Ох белите на Слави нямат край просто
ДНес свърши сто неща за отрицателно време.Баща му като беше отпуска цял месец ми се разбри режима на пух и прах. Като види баща си и го избива на лудост и игри
Сега се оптивам да го вкарам в режим поне за спането през деня. Като беше отпуска баща му заспиваше 14-15ч...спи три часа и познайте като стане в 18ч...кога заспиваше вечер
Сега заспа в 11ч. да видим днес как ще е със спането. Предната вечер заспа в 12ч през нощята...стана в 6ч. да изпрати баща си поигра и в 8ч пак легна. СТана в 11ч. предобяд ама аз нали съм проклета го държах цял ден буден после и снощи заспа като нормалните деца в 20ч. каталясъл от игри...сутринта стана в 7,10ч...нормално. Дано поне в съня го вкарам в режима дето му беше преди

ДНес яде банан ама като се наяде и започна да маже с банана по прозореца и да го мъчка в ръце...той цвърчи из между пръстите му...абе ужасТ. Че после идва и ми показва мръсотията
Айде стига за сега...отивам да ви чета. После щу пусна някоя и друга снимка, че май ни забравихте

А днес ми показа,че вече не е бебе - на обед отказа да яде граха от кухнята, аз го смъкнах от столчето и му казах да ми покаже какво ще яде. Той ме погледна сериозно, хвана ме за ръка и ме заведе до хладилника, посочи го и вика "бааааа" (банан), дадох му, изяде си сам почти целия, после пак ме хвана за ръка и пак до хладилника, сочи и казва "маааа" (мляко), показах му го, той ми клати главичка за положителен отговор. 
Утре пак ще се включа