LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 236
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 360
момичета,някой получавал ли е поръчка от 18.01?

# 361
# 362
# 363
  • Sofia
аз я поръчах вчера.Наистина не е тази.Сега като погледнах е била на цена 60евро

# 364
  • София
момичета,някой получавал ли е поръчка от 18.01?
Ай стига бе, аз инам 18 поръчки от намалението и няма още нито една и не се притеснявам, вие 10 дена минали и айде що я няма.Рано е още, то от ноември имаме още да получаваме, от декември, вие от преди 10 дена дирите  ooooh!

# 365
  • Sofia
Нали темата трябва да се пълни с глупости Close

# 366
Момичета, ще ви разкажа накратко как поръчах днес и какъв проблем възникна, а който може да дава акъл как да действам оттук насетне. Предстоеше ми да поръчам повечко неща и реших да разделя поръчката. Първият път стигнах до пета стъпка с 4 артикула и не ме пусна нататък,отгоре се изписа нещо в смисъл,че картата не е в час.Пък аз сутринта специално си внесох нужната сума /че и отгоре/ в банката.Но...преди да забележа оранжевия надпис, вече бях кликнала към шеста стъпка. Как да е, дадох на заден и пак пробвах, щото бях сигурна в картата. Пак не ме пусна. Тогава излязох от акаунта и започнах все сначале. Поръчката приключи успешно и няма и 10 минути по- късно имах потвърдителен мейл. По- интересно става оттук нататък. Втората поръчка пуснах от другия си акаунт, за да спестя една доставка. Всичко си мина гладко /платих със същата карта/. Получих си мейла на другата поща. Обаче продуктите си седят в кошницата и това е. Влязох в "сюиви де команд" и на двата акаунта, уж всичко е точно...Пък кошницата е пълна. Въпросът: Ей с'я кво да правя?
Айви, и при мен беше така! Чак след два дни ми се изпразни кошницата, имай търпение! Явно системата им пуши вече!

# 367
  • До хладилника, който обичам
момичетата не са спамили, просто са отговорили едновременно

Хайде холан. Като напишеш нещо, ти излиза:

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 2 нови отговора.

Елементарно е да прегледаш вече написаното и ако се повтаря с твоето, да не публикуваш поредния абсолютно еднакъв и съответно - безмислен отговор.

# 368

Мерси   bouquet. Други мнения?
[/quote]
Танче, след няколко логвания става, аз поръчах! Като дойде поръчката ще кажа има ли липсващи артикули!

# 369
Здравейте,страшни сте -15 стр. за ден  Laughing

http://www.laredoute.fr/vente-slip-ferme-taille-basse-uni-prix-m … e&pagesize=16

Някой да ги е поръчвал?да ми каже-като номерация как са?
  bouquet
поръчвала съм ги отдавна,добри са,отговарят си на номера,малко са тънички,но мъжът ми си ги харесва

# 370
  • виртуално
Харесах за детето тези боти №32, някой има ли отзиви за тях и защо ми излизат все на високата цена
http://www.laredoute.fr/vente-bottines-bicolores-fille-okaou.asp … e&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-enfant-prix-mini.aspx?produ … e&pagesize=16

# 371
Успявате ли да влезете в намалението с кръгли цени?  newsm78 Или само аз не мога?

# 372
  • Sofia

Имам тези: точно 32-ри номер, точно са и на дъщеря ми. Излизат ти по-скъпи защото само кафявите са намалени. Иначе не са лоши, леки доста са и са за сухо време, вьтре имат нещо мекичко и тя казва че и топлят и си ги харесва. Ако нещо друго те интересува питай, мога стелката да ти измеря.

# 373
  • виртуално
моля, измери стелката  Hug
имат ли цип?

# 374
Нямам никакво намерение да пълня темата с глупости.
Задавам съвсем нормален въпрос,тъй като получих информация от няколко момичета ,че са си получили януарските поръчки след 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт