Знаете ли приемното му време в МД дали още е вторник от 17ч. без записване на час?

Аз от 26-та си запазих час при него в МД, през супердок.
За момента сме имали 2 срещи, третата предстои скоро и вече на раждането. Паралелно си ме следи АГ в друга клиника от самото начало.

# 676
Здравейте,дами! Аз съм в 24г.с. от Варна и следящия ме АГ ме праща в София при д-р Дяволов да раждам понеже съм с близнаци и иска всичко да мине през по-сигурни ръце. С доктора вече се чух и ми каза да отивам при него след 28г.с., но въпроса ми е следния : Бихте ли препоръчали при кого да се запиша на ж.к. и дали няма да има против, че вече ще съм в 7м? До колкото разбрах картона няма да ми го дадат от Варна, но аз ще си подсигуря копие на всички документи.

# 677
  • София
Здравейте,дами! Аз съм в 24г.с. от Варна и следящия ме АГ ме праща в София при д-р Дяволов да раждам понеже съм с близнаци и иска всичко да мине през по-сигурни ръце. С доктора вече се чух и ми каза да отивам при него след 28г.с., но въпроса ми е следния : Бихте ли препоръчали при кого да се запиша на ж.к. и дали няма да има против, че вече ще съм в 7м? До колкото разбрах картона няма да ми го дадат от Варна, но аз ще си подсигуря копие на всички документи.
Леко раждане пожелавам! По въпроса нямам актуална информация, но не се въздържах да кажа, че благодарение точно на  тези сигурни две ръце пред мен днес стоят 22 годишни близначки, родени нормално, по близо 3 кг всяка,  след вертикално секцио при първото раждане 3 години преди тяхната поява.  Heart.

# 678
Няма има против,че сте отишли в 7ми месец. Ще ви вика през четири седмици на преглед. Моята папка с изследвания не я погледна. Само ме разпита как протича бременността до момента. Ходих си на тонове и прегледи при гинеколога,който ме следеше отначало и д-р Дяволов нямаше против. Ако има нещо допълнително, той ще ви назначи. Simple Smile

# 679
Аз малко съм закъсняла. В 37 седмица съм, но мисля все пак да го питам дали би ме израждал. Мислех си, че като влизаш в болницата и си избираш екип, понеже ще съм планирано секцио по мед. Причини. Имат ли възможност да кажат, че не искат, ако съм го избрала за лекар?

# 680
Ако не иска някой лекар да те вземе винаги може да намери как.

# 681
Няма как да влезеш и да си избереш екип 😁
Този екип има график, и, ако е пълен (почти винаги е), и да иска - не може да те вземе.
Все пак се консултирайте с доктора. Той трябва да види и медицинските причини за секциото, може да не е съгласен със становището на лекаря, който е определил, че сте за секцио. Трябва да се запознае с особеностите на бременността, такива работи Simple Smile

# 682
Здравейте,

Имам час при д-р Дяволов за 16.02, но ще родя преди това, ако някой има нужда мога да му го предостъпя, иначе ще се обадя да го отменя

# 683
Здравейте,

Имам час при д-р Дяволов за 16.02, но ще родя преди това, ако някой има нужда мога да му го предостъпя, иначе ще се обадя да го отменя

Здравейте, дали е свободен часа или вече го отменихте/преотстъпихте?

# 684
Здравейте, на прегледите при д-р Дяволов допускат ли се татковците?

# 685

Да, допускат се. Ние ходим при него в МЦ Славчев. За МД не съм наясно Simple Smile

Бих искал да попитам има ли бъдещи мами, които се следят при д-р Дяволов и отделно по ЗК при друг АГ? Може ли да споделите препоръки за АГ по ЗК?

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 16:32 от ivanovmr

# 686
  • София

Да, допускат се. Ние ходим при него в МЦ Славчев. За МД не съм наясно Simple Smile

Бих искал да попитам има ли бъдещи мами, които се следят при д-р Дяволов и отделно по ЗК при друг АГ? Може ли да споделите препоръки за АГ по ЗК?
Аз бях така, самият Дяволов каза да сис е следя и по каса. Бях при др. Чернев в МД, много съм доволна от него Дяволов също се изказа добре за него, както го нарече Насето😁, та Насето е готин препоръчвам го.

# 687
  • София
Момичета, аз родих при д-р Дяволов преди 2 седмици, но на самото изписване не успях да го намеря и сега смятам да занеса подарък малък в кабинета му като си запазя час или да звънна да питам дали може без час просто за минута две, някоя от вас действала ли е така?

# 688
Момичета, аз родих при д-р Дяволов преди 2 седмици, но на самото изписване не успях да го намеря и сега смятам да занеса подарък малък в кабинета му като си запазя час или да звънна да питам дали може без час просто за минута две, някоя от вас действала ли е така?
Vikksi,  не запазвай час, защото така няма да успее да вземе някоя бременна пациентка. Обади се и попитай дали е на работа в деня, в който си решила да отидеш (да няма някакъв ангажимент). Аз така звънях, казах че искам да му занеса подарък и просто влязохме буквално за 2 мин между пациентите.

# 689
  • София
Vikksi,  не запазвай час, защото така няма да успее да вземе някоя бременна пациентка. Обади се и попитай дали е на работа в деня, в който си решила да отидеш (да няма някакъв ангажимент). Аз така звънях, казах че искам да му занеса подарък и просто влязохме буквално за 2 мин между пациентите.
. Чудесно! Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт