Доктор Дяволов от МД София

• 176 925
  • 851
  •   1
Отговори
# 105
Лелеее, ми аз някъде съм бляла и не съм видяла тази тема за МОЯ доктор!!!!  ooooh!  Mr. Green  Д-р Дяволов ми направи секциото преди 7 год и малко и съм толкова много доволна от него и като специалист и като човек, че пак съм тръгнала към него  Wink
Препоръчвам го горещо на всичките си приятелки и познати, но с  уговорката, че не трябва да чакат последният момент, за да се свържат с него  Peace

# 106
Момичета ,другата седмица съм на преглед при Д-р Дяволов,промяна в цените в МЦ дали има от миналата година,някоя от вас да е ходила сега?
Мерси в аванс  bouquet

# 107
Момичета ,другата седмица съм на преглед при Д-р Дяволов,промяна в цените в МЦ дали има от миналата година,някоя от вас да е ходила сега?
Мерси в аванс  bouquet

Моята приятелка ходи последно през януари, 30 или 40лв. е прегледа на частния му прием(не помни точно Laughing). Толкова беше и миналата година, когато аз самата го посещавах.
Непременно пиши актуално инфо, че моята приятелка пак ще го посети след няколко седмици. Благодаря предварително.  Hug

# 108
Little wingels,явно говорим за различен преглед,защото миналата година платих 95лв.в МЦ за обстоен(годишен технически Wink) цито+колоскопия,посявка и т.н.така че ми е трудно да разбера от твоя пост,но ще ти пиша след прегледа. Peace

# 109
ира79 , наистина говорим за различни прегледи. Моите и на приятелката ми са прегледи при бременност, ултразвук и т.н.  Simple Smile

# 110
Последните 4 месеца имам 3 прегледа при д-р Дяволов - следи бременността ми.
При първият и третият платих по 70лв. Вторият път ме таксуваха с 140лв, като допълнението беше вземане на секрет и изследване на микробиология.

# 111
Така и предположих ,че има промяна.Това няма значение(1 в годината е този преглед),но да съм подготвена.strelche®,мерси много,приятно бременеене ти желая!  bouquet

# 112
Момичета,
отговаря си на името и е супер корумпиран!

Малко са чалнати цялото им семейство!

Чувала съм за много пропуски, не обяснява, не насочва към друг специалист, за да спечели от всяка пациентка. Въобще не знам защо никой не ги проверява държавните лекари.

Моят съвет е - не ходете при него.

# 113
Слава, няма да успееш да убедиш никой от пишещите в тази тема против д-р Дяволов, по простата причина, че всички сме негови пациентки и си го обичаме и уважаваме. Не знам ти за какви пропуски си чувала, аз пък не съм чувала никога нищо лошо за него, репутацията му е безупречна!  
Ако ще хвърляш кал по него, ще ти трябва нещо повече от "чувала съм".  Naughty
Не е вярно, че не обяснява, много добре обяснява даже. Не е вярно, че не насочва към други специалисти, напротив, мен ме е пращал при негова колежка специалист в друга област. Ти като твърдиш, че е супер корумпиран, какво ТОЧНО имаш предвид? НА мен никога не ми е искал нито стотинка извън регламентираното по ценоразписа на болницата.  Naughty
Така че, по-добре обоснови серозно твърденията си, или аз ще те обвиня в клевета по негов адрес.  Naughty

ПС. Аман от празнословие за чесане на клавиатурите!  Whistling

# 114
Темата като цяло е Д-р Дяволов и всеки има право на мнение,не виждам нищо лошо нито в положителните,нито в отрицателните.Аз съм в първата категория,има чудесни условия в частния кабинет и е мой избор да го посещавам там.Не мога да го нарека корумпиран,защото не работи със ЗК и не ти извива ръцете с изненади в цените.Не той е дошъл при мен ,а аз го потърсих и той се отзова,доволна съм за сега нямам други оплаквания освен,че наистина трябва да му се вадят думите с ченгел,което малко дразни(няма съвършенни хора).
Аз просто исках да си сверя часовника с цените,което не е и така важно.  Peace

# 115
Ами те обикновенно тези дето много говорят работа не вършат.

# 116
Little wingels,бях при Д-р Дяволов,има промяна в цените 170 лв.е сега прегледа който мин.година беше 95лв.
Аз съм доволна,нямам никакви забележки.Другата седмица ще са ми готови резултатите ДАНО всичко е наред Praynig

Peace

# 117
ира79, благодаря за инфото! Винаги си много точна и коректна.  Hug Стискам палци да са ти добри изследванията, а имаш ли основания да се притесняваш?

# 118
Здравейте ,аз също съм пациентка но д-р Дяволов.Бремена съм в 20 г.с и той ми следи бременоста.В края на 3ти месец прокървих,беше събота ,обадих му се той ме успокой и ме помоли веднага щом отида в спешното да му звъна.След като му се обадих той поиска да говори с лекаря които ме приема,изслуша всичко и назначи терапия по телефона.,А в понеделник влезна първо в моята стая.С високо кръвно съм от 10 г,той е наясно и ми изписва нужната терапия , а не вдига ръце и да казва ама посетете кардиолог.Лично мене ме изпрати и на двата биохимични скрининга .Аз съм с мисед аборт преди 2 г които само тои установи ,а други 3 ма лекари незнаеха какво ми е,и аз даже и на работа си ходих.Да неговорим че при тази бременост един друг лекар ми каза , че за първи път вижда такова нещо и ака не беше д-р Дяволов щях да изперкам.На 10 съм отново при него на преглед и се надявам всичко да е наред с мене и моето бебече.,а колкото до  Hugраждане не сме го обсъдили още ,защото е рано и на мене не ми е удобно да питам, но този път ще повдигна въпроса.

# 119
Ей! Little wingels ,мерсаж за комплиментите Blush.Ами не,уж съм добре последния цикъл нещо беше един такъв,никакъв Rolling Eyesи пап теста ме интересува живо,това е.Той ме видя на колоскопския апарат и каза че няма изменения,ала-бала всичко било ок....аз само си викам дано Mr. Green
Поуспокоих се,аз ходя веднъж годишно на такъв подробен преглед и ТО ЗАЩОТО ДЯВОЛОВ ТАКА МИ КАЗА,ДОКАТО ЕДНА *ПРЕКРАСНА* НЕГОВА КОЛЕЖКА МИ СКУБЕШЕ С ТАКЪВ ПРЕГЛЕД +ОЩЕ КУП ДИВОТИИ 2-3 ГОДИШНО!Това е другата причина да не го смятам за комерсиален,труда на всеки струва нещо,а неговия оправдава всяка стотинка!

temenu6ka,на теб ти пожелавам най-сърдечно приятно и безпроблемно бременеене  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт