Отговори
# 255
  • Стара Загора
и двете заглавия ме кефят на темата ама вижте кво намерих Mr. Green Laughing Mr. Green

''Януарчето в леглото сладко спинка, майка му отпива мартини със маслинка'' - ето така се гледат деца! Учете се!
А Октомврийчето скача по кревата, мамка му маа ракия със салата  Mr. Green
Клюкарка Mr. Green Нослето ти само там навряно Whistling
Ох белите на Слави нямат край просто Crossing Arms ДНес свърши сто неща за отрицателно време.
Баща му като беше отпуска цял месец ми се разбри режима на пух и прах. Като види баща си и го избива на лудост и игри Twisted Evil
Сега се оптивам да го вкарам в режим поне за спането през деня. Като беше отпуска баща му заспиваше 14-15ч...спи три часа и познайте като стане в 18ч...кога заспиваше вечер Twisted Evil
Сега заспа в 11ч. да видим днес как ще е със спането. Предната вечер заспа в 12ч през нощята...стана в 6ч. да изпрати баща си поигра и в 8ч пак легна. СТана в 11ч. предобяд ама аз нали съм проклета го държах цял ден буден после и снощи заспа като нормалните деца в 20ч. каталясъл от игри...сутринта стана в 7,10ч...нормално. Дано поне в съня го вкарам в режима дето му беше преди Tired
ДНес яде банан ама като се наяде и започна да маже с банана по прозореца и да го мъчка в ръце...той цвърчи из между пръстите му...абе ужасТ. Че после идва и ми показва мръсотията Mr. Green и че ръцете му са мръсни да ходим на чешмата да го мия Mr. Green Магариите му край нямат значи...толкова ми е буен милия...на сержи прилича Twisted Evil аз съм била кратко бебе...изтрещяла съм в тийн годините Mr. Green
Айде стига за сега...отивам да ви чета. После щу пусна някоя и друга снимка, че май ни забравихте Mr. Green

# 256
Държдовната ни са жалвай от Слави!!! Моя син вече нарисува хладилника с маркера за СD-та. Номера с банана е редовен, ама се научих да го изхващам кога вече не му се яде и си го прибирам
Сега яде филия с масло и пушено месо..
Ако скоро не ушия калъфите за дивана ше трябва да сменяме целия диван

# 257
  • Стара Загора
Погледни ми подписа и смей да ми противоречиш Mr. Green
Аз предвидливо съм с черни дамаски Whistling

# 258
АУ толкова се радавам за Евелинка и нейната сладка принцеса Маги да са живи и здрави и бързо да ги изписват Hug Hug Hug
Ще пиша по-подробно следобед че сега се разбунтува малкия мишок. Shocked

# 259
  • Варна
Евелинче , да ти е жива и здрава щерката! Да расте весела и безгрижна и да ви радва всички!
Аз чак сега влизам и разбрах за прекрасната новина.
Държдовната ни са жалвай от Слави!!! Моя син вече нарисува хладилника с маркера за СD-та. Номера с банана е редовен, ама се научих да го изхващам кога вече не му се яде и си го прибирам
Е какво пък - Митко се нарисува целия по лицето с маркер . Това беше във фазата му , когато хранеше наред всички с маркер , и се опита и себе си накрая , ама преди това предвидливо махнал капачката . Иначе и той като Слави обича да има нещо лепкаво в ръката , което да цвърка между пръстите и да става за мазане навсякъде - банан , портокал , кайсия лятото , пръст от саксиите - абе важното е да е лепкаво и гусно .

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 15:06 от Любопитка

# 260
[   А съседите почнаха да се оплакват, че вече много време ни търпя ли да реве бебето... Може ли да не реве след 23:30? Това им е молбата... Ама Ваньо само в идеалния вариант заспива тогава... Вечерта му е най-весело и е пълен с енергия точно тогава. Имате ли проблеми със съседите ако ви плачат децата (заради зъби ли нещо друго)? newsm78
hahaha hahaha Joy Joy ееееееееее такова нещо е за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire убиване.Гале като се засечете следващият път,им кажи да обяснят на детето че не може да плаче особено след 23.30ч. Joy И то ако реши а ги послуша няма проблеми и ако дойдат пак да ти правят проблеми им бий по един шут.Не мога да повярвам какви глупави хора има по света ooooh!
 Но определено ме разсмя hahaha #Crazy

ДОбре дошла на новата мама Hug

# 261
4ЕСТИТООООООООООО
ДА Е ЗДРАВА И ПОСЛУШНА МАЛКАТА МАГИ И ДА СЕ РАЗБИРАТ ДОБРЕ С БАТЕТО

Много ми стана мило едно такова Laughing Grinning Laughing Grinning
Моми4ета, много ме расмяхте с тези сьседи,маркери, банани, мартинита и подобни Mr. Green, а имах нужда...
 Mr. GreenАбе не намери ли се една да ми гласува заглавието......верно, тъпи4ко ама ми отсякохте ми твор4еския порив Mr. Green...Смейте се ама бебата ме е 4ула и взе 4е излезна GrinningИлиян4е, не знам каква ще е таз шап4ица ама ми намирисва накьде бие вятьра Mr. Green и си с право
У4а аз тук някакви даньци и смятам фрнски заеми, 4е утре ще ни изпитват ама хи4 не ми се у4иииии

# 262
Евелина, честито! Да ви е жива и здрава Маги. Страхотен подарък за рождения ден на таткото. Скорошно възстановяване и да се събере всички.

Ася, честита племенница. Много да ви радва и всичко лошо да е зад гърба й.

Ники, добре дошла!

Успех на вземащите изпити - Фрики, Миринда и ако съм пропуснала някой също.

Галенце, нямам думи.

Надавам се да няма болни.
Желая ви приятна вечер и ставам, че къщата се руши, а сме под наем и трябва да я връщаме.

# 263
  • Някъде в Европа...
Ха, привет!
Расмяхте ме с вашите палави дечковци  Laughing Ради не ги е настигнал още Wink
съседите - ако има нещо, за което ще ме е яд, че напускаме квартирата, то ще е заради страхотните комшии.

Сега да си похваля детенцето Mr. Green: от вчера отговаря на въпроса "как се казваш" - "Яй" или "Яди"  Simple Smile А днес ми показа,че вече не е бебе  - на обед отказа да яде граха от кухнята, аз го смъкнах от столчето и му казах да ми покаже какво ще яде. Той ме погледна сериозно, хвана ме за ръка и ме заведе до хладилника, посочи го и вика "бааааа" (банан), дадох му, изяде си сам почти целия, после пак ме хвана за ръка и пак до хладилника, сочи и казва "маааа" (мляко), показах му го, той ми клати главичка за положителен отговор. Simple Smile Хапна и почти цяла кофичка мляко. Ей, много мило ми стана, а същевременно и жално - кога порасна моето бебче....

# 264
  • -
Сега влизам...нямах нет 10 дена Wink и веднага видях страхотната новина за бебата на Евелинка
ЧЕСТИТО!!!Да сте живи и здрави цялото семейство,момата има страхотно име  bouquet
Сега нямам никакво време да чета,изпуснала съм 10 страници Crazy Утре пак ще се включа

# 265
Air, като пишеш за Ради все едно за моя маймун чета
Може и по 3 банана на ден да изяжда, но не му давам чак толкова Един е задължителен в 10 часа, даже сам отива пред плота дето е фруктиерата и вика "Бааан", не се маха докато не му дам .. нарязвам го на колелца и му го слагам в чинийката, сяда си мирно на дивана и си го изяжда.. ако не иска да го яде чудно го замазва

Днес се пробва да се тръшка, веднъж на 10м ме пробва и яде шамар по дупето и го тръшнах в количката.. Той не плаче той крещи и в момента, в който му се угоди се ухилва до уши.. Да ама днес номера мина 1-2 пъти и после той се тръшка аз се правя, че го няма в стаята. Единия път си порева здраво и като видя, че няма да омекна дойде и ме целуна  Crazy

# 266
  • Откъм Варната
...Днес се пробва да се тръшка, веднъж на 10м ме пробва и яде шамар по дупето и го тръшнах в количката.. Той не плаче той крещи и в момента, в който му се угоди се ухилва до уши.. Да ама днес номера мина 1-2 пъти и после той се тръшка аз се правя, че го няма в стаята. Единия път си порева здраво и като видя, че няма да омекна дойде и ме целуна  Crazy

Митака като се тръшка и аз се тръшкам, и като види че аз прява същото като него млъква и почва да се хили, и се заиграва с нещо

# 267
  • Стара Загора
А моят нали тъпо и упорито отказва да говори каквото и да е...отваря една книжка /от Хеликон ги купувам страхотна поредица/...отваря където е маймуната /там има нарисувани банани/...посочва ми ги - хвърля книжката и бяга до масата и сочи фруктиерата Mr. Green
Вчера Слави се опита да ми счупи носа Twisted Evil Наби ми една глава...изпука носа и ми излезнаха звезди посред бял ден Tired Наду се мястото...боли та се нетрае...ходих при педито...само натъртено Twisted Evil Та вчера имаше опит за покушение над мама де Mr. Green

# 268
Херич и Плама не говори, само ъъъ-ка и сочи  Crazy иначе си говори по бебешки, ама аз нищо не вдявам  Whistling  голям зор е като посочи плота, и има бисквити, и солети почвам да вадя, едно по едно , докато си го вземе нещото което е решила ,че и се яде   Crazy

Иначе аз ще се оплаквам, вчера скъса тапета в коридора  Twisted Evil и то на две места  Confused Миналата седмица изпитах тих ужас, заключи ме на терасата, с зор отворих добре че са ни паянтови райберите  Confused ама взех да се оглеждам, на кого да викам от тераса Tired сега вече  излизам с мобилният   Crossing Arms

спирам за сега, че уж работя   Hug

# 269
И Сашко си говори само на неговия си странен бебешки език Grinning Много е смешен .

Общи условия

Активация на акаунт