Доктор Дяволов от МД София

• 176 863
  • 851
  •   1
Отговори
# 840
  • София
ЯМР за плацента превия?

И аз бях с такава, Дяволов сложи диагнозата доста по-рано с ехограф. Аз не бих чакала, а бих отишла веднага при него.

# 841
ЯМР за плацента превия?

И аз бях с такава, Дяволов сложи диагнозата доста по-рано с ехограф. Аз не бих чакала, а бих отишла веднага при него.
И в момента се вижда, че е превия, но искат да изчакаме да видим дали ще се вдигне до 28 г.с. Ако не се вдигне, може да се наложи ЯМР ако се видят други находки. В противен случай, не бих раждала в МД.

Въпроса ми беше друг, ако случайно има дами отишли по-късно с диагноза, а не нормално протичаща бременност, дали ги е приел.

# 842
Момичета, има ли някоя, която е отишла в 30-31 седмица при него и той да се е съгласил да я вземе? Има вероятност да съм с плацента превия, като предстои в 28 г.с. поставяне на диагноза и ЯМР. Ако се потвърди, искам да родя при него.
Аз с първата бременност отидох около 30 г.с.
Специфично беше и ме взе. Смятам, че ще Ви вземе. Ако няма специфика, вероятно ще откаже, ако е препълнен

# 843
Момичета, има ли някоя, която е отишла в 30-31 седмица при него и той да се е съгласил да я вземе? Има вероятност да съм с плацента превия, като предстои в 28 г.с. поставяне на диагноза и ЯМР. Ако се потвърди, искам да родя при него.
Аз с първата бременност отидох около 30 г.с.
Специфично беше и ме взе. Смятам, че ще Ви вземе. Ако няма специфика, вероятно ще откаже, ако е препълнен

Свържете се с него задължително,ако сте пациентка с такава патология едва ли ще ви върне,дори да няма възможност поне ще ви препоръча друг лекар,който може да се заеме.

# 844
Да, точно това ме интересуваше момичета, златни сте, благодаря ви от сърце.
Погледнах, че го има и в платформата ,Healee, може и там да го потърся първо. Благодаря и здраве на всички.

# 845
Ще допиша само:

Моя близка роди при него.
Той й води бременноста от самото начало.
Докторът не е настоявал за БХС, както очевидно не е диагностицирал малформацията на плода чрез феталната морфология /да я беше изпратил при някой друг специалист поне!!!/
Резултатът- бебе с Даун.
Имайте предвид, че не винаги може да се определи 100% дали има Даун, само амниоцентезата може и то 99,9%!Ако ще раждам искам той да е до мен въпреки, че е пословично груб! Но пък знае какво прави! Спаси ми детето, всичко стана за минути.. Дължа му много, да е жив и здрав!

# 846
Момичета, знаете ли д-р Дяволов от 18 включително ли е на работа, че ми е важно вече?

# 847
Здравейте, момичета! Кой бихте препоръчали за следене по ЗК в Майчин дом с цел пускане на изследвания и болнични? Колебая се между д-р Фадел и д-р Гърчев? Отворена съм и за други предложения. Simple Smile

# 848
Аз ходя при Фадел. Мила е, няма закъснения, даде ми даже едно направление за хематолог. Доволна съм като за по ЗК. Успоредно си се следя на частно за реалното следене на нещата, че в МД мед центъра ехографите… пък и ясно че няма как по ЗК да отделят много внимание.

# 849
Семира, а при кого се следиш на частно? Извинявай за въпроса, но те "познавам" от темичката за ин витро в Турция и ми стана любопитно 🤗

Аз ходя при Фадел. Мила е, няма закъснения, даде ми даже едно направление за хематолог. Доволна съм като за по ЗК. Успоредно си се следя на частно за реалното следене на нещата, че в МД мед центъра ехографите… пък и ясно че няма как по ЗК да отделят много внимание.

# 850
Няма проблем, радвам се че има още успели в Турция. Simple Smile
При Чучумишев и съм супер доволна. Бях при Калчев за подготовка за трансфер и си знаех, че се местя при Чучумишев после.

# 851
Много добър специалист е д-р Чучумишев, а и прави ФМ. Моя приятелка е много доволна от този доктор. Успех с бременността! Simple Smile))
Момичета в темата да ни извинят, ако разводнихме темата за д-р Дяволов, реших, че може би се следиш и при него.

Няма проблем, радвам се че има още успели в Турция. Simple Smile
При Чучумишев и съм супер доволна. Бях при Калчев за подготовка за трансфер и си знаех, че се местя при Чучумишев после.

Общи условия

Активация на акаунт