Доктор Дяволов от МД София

• 176 917
  • 851
  •   2
Отговори
# 90
AZ OT TOZI ''DOKTOR'' I KAKTO GO NARI4AT O6TE ''SVETILO'' OSTANAH KRAINO RAZO4AROVANA.OTIDAH PRI NEGO S IDEQTA DA RAJDAM TAM I TUI KATO ISKAH DA E SEKCIO MI GO PREPORU4A EDNA POZNATA.E KOGATO VLQZAH PRI NEGO TOI ME PREGLEDA ZA OKOLO 1 MIN ZAQVI 4E NQMA DA ME IZRAJDA SEKCIO I MI POISKA SKROMNATA SUMA OT 800 LV ZA DA DOIDE NA RAJDANETO MI.E NALI PODQVOLITE TOVA E DURJAVNA BOLNICA KAK 6TE MU DAVAM PARI ZA PRISUSTVIE.A POSLE MI POKAZA I ''VIP'' STAITE KOITO PRILI4AHA NA ''KO4INA'' A NE I NA NE6TO VIP I ZAQVI 4E AKO SUM V TAKAVA STAQ 6TE TRQBVA DA PLATQ O6TE 300 LV.E ZA TAQ MIZERQ I LEV NQMA DA DAM.ZATOVA RE6IH DA RAJDAM V 4ASTNA KLINIKA VQRNO PLA6TA6 SI MNOGO NO PONE ZNAE6 4E VSI4KO E OK AKO STAITE AKO EKIPA A I CRIJITE ZA BEBETO I RODILKATA SA NA NIVO.ZA VSI4KI KOITO ISKAD DAV SE 4YVSTVAT DOBRE PO VREME I SLED RAJDANETO GORE6TO PREPORU4VAM BOLNICA ''SV. LAZAR''

Не се ли срамувате от глупостите, които пишете (при това на латиница с главини букви). Когато плюеш по някого поне имай смелост да застанеш със собственото си има, а не като гост #Cussing out

# 91
Joan Robinson, за да ползваш правата си, които ти дават плащаните здравни осигуровки, докторът/болницата който си си избрала трябва да има договор със Здравната каса. Явно в МД има пътека по ЗК, но болницата е включила за нея определен брой от наличните лекари.
Всъщност раждането се поема от ЗК във въпросното заведение, когато няма избор на екип. "Удоволствието" и "последствията" от това обаче няма да коментирам.
За д-р Дяволов съм чувала основно добри неща. Недоволните от него са заради това, че не може да поеме по-дългосрочен ангажимент, т.е. в ранна бременност да се уговори за след много седмици напред. Предполагам, че ако практикуваше в друга болница, той би бил моят избор. 

# 92
  • София
Здравейте момичета!
Избрах д-р Дяволов за лекар, който да следи бременността ми и живи и здрави да ме изражда. Вчера бях на първи преглед при него и останах много доволна от отношението. Каза ми да отида в МД на 26.02 като сутринта му се обадя по телефона.
Проблема ми е че съм си изгубила листчето с телефонния номер и сега съм в много тъпа ситуация.  EmbarassedМоля някоя от мамите да ми го прати на лични! Много - много ви благодаря! Hug
А относно заплащането - всеки си прави сметката предварително и ако не иска да дава пари отива в поликлиниката!
Извинявам се ако съм груба! Peace

# 93

Peaceуспех

# 94
  • София
Ира много ти благодаря!! Grinning

# 95
  • София
Случайно открих темичката ви, тъй като отдавна не съм на вълна раждания... Wink
Но само искам да наблегна на това, че д-р Дяволов според мен е идеалният избор!Ще ви разкажа и защо..Преди повече от 11 години родих голямата си дъщеря в Княжево, май беше тогава 3-то АГ newsm78След повече от 12-13 часа адски мъки, докторката откри, че случаят е един от тези дето се падат на милиард- не усукана, а просто  доста къса пъпна връв..И за да се подсигури  явно, направи хипер неестетично вертикално секцио, започващо почти от пъпа.Името й няма да споменавам...
Когато забременях с близначките 3 години по-късно, нещата се стекоха по непредвиден начин.По правило, при такава времева разлика между двете бременности, при наличието на вертикално секцио от предишното раждане, при два плода по 3кг. всеки, всичко говореше за повторно секцио.Но, когато моментът настъпи, д-р Дяволов за мой ужас установи, че макар и без контракции до момента,явно от тежестта на двете бебета, разкритието  беше предостатъчно за нормално раждане, децата бях слязли явно вече ниско в родовия канал. ShockedВъпреки опитите му да го убедя в страха си с всякакви доводи в нуждата от секцио, той не се подаде , за което му благодаря!Девойките се родиха нормално, здрави и прави...На мен направи епизиотомия и възстановяването ми след раждането мина изключително бързо и безболезнено!  bouquetКолкото до парите, не ми е искал нищо фиксирано.Аз му се отблагодарих според възможностите си!Ако някога отново раждам, в което се съмнявам Mr. Green,не бих се поколебала, бих се върнала отново при д-р Дяволов.

# 96
  • София
Аз също съм много доволна от д-р Дяволов. Родих преди 1 и половина при него и ако имам второ дете пак бих избрала него.  newsm10

# 97
Аз родих в майчин дом и сам безкрайно доволна. Не съм плащала на екип, но хората които бяха на смяна си свършиха страхотно работата. Там апаратурата им е много добра( казвам го от опит, защото момиченцето ми се роди с проблеми) Колкото до д-р Дяволов- мнения много и най-различни.Имам приятелки които са много доволни от него. На мен лично ми беше малко груб в приказките

# 98
здравейте дами , предстои ми конзация  Sad  при д-р Дяволов.
Ще съм много благодарна ако някой ми каже какви впе4атления има за тази процедура при него .

# 99
За конизацио незнам дали е добар др.Дяволов, потарси др.Славчев ,тои също е в МД но на 5етаж ,казват че е единствен тази област
има и частен кабинет .Ако се интересуваш мога да ти дам номера. Иначе аз също се интересувам от др Дяволов защото др Славчев мме насочи към него за проследяване на бременноста .Много прочетох за него но въпреки това разбирам че трябва да си имам още един или двама лекари при които също да ходя, за да не изпусна нйкое важно иследване.За това дайте съвет. Имам галям аборт в20 г.с. преди 3ри години.Давайте мнения колкото се може повече ще ви бъда много благодарна. На всички успех

# 100
авpopa777, според мен не е необходимо да имаш още двама-трима лекари, д-р Дяволов е достатъчно добър. Няма да изпуснеш важно изследване (той няма да пропусне), а и те важните изследвания не са чак толкова много през бременността. Д-р Дяволов е в час с абсолютно всичко! Това е моето мнение, ти си решавай. На мен не ми е следил бременността той, лежах малко в клиниката му и после раждах с него. Но ако трябва пак да мина през това, ще избера него от начало до край без да се замислям!  Peace
За лекарите в МД имаме отделна тема, прочети я, ето я:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=316089.0

# 101
здравейте дами , предстои ми конзация  Sad  при д-р Дяволов.
Ще съм много благодарна ако някой ми каже какви впе4атления има за тази процедура при него .

Току-що видях въпроса ти и пиша. Аз имам конизация при доктор Дяволов - т. нар. LETZ процедура. Прави я в клиниката на доктор Славчев. Доволна съм защото:
1. Докторът е внимателен. Бях се втресла с диагноза карцинома ин ситу, та той ми обясни надълго и нашироко какво значи и какво възнамерява да прави. При раждането беше малко по-различно и в един момен нямаше време за обяснения.
2. Клиниката на доктор Славчев - безупречна хигиена и отношение на персонала;
3. Контрол след конизациото и въобще отговори на всичките ми въпроси, свързани с процедурата, включително и тези, свързани с износване на втора бременост.
За мен платената по ценоразпис цена в клиниката на доктор Славчев си струва всяка стотинка. Под никакъв предлог не са ми искани други суми или някакво "отблагодаряване".
Не се притеснявай, не боли повече от биопсията /просто е малко по-дълго като време/. Чувстваш лек дискомфорт при поставянето на упойката, както и когато те отпусне -  като при менструален цикъл . Въстановителния период е лек, обаче трябва да изпълняваш точно това , което ти е казано - липса на полови контакти, избягване на басейни, повишена лична интимна хигиена. Специално LETZ процедурата за конизацио е един от най-щадящите начини за предотвратяване на по-сериозни проблеми.

Стиснати палци и успех от мен! Дано съм ти била от полза.

# 102
Благодаря ви за мнението. Вчера бях на преглед  при проф.Григор Горчев от гр.Плевен след прегледа той ми препоръча да направя конзациото при д-р Славчев не при д-р Дяволов или при него. Професора ми обясни че операцията е доста прецизна и единствено на Славчев мога да се доверя.  Доста време мислих и реших да се оперирам при проф. Горчев струва ми се , че разполагат с по-модерна техника и персонала му е доста на високо ниво. Самият той като човек е изключителен! Надявам се д-р Дяволов да не се сърди за избора ми и да го задържа за в бъдеще като мои лекар. Ако някои има мнения за проф.Григор Горчев ще се радвам да ги сподели .

# 103
# 104
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379615.0,Мила,ето ти тема за избрания от теб лекар.Чувала съм че е един от добрите онкогинеколози,определението `добър,кадърен`за лекар в БГ е променлива величина,така че ти пожелавам много късмет(мисля че ще ти е нужен). Peace

Общи условия

Активация на акаунт