Със снежнобели и шеметни игри НОЕМВРИйчето зимата преполови!!!

• 11 692
  • 299
  •   1
Отговори
# 15
  • София, Дианабад
Добро утро  Grinning
Ива, честита награда. Нямаше кой друг така добре да отрази кампанията, освен теб си мисля аз  Grinning Grinning  Laughing newsm10

Петя, за ваксината - Борис направи малко странна реакция според мен, но не мога да бъда 100 % сигурна, че е от ваксината. Повърща на 3 пъти вечерта след нея. Може и от храна да беше, въпреки че нямаше нищо необичайно в яденето му.

Нашата одисея с вечерното заспиване, уви, продължава - имаше някакъв проблясък в петък  - вечерта, заспа си сам, но само тогава. Много ми е криво  по този начин, защото почти 1 час минава в негово мрънкане и наши опити за приспиване. Надявам се да премине този период.  Praynig

Хайде успешен ден от мен  Hug

# 16
Здравейте Hug
И аз съм така за ваксината, на нас ни предстои поставянето и в сряда. Сега се притеснявам, че от днес димана ще хапва храна от втора група, но не мисля че ще има нещо ново. Иначе нашто педи ни каза предварително - вит.С, калциев глюконат и зиртек.
Радвам се на многото поводи за празнуване, така се оцветява малко сивото зимно ежедневие. Heart Eyes

# 17
Дари, вие ли имахте проблем с вечерното приспиване?
Ако е така, дали не го е просто страх малкия от тъмното, та затова да ви тъси вас?
На нощна лампа ли го слагате или...?

# 18
Здрасти. Да взема да напиша нещо в новата ни тема преди вятъра да е издухал къщата Mr. Green
Дил да ти е жив и здрав рожденника Hug и много да те слуша. Бравос за купона Peace
Честита да е наградата на Маша  bouquet
Ние още не сме слагали ваксината за шарките поради вечното ни боледувани, но и хич не бързам с нея даже съм под прикритие да не ме намери педито Crazy Ще взема да объркам кашлицата като реакция с нещо друго и ще перколясам ooooh!
Тая нощ тука беше Уникално. Такъв вятър не е истина. Подхърляше котките из двора  Mr. Green
Започвам да се убеждавам че за неспокойния сън на Дани през нощта сме си били виновни ние с баща му. Да чукна на дърво откакто е сам в стаята си се буди чак на сутринта.
А снощи ми се случи най-големия кошмар дето съм го сънувала откакто се е родил. Той има навика докато заспива да си мята биберона през кревата и снощи след удара и в стената се счупи пластмасата и остана само силикона  Shocked #Crazy. А тука на село биби не продават камо ли през нощта. Как го приспах още не ми го побира акъла но явно можел и без нея. След малко паля колата и отивам да купувам. Дръж се София идваммммм.... Laughing

# 19
... Такъв вятър не е истина. Подхърляше котките из двора ...

Хе-хе-хе-хе-хе... Това си го представих цветно и със звук, и много ме разсмя...  Mr. Green Благодаря ти!

П.П. И аз мисля, че ще е добре да си събираш впечатленията и преживяванията в новата къща... Един ден на теб, а и на Дани ще ви е много интересно да ги четете...  Grinning

# 20
  • София, Дианабад
Дребен, не го е страх. На лампа заспива откакто се е родил, даже, мисля че се дразни от време на време от светлината, че си крие муцунката с възглавничката. Аз си мисля, че си е чисто глезене. да знае, че е с нас. Случайно да не правим нещо интересно без него. Този период започна от коледните празници и съвпадна и с връщането ми на работа, вероятно му липсваме повече. А и много се седи вкъщи с бабите сега, преди го водех насам натам със себе си и явно се е уморявал повече. Не знам, но искрено се надявам да го израстне този период и пак да си заспива сам както преди.  Laughing
Рали, умрях да се хиля на
Подхърляше котките из двора  Mr. Green
Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 12:09 от Дари М

# 21
   Привет и от мен и на всички много честитки за празниците и наградките!!!
   Бела -много ми страна приятно като видях ,че си ни писала Heart Eyes
   Аз да ви се оплача-нямаше ни през почивните дни и когато вчера се завърнахме направо светкавица ме порази.Слизам на стълбището и какво да видя,нещо по стълбите ми се губи.Всичките ми цветя съм си ги наредила по стълбите и беше много красиво и приятно за окото.И гледам няма ми ги двате най-хубави и лбими палми-толкова си ги обичах Rolling EyesНаписах гневно писмо и го лепнах на таблото да ми ги върнат ,ама до тоя момент никоя "коза"не ги е върнала.Толкова ме боли-сигурно ви звучи смешно,ама чак съм си ги сънувала.Е исках да ви се оплача само .Дали пък да не допиша на таблото,че която и ги е взела само лошо ще и се случи-защото са наречени newsm78

# 22
Рагтайм Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Вие къде живеет сега по-точно?

Клю
, защо не разпиташ съседките на площадката, там са ти най-близо и може да усетиш по обясненията им дали са видяли или взели нещичко, баба ми има един лаф "Да им изсъхнат ръцете"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, когато много се ядоса че някой ни е откраднал нещо или е направил нещо лошо!

# 23
  Дребен -питах веднага-първо комшийката видяла, че я няма едната ама помислила,че съм си я прибрала,поляла ги и чак когато и се обадих видя ,че още една която е до самата ми врата и е много голяма е изчезнала,А каза че предната вечер нея я е поляла.Значи някоия просто ден по ден си ги е прибрала.
  Да ви се покажа преди диетката::http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5045247
    и повреме:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5045248 -обърнете внимание на областа на корема Joy

# 24
Клю  Crazy Crazy Crazy Party #Crazy супер, и аз се запалих, снимков матрял по-нататъка Mr. Green

# 25
Клю, браво за формата, дано си я запазиш по-дълго Simple Smile
Маша, честита наградка Simple Smile
ЧРД на който съм пропуснала Simple Smile

За ваксината: Сашко се обрина след 4 дни, за 2 дни беше цялата работа, не го е сърбяло според мен, щото не се чеса. Но пъпки имаше доста.

# 26
Благодаря на всички ви за отговорите за ваксината, малко се поуспокоих май  Simple Smile

# 27
РАГТАЙМ, пиши повече за къщата деееее...току виж съм се запалила по къща при вас LaughingИскам подробно инфо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green\може на лични или в чата\

КЛЮ БРАВО НА ТЕБ!! само че устискай до последния етап, щото аз не можах..А това за корема че слабее си е самата истина и на мен ми се беше смалил яко, та си влязох в дънките от преди бременността.

# 28
пфууу, писах...писах... писах и ми се ''счупи сайта''  #Cussing out
та сега накратко: Клю, бравос за резултата  Peace За цветята не се ядосвай, напротив - радвай се че можеш да създадеш нещо толкова прекрасно, че някой с ''кьопавите'' си ръце да иска да ти го вземе. Това е някоя некадърна и нещастан душа, която не може да отгледа и едно цвете както трябва, не си заслужава да си хабиш нервите заради дребен човечец като този!  Whistling
Рагтайм, да пуснеш снимки на новото къща,а  newsm78 С тези хвъркати котета много ми се ще да видим нещичко  hahaha   Joy
За ваксината, ''предпазваща'' от рак на шийката на матката: мисля че производителите ги съдят някъде в чужбинско, няколко момичета се разболяли от рак на матката след поставянето й. Не мога да кажа със сигурност, не помня дори от къде го чух това. Аз не бих си сложила...
Маша, честито   bouquet

# 29
За всички, които са направили резервации за Априлци, банкова сметка за капарото:

Aprilci Holidays OOD (Априлци Холидейс ООД)
Banka OBB - klon Aprilci
IBAN: BG20UBBS82011014210410
BIC: UBBSBGSF

Капарото е 30% от стойността на нощувките!

Общи условия

Активация на акаунт