Режимите на Ипократис II

• 74 447
  • 504
  •   1
Отговори
# 225
  • Там някъде нейде !!!
Момичета какво точно разбирате под "салата по избор "  newsm78 ? То сега освен зеле и моркови друго няма . Доматите и краставиците са отвратителни , зелената салата и тя , и се чудя какво да правя . Може ли да се яде снежанка или какви салати ядете вие ?! Thinking

# 226
  • sf
аз го разбирам като комбинация от зеленчуци по избор, но не салати със сосове и т.н.

# 227
Момичета какво точно разбирате под "салата по избор "  newsm78 ? То сега освен зеле и моркови друго няма . Доматите и краставиците са отвратителни , зелената салата и тя , и се чудя какво да правя . Може ли да се яде снежанка или какви салати ядете вие ?! Thinking

Настъргана сладка ряпа с моркови, цвекло, вече има и зелена салата, пресен лук, репички.

# 228
Деси ето тук го има

http://www.vbox7.com/play:6f9abc2b

Иначе, ако искаш да си го имаш на компютъра може да се пробвам да ти го изпратя през icq  Peace

# 229
Ходили ли сте при Ипократис когато бремена... и какво е менюто за бремените???

# 230
  • Sofia
Aia, дава повече храна - обаче полезна. Има общо 6 хранения. Освен това води и специална гимнастика за бременни. Мога да потърся режима който имах като бременна и да го сложа, но ме притеснява някоя бременна да не се сложи самосиндикално на него. А да - тогава се мери и още една обиколка - на бедрото - там се хваща дали дебелееш реално или само корема расте. При мен лошото стана последните 3 месеца, а точно тогава не ходех при него.
Аз не се притеснявам от него - ооо - хич даже. Искам да смъкна сега това което качих и после да отида при него. А и нямам много време, че няма кой да гледа детето - татко му не го броя - той би ме изритал веднагически при Ипо, щото знае за какво става дума Wink (в добрия смисъл).

За салатите - никакви снежанки, никакви руски - само каквото има - ряпата е сегашен плод, всичко със зеленчуци, може примерно печени чушки - ама не кисели или туршия. Аз много обичам зеле и моркови, (мъжо и той) и мога да ям промишлени количества. Олио не слагам, нито други от рода на сол (по принцип ям безсолно) или оцет. Може да се сложи обаче от тази чубрица "Шарена сол" или някаква Пикантина (ама мин. количество, че има един куп консерванти).

Мен днес ми е ден на кисело мляко. Кофтито е, че пропускам хляба - ама какво да направя като не ядем такова нещо у нас ....

# 231
  • Там някъде нейде !!!
Ок , на мен днес ми е втори ден и в момента хапвам зеле с моркови и извара , понеже прочетох , че може и така . Първия път когато се отървах от многото килограми спазвах горе долу същия режим , само , че всеки ден ядях едно и също и това ми втръсна да го правя 4 месеца , но си заслужаваше тогава си отървах от 30 килограма за около 4 месеца не повече . Сега съм си върнала 20 и то за кратко време някъде за около 6 месеца , но ще се справя сигурна съм . Желая успех и на вас .

# 232
Оф, момичета, току що си изядох салатката с малко сиренце и ми стана много тежко. Може би защото след 36 часа лунуване ми се е свил стомаха. Ще се възползвам от това и няма да се уливам, ще си хапвам по малко и ще съм сита. smile3521

# 233
  • Там някъде нейде !!!

Оф, момичета, току що си изядох салатката с малко сиренце и ми стана много тежко. Може би защото след 36 часа лунуване ми се е свил стомаха. Ще се възползвам от това и няма да се уливам, ще си хапвам по малко и ще съм сита. smile3521
И на теб ли ти е втори ден ?
В предишния си постинг забравих да кажа , че в момента правя и лимонената диета .

# 234
Здравейте и от мен!
Днес ми е 11 ден и за мое учудване сутринта в 8ч и на обяд в 12ч. бях гладна като вълк,явно организма ми свикна с ханенето в определени часове. Мисля да се притегля чак в събота.
Много стимулиращо ми действате момичета!
Лек и диетичен ден!  bouquet

# 235
Не съм втори ден, а първи. До сутринта лунувах. Опитвах вече три седмици да започна от понеделник, но се провалях и си казвах от другия понеделник започвам пак. Вече се ядосах толкова на себе си, че реших да започна веднага и това да чакам до следващия понеделник е само оправдание да успокоя гузната си съвест. Но вече край, стига!Лятото наближава и не остана много време...

# 236
  • Там някъде нейде !!!
Ами не би ли трябвало на първи ден да ядеш за обяд активия , защото зелето със сиренце е на втория ден .

# 237
Ох тази салатка с хляб.. никак не ме засити... понеже не е прекалено голяма... ама какво да правим.. Относно салатите аз ям  домати с крастевици, кисели крастевички, салата от моркови с малко зехтин и оцет.
Почвам пак да си се меря често понеже така забелязвам ако пълнея от нещо...
 newsm44 newsm44
утре ми е потопа.....

# 238
Доня КОПРИВА,благодаря за линкчето за тае бото!  bouquet
Преди малко го направих и сега се чувствам доста добре!

# 239
  • Sofia
Доня КОПРИВА, може ли да ми кажеш от къде си дръпнала това тае-бо (предполагам го имаш на компютъра), че ми се струва доста добро като за всекидневно упражнение.

Общи условия

Активация на акаунт