През СЕПТЕМВРИ с есента, очакваме и нашите деца!

• 14 427
  • 275
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мили бъдещи мами! Grinning

може ли и аз да се присъединя към вас, надявам се да ме приемете и да си разказваме  на дълго и на широко за нашите радости и болки . Laughing

Аз бях днес на лекар- видя се плодносакче но още нямаше сърдечна дейност. Доки ме успокои че според него всичко се развива нормално за този   стадии на бременността и да ида пак след 4 седмици.
Лека бременност на всички ! Hug

# 91
Добър вечер на всички Simple Smile
Добре дошли на новите момичета - Муциту   Viviani    Lauren   ! Най- приятната бременност ви желая. Леле, много бременни, много нещо. Страхотно е!  Hug
Аз утре съм на преглед... Ще ви кажа вечерта дали сме видяли заветното сърчице.
Не съм много сигурна за термина си и аз... Аз сама си го изчислявах, а миналия път доктора ми каза само, че бебето сме го нагласили за началото на новата учебна година  Crazy  Утре ще го разпитам аз, предполагам че вече по-точно ще може да се определи.
Чао и приятна вечер Simple Smile

# 92
Добре дошли, момичета Hug Hug Hug
Стахотна ни е темичката, нали???? Blush Blush
Прекрасна бременност ви желая

# 93
  • София
Здравейте мамички,
отдавна не съм влизала, но едва се докопвам до нета, вечер докато хапна и ми се доспива.
Аз едва тази събота съм на първи преглед, но някак съм спокойна, че всичко си е наред. Само дето днес цяла вечер се гледам в огледалото. Laughing Ами днес съвсем за малко влязох в стаята на една колежка, с която не се бяхме засичали 2 седмици. Нямаше и половин минута и тя ми казва: "Ти си бременна, браво".  Shocked Зяпнах и не знаех какво да кажа, все пак по нищо не си личи. А тя не изчака да повтвърдя и ми се радва, браво, това са хубави неща. Пу-пу.  Joy Абе луда работа, никой в работата не знае, а съм едва 4 или 5 седмица. Как ли се променяме. Случвало ли ви се е? Както и да е, вече съм адски любопитна какво ще каже доктора в събота. Леко бременеене и бъдете спокойни и всичко ще си е наред.

# 94
Да, нямя нищо лошо да се ходи на плаж. НО, внимавайте да не изгореете, както Асенцето каза меланина реагира различно и е много лесно да си останете с тъмни петна по кожата. Аз така си имам такива по раменете - изгорях като бях 6 месеца на почивка.

И аз не използвам плажните кремове - те са пълни с химикали които още не се знае какъв им е ефекта. Ако има нужда използвам цинк крем, който прави физическа бариера за слънцето. Не знам дали имате такъв там, но много добре си върши работата.

Пътуване - ако нямате усложнения, не се притеснявайте. Единственото което може да е проблем е ако летите много със самолет (стюардеса). Тогава се подлагате на много слънчеви радиации и още не се знае дали е безопастно.

Асенце, ако се калкурира от моследният м. ти си си в средата на 10 седмица. И по принцип по-ранният ехограф е по точен, отнотсно датите. Радвам се че няма да ни оставиш Wink

На мене ми се гади от време на време. И съм си като парцал.

# 95
ПРивет и от мен, мили Мами! Hug
Аз вчера разбрах, че съм бременна и още ми е малко странно! EFP ТОВА ми е втора бременност, не е планирана, но каквото такова! Имам Момченце, което е на година и почти четири месеца! Много е буен и той най-много ме притеснява за тази бременност, защото постоянно иска да го вземам да ходим някъде или да играем на нещо! А аз от една седмица съм като парцал - постоянно ми се спи, отпаднало ми е и от всичко ми се гади.... първата ми бременност беше толкова спокойна, а тази от сега започва с големи неразположения! Но живи и здрави всичко да е наред - пък другото са бели кахъри Joy
 Желая на всичка мами лека бременност! smile3525

# 96
dayana78  - поздрави и да носиш само добри новини.

Lauren, mi66i ,Муциту, Viviani- добре дошли при нас.Браво момичета, леко бременеене.
zajka - здравей и ти не се притеснявай те спонтанните неща, които не са планирани са най-хубави.
На всимки нови мама Hug  bouquet.

Толкова сте много,че не мога да ви се нарадвам.

# 97
mari_p   - по думите ти подразбирам, че си от Варна. Не е лошо решението да родиш там. Аз съм родена във Варна и се радвам, че има още една русалка. Hug И наистина лятото ще ни е по - добре там.Може да поддържаме връзка и лятото двете да мъкнем кореми по морската градина. Леко бременеене.  bouquet

# 98
  • София
На всички нови мами - добре дошли Hug

# 99
Здравейте номи мамчета!
Радвам се че ставаме все повече. Ей много девички ще има пък и Везни тая година Wink
Алиса като те слушам да говориш за морска градина и си викам - Ах, морето Grinning
Всичките ми най-хубави и вълнуващи мигове са от там. И аз мисля да отида на море но докато още не е така горещо - май, юни Sunglasses По принцип се пека на плажа като змия и ставам супер черна, но като ви слушам явно ще трябва да сменя тактиката Laughing тази година

# 100
Привет на всички нови мами. Hug

Някой питаше за кремове за стрии. Аз съм на 37, първа бременност. Отпускането на кожата и тялото въобще ми е болна тема.
Препоръчаха ми кремовете на Mustela. Този за корем и крака е около 30 лв./200 мл. Понеже нямам опит с такива кремове ще очаквам някой да сподели кога трябва да се започне и с какво  newsm78

Пожелавам ви ден без гадене   bouquet

# 101
Здравейте всички,чудесно е че ставаме все повече мамчета! Grinning
Момичета имам едно питане към всички ви ,обсъдихме сутрешното гадене ,апетита,килограмите ,но никой не говори за психическите неразположения или само аз тук съм  #Crazyкрейзи.И първата и втората ми бременост са били много леки от физическа гледна точка пътувала съм и в чужбина ,карала съм си кола,все едно не съм била бременна- родих първия път за 4-5 часа ,втория 40 мин .след като ме приеха ,но тези бременности ме съсипват психически -ревлива съм ,заядлива,комплексирана и незнам още каква не съм,не мога да спя нощем с две думи не съм в мир със себе си.Мъжът ми е за медал просто незнам как не ми извива врата някой път ,защото нали се сещате ,че той е винаги на "топа на устата".Някой има ли такива проблеми?

# 102
Добро утро момичета, добре дошли на новите мами   bouquet и само хубави новини да получаваме  Hug
............  ,но тези бременности ме съсипват психически -ревлива съм ,заядлива,комплексирана и незнам още каква не съм,не мога да спя нощем с две думи не съм в мир със себе си.Мъжът ми е за медал просто незнам как не ми извива врата някой път ,защото нали се сещате ,че той е винаги на "топа на устата".Някой има ли такива проблеми?

Не се притеснявай, всичко е от хормоните.Моят мъж също се оплаква, че постоянно му се карам за всичко..страдала съм от бяссизъм  Joy Иначе до колкото знам всичко ще си дойда на мястото след 3-я месец.Гледай да мислиш положително..има само още еинмесец зима и ще чакаме пролетта.Ще има слънце, дълги дни и приятни  разходки

# 103
  • София
Направо хапя на моменти Twisted Evil
Споко, това са хормоните и е временно.
Да му мислят благоверните, но от друга страна пък и те трябват да се включат в неразположенията ни. Simple Smile

# 104
Не се притеснявай! Нормална р-я на хормоналната ти буря в момента! Laughing
И аз съм така...не помня как беше първата бременност, но всички наоколо много ме изнервят, викам на детето, заяждам се с мъжа ми за щяло и нещяло...абе...чудно..
Но все си мисля, че трябва да поотмине в следващите месеци...поне да понамалее....
Поздрави на всички бъдещи мами!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт