Доктор Дяволов от МД София

• 177 041
  • 851
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Бих искала да попитам някоя от пациентките на  д-р Дяволов дали идната седмица ще приема в Майчин дом или е в отпуск, тъй като в частния кабинет няма да приема през август?

# 316
  • Божурище
да приема вчера бях да се уговорим кога ще ме приеме в отделението и ми каза, че е  на работа  през целият август поне до моят термин  Grinning 25.08, но аз няма да чакам термина имам си усещания, както и той защото иска на 13,08 да ме види пак в отделението на 5ет.  baby_neutral

# 317
  • Stara Zagora, Bulgaria
Moмичета раждали при доктора, я кажете кога му се обадихте като тръгнахте към болницата или от там като ви прегледаха в МД. То зависи може би точно как е, ако имаш само контракции може да е рано...аз като ида на преглед при него и си забравям въпросите  Blush, а то при мен не остана до раждането почти...

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 09:18 от maimunkata1

# 318
  • София
Moмичета раждали при доктора, я кажете кога му се обадихте като тръгнахте към болницата или от там като ви прегледаха в МД. То зависи може би точно как е, ако имаш само контракции може да е рано...аз като ида на преглед при него и си забравям въпросите  Blush, а то при мен не остана до раждането почти...

На мен започнаха да ми изтичат водите към 6 сутринта. Аз му звъннах по телефона към 8 сутринта и той беше в МД. Беше след нощна смяна, но каза че ще ме изчака и да му звънна като мина през приемното. Когато отидох в приемното от там му се обадиха и той слезе. Остана с мен докато родих в 16.00 часа.  Simple Smile

# 319
  • Божурище
Доктора реши да съм с планово секцио поради обременена акушерна анамнеза прие ме на 13.08 в отделението на  5 ет.и на 17.08 преди обед ме оперира. Операцията протече гладко без проблеми ,асистираше му 1 млада докторка пуснаха ми музика, майтапиха се и така  Grinning, бебо се появи на бял свят baby_neutral, не ме шил операцията ми е лепена сега вече даже и нея усещам. Мина да ме види 2 дни след операцията, и ми каза че съм пушка и да си стягам багажа, че ще ме изписват и така и стана във вторника на 21.08 с бебо ни изписаха Laughing.НЕ МИ Е ИСКАЛ ПАРИ,платих си само избор на екип, даже и като намекнах, че искам да се видим в по неглиже обстановка ми отказа.

# 320
  • Stara Zagora, Bulgaria
Честито Еми, да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва! Наближава и при мен, дано всичко да мине добре, доста спокойна съм за сега Praynig

# 321
  • София
Да попитам,ако сега отида в частния кабинет на д-р Дяволов дали има шанс да се навие да се ангажира с мен при положение,че терминът ми е номеври,т.е. доста скоро.Лутам се вече доста време и не мога да избера лекар при когото да раждам:( А то наближи и сега се чудя дали Дяволов,за когото четох доста добри неща би се навил да ме приеме  newsm78

# 322
  • София
Да попитам,ако сега отида в частния кабинет на д-р Дяволов дали има шанс да се навие да се ангажира с мен при положение,че терминът ми е номеври,т.е. доста скоро.Лутам се вече доста време и не мога да избера лекар при когото да раждам:( А то наближи и сега се чудя дали Дяволов,за когото четох доста добри неща би се навил да ме приеме  newsm78

Според мен има вероятност да се навие, все пак имаш още 10 седмици до термин.

# 323
  • София
Едва ли времето е от значение може да отидеш и една седмица преди да родиш и да те приеме .Аз като отидох  при него да  се уговарям  3 месеца преди раждането и той не дойде на раждането .

"Гаранция - Франция "

# 324
  • София
Едва ли времето е от значение може да отидеш и една седмица преди да родиш и да те приеме .Аз като отидох  при него да  се уговарям  3 месеца преди раждането и той не дойде на раждането .

"Гаранция - Франция "
Не разбирам защо продължаваш да го повтаряш това, след като стана ясно, че тогава той е бил на път и все пак се е обадил на дежурния екип за теб. Не е коректно така, а и въпросът е все пак друг.

# 325
Ходиш с надеждата докторът да те изражда, даваш му за прегледите един куп пари и накрая да не дойде!  ooooh! Бил на път! Е, той не поема ли ангажимент да ти води раждането? Или както се случи? Ако е в провинцията, когато тръгнеш да раждаш, да не си тръгвала, а да си почакала! Точно си е "Гаранция - Франция"! На късмет е работата.

# 326
Момичета,докторът без записан час ли приема всеки вторник в Майчин дом?Благодаря предварително за отговора!  bouquet

# 327
Момичета,докторът без записан час ли приема всеки вторник в Майчин дом?Благодаря предварително за отговора!  bouquet
Да - отговорът ми е от преди 2 години и половина, а дали е още така.... Grinning

# 328
  • София
Ходиш с надеждата докторът да те изражда, даваш му за прегледите един куп пари и накрая да не дойде!  ooooh! Бил на път! Е, той не поема ли ангажимент да ти води раждането? Или както се случи? Ако е в провинцията, когато тръгнеш да раждаш, да не си тръгвала, а да си почакала! Точно си е "Гаранция - Франция"! На късмет е работата.

Нека приемем, че и докторите са хора и имат семейство и роднини, а? Не се учудвайт тогава, че повечето и искат секцио, плануват си го и готово.

# 329
Ами, тогава защо се наема да изражда, но ако случайно съвпадне да е в София, а?

Общи условия

Активация на акаунт