Режимите на Ипократис II

• 73 845
  • 504
  •   1
Отговори
# 165
Главата ме боля вчера и днес  Confused Пих един фервекс (само това имах) и сега съм ОК.

# 166
Как сте, хубавици?
И мен нещо ме гони глад напоследък...Сигурно е от слънцето, дошло след мъглите  Wink
При мен е 19 ден от Началото, Ден 6-ти от втори сезон. Утре трябва да е свободен, но мисля да продължа до събота. Така неделята ще е свободен.
Чета, "надушвам" притеснения тук-там...Аааа, такива да ги нямаме...
Аз до тук съм смъкнала като кила само два, но няма лошо. По-важното е да ги задържа и бавно и славно посоката да е надолу.
Нали така, Тарталета? Хайде, мила, бързо горе главата, по-бавничко долу килата!  Grinning
Момичета, аз по стар навик се меря всяка сутрин - кантарът стои в коридора точно срещу вратата на тоалетната
Даже напротив, като видя стрелката нагоре се стягам. Хора разни...
Хайде, банда, никакво отпускане! Резултатите са факт  bowuu

# 167
  • Mediterraneo
Колко добре звучите всички  Hug Знаех си, че ще ми върнете вярата  Heart Eyes

# 168
И мен миналата нощ много ме боля глава, събудих се в 4 сутринта с ужасно главоболие, премерих си кръвното-беше ок и го отдадох на чашата сухо, бяло вино, която изпих.Сега се замислям, че може и от друго да е, въпреки, че не се чувствах гладна  Thinking .
Yoya , свиква се с водата, първите 3 дни и аз пиех едната чаша, а втората с триста мъки, а сега не ми е проблем, даже и между храненията пийвам чайче.
Тарталета, ще ги свалим килцата, може и по-бавно, ама ще ги махнем и повече никакво връщане  Naughty , ще им разкажем играта...
lidiana , пишеше някъде в началото, че зеленчуците трябва да са само в сурово състояние, но едва ли си изяла цял буркан лютеница, така че-давай нататък  Peace
Нещо още щях да пиша newsm78 , аха, аз си взимам шунка от готовите, вакуумирани по 100-120 грама, соленичка е, какво ли да я правя, ако я измия сигурно ще е гадна на вкус  Sick

# 169
  • Sofia
За яйцата - може да се наравят на очи, бъркани или както искате в тефлонов тиган БЕЗ мазнина.
Зеленчуците - може да си ги направите задушени на пара - така става доста по-голямо разнообразието Wink.
и двете неща са по диетата.

# 170
Зеленчуците - може да си ги направите задушени на пара - така става доста по-голямо разнообразието Wink.
и двете неща са по диетата.
Супер, това съм го пропуснала, благодаря, за информацията, наистина си е разнообразие   bouquet

# 171
  • here, there, everywhere
А дали е грешно ако понякога вместо пилешка пържола си хапна пуешко филе? Притеснява ме това, че е пушено.

# 172
  • София
ВНИМАНИЕ!!!
Всички,които имате часове при ИПО.За него е много важно ако преди посещениет при него не сте спазвали никакви режими.Помислете дали да продължите или да изчакате неговото мнение и режим.
Да, така е, но не е проблем, ако отиваш след диета. Много внимателно слуша всичко, което имаш да му кажеш по въпроса. Аз бях правила какви ли не диети, казах му коя ми е действала и коя не. Казах му, че много свалям с Редуктил и нямам страничните ефекти, но се страхувам да го пия. Когато отидох на първи преглед при него, пиех от китайските хапчета. Казах му всичко това и смятам, че го е взел под внимание. Та каквито и ограничения да сте си самоналагали, важното е да му го разкажете с подробности. От там нататък той преценява режима. Моят режим е доста по-ограничителен от повечето, които прави той и предполагам, че това се дължи на многото диети, които съм правила, защото килограмите, които искам да сваля не са чак толкова много- 6,7.
Arksi_, радвам се, че се включи! Интересно ми е да те чета.
Yoya, Setony е права- с водата се свиква. Аз в първата тема се оплаквах, че това ми е най-трудно от режима, а сега пия по 2-3л. без проблем. Е, пишкам през 15 мин., но красотата изисква жертви Laughing.
Хайде, банда, никакво отпускане! Резултатите са факт  bowuu
Saga Peace
TedyV, за предпочитане е да не е пушено. Иначе за пуешко няма проблем.

# 173
ВНИМАНИЕ!!!
Всички,които имате часове при ИПО.За него е много важно ако преди посещениет при него не сте спазвали никакви режими.Помислете дали да продължите или да изчакате неговото мнение и режим.

Със сигурност е по-добре, но аз трябва да си подобря визията до 24.02, няма как да чакам. Аз разбира се ще си призная, че съм била на диета. Пък и честно казано едва ли са много жените, които никога не са се подлагали на диети.

# 174
Според мен той няма да има нищо против ако някой е бил на негова диета... защото по този начин организма малко или много е свикнал на редовно хранене (през 3 1/2 - 4 часа )  ....аз например преди да отида при него (2рият път) бях на старата си диета..и  му казах, той се зарадва, че не съм спряла редовно да се храна и ми даде новата диета. така,че не знам дали това наистина е проблем...но и не споря.
 Yoya  аз също до сега (от ноември) все нямах време да ходя...но сега си купих вече карта(за да ходя деее... иначе ще има от утре от утре)! Вече съм сериозна... и утре пак ще ходя....
А за водата трудно е да се почне... но пие ли се нон стоп няма проблем... аз гледам да се наливам с много вода, за да не ми се яде .....

# 175
Главата ме боля вчера и днес  Confused

Възможно е главоболието да се дължи на това, че организма се чисти от токсините. Все пак храната от диетата е здравословна, изключвайки рибата тон от консерва (според мен е по-добре да се приготви замразена такава) и шунката, в която има какво ли не, но това е друга тема. Увеличи още водата, според мен това ще ти помагне за главоболието.

# 176
Разрешете да доложа...

Току що се метнах на кантара, ей така, контролно...

12-ти ден ми е, като имам прегрешения на вечеря през изминалата събота, доста забранени неща вкл. и малко торта..

Като изключим това съм стриктна. Днес кантарът отчете -3кг. Това е добре защото аз вече днес съм пила и съм яла 3 пъти, а до момента съм изпила поне 2л. вода.

В момента се чудя дали да го броя деня с прегрешенията за потоп или да си направя утре един потоп както ми се полага??
Също така се чудя какво мислите за боба и лютеницата???

относно захарта в лютеницата...едва ли е много, аз и кафето си го пия със захар, а и чая...

По въпросът с гелавоболието...досега не ме е боляла глава.

# 177
  • София
Доня, щом сега си минус три, утре сутрин ще си поне минус 4! smile3501
Щом сваляш така добре, при положение, че и от захарче не се лишаваш, дерзай! Използвай метаболизма си и бъди стриктна доколкото можеш! Докато се усетиш и ще си 50кг.
Също така се чудя какво мислите за боба и лютеницата???
относно захарта в лютеницата...едва ли е много, аз и кафето си го пия със захар, а и чая...
И двете не са препоръчителни- в лютеницата има и олио и захар. Има една на "Дерони" без захар, но пак е с олио. Бобът, царевицата, картофите и др. подобни са изключени от режима, за съжаление Mr. Green.
Относно главоболието на Julie съм на мнението на аzira.

# 178
Карол  в моята диета има картофи. Картофи със сирене - варени или печени (във фурната със сирене)
а относно лютеницата и боба...не знам .. ще взема да питам като ходя

доня КОПРИВА  бравоооо

# 179
  • Sofia
И като ходите при Ипо - да не се притеснявате - всичко си му казвате - а и той е готин и предразполага да се отпусне човек.

Боб и лютеница - забравете. Картофи - само ако ги има в диетата (при мен в първия режим няма, във втория и третия има - не се сещам 1 или 2 пъти ). Царевица - и тя отпада - евентуално в мин. количества - примерно ако сте си взели микс зеленчуци за задушаване - тогава може (освен ако не сте достатъчно луди да си я махнете Wink ).

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 18:25 от arksi_

Общи условия

Активация на акаунт