Доктор Дяволов от МД София

• 177 010
  • 851
  •   2
Отговори
# 255
На мен и в МД ми взе 50 лева за посещението.

Това значи ли, че в кабинета в "Стрелбище" ти е взимал също по 50лв.?

# 256
На мен и в МД ми взе 50 лева за посещението.

Това значи ли, че в кабинета в "Стрелбище" ти е взимал също по 50лв.?

Ами не съм била в кабинета му в Стрелбище. Това И съм го написала по невнимание - извинявай! Успех:)

# 257
В кабинета в Стрелбище са други цените.Там взима около 70лв.

# 258
Цената в Стрелбище е 90 лв  Peace

# 259
аз попринцип се спрях на този лекар но незнам дали мога да следя при него бременноста или само изражда някой може ли да ми каже?ако не ще се запиша на жк пак там и ще се уговоря с него така ли е?

# 260
Може да ти следи бременността ,но не като част от ЖК . Аз ходих на ЖК пак в МД при един дядо-д-р Стоянов! Никак не го биваше,но при него нямаше никакви хора и поне не ми се налагаше да чакам!
Успех!

# 261
Момичета здравейте Hug
Мойте две секцио  са при  д-р Дяволов  направи супер ,много съм долна от него,сега живи здрави съм се навила трето бебенце,когато му дойде времето за раждане отново ще избера Дяволов по-добър специалист от него няма поне за мен Peace

# 262
  • София
Някой знае ли какви са цените за профилактичен преглед в частния му кабинет /цитонамазка, колпоскопия и т.н./? Щото тия цени дето обаждате, 90 лв. и др. ми се виждат бая височки... Да си направя сметка. Благодаря!

# 263
Преди месец бях на преглед в кабинета в Стрелбище. Цитонамазка, обстоен преглед и с вагинален ехограф -140лв.

# 264
Някой знае ли какви са цените за профилактичен преглед в частния му кабинет /цитонамазка, колпоскопия и т.н./? Щото тия цени дето обаждате, 90 лв. и др. ми се виждат бая височки... Да си направя сметка. Благодаря!

Последното ми ходене-преди две седмици,което беше и първото след раждането ми излезе 180 лв! Преглед,вътрешен видеозон,микроскоп,секрет,цитонамазка.

# 265
  • София
Много благодаря, момичета.

# 266
Здравейте! Аз ходя на консултации при Дяволов отначалото на бременността си. По подразбиране ще раждам при него. И май ще трябва да е секцио. Някой да ме ориентира наистина ли 550 лв. струва или искат и още пари? ЗАщото не съм питала доктора какво ще иска. А освен това колко време след раждането трябва дая те прегледат основно? Мерси за отговорите.

# 267
mariela1981 през Януари когато раждах, официалният ценоразпис на Майчин дом за раждане секцио с избор на екип беше 550 лв.  Ако ти сама прецениш, че искаш нещо да дадеш на доктора постфактум е друг въпрос. Той пари няма да ти поиска щом плащаш избор на екип в болницата. По-добър доктор от него за секцио няма да намериш  Peace

# 268
Секциото вече е 650 лева - избор на екип.

# 269
Тъй като не ходя при доктор Дяволов да ми следи бременността, а ми се иска да раждам при него колко време преди раждането е нужно да отида да се представя?

Общи условия

Активация на акаунт