РУСЕнки отново в акция!

• 13 362
  • 251
  •   1
Отговори
# 75
И аз смятам, че е по-добре да бъде сутринта, 10 часа е идеално.Наистина е добре вече да се запази мястото, за да има повече време за разгласяване на събитието. Simple Smile

# 76
I az sam za 10 sutrinta  newsm10

# 77
Ами, аз вече няколко пъти казвах мнение, но разбира се че ще се сме с мнозинството. Аз съм по-скоро за следобяд. Но така или иначе, ако не успеем да се включим с Гого на живо, ще даря парите предвидени за вход. А готвенето  chef  ще се оправим нали сме супер майки Simple Smile а че една вечер сме яли пържение яйца-голяма работа  cook

# 78
Гласувах.
А за времато съм ЗА преди обед,все пак повечето деца от 3-7 години спят следобеден сън.
Без консумация,евентуално по 1 паста за децата от Рига,ако има такова условие от там.

# 79
Гласувах.
А за времато съм ЗА преди обед,все пак повечето деца от 3-7 години спят следобеден сън.
Без консумация,евентуално по 1 паста за децата от Рига,ако има такова условие от там.

Дидката всички деца спят следобеден сън Simple Smile

# 80
Е,моето спи обеден сън-заспива към 12 ч.

Когато решите тогава,явно е че мнозинството е за преди обед.

# 81
Дидката всички деца спят следобеден сън Simple Smile
Абе, да ти кажа, не всички! Grinning

# 82
Момичета,гласувайте,моля!Време не остана,а нищо не сме свършили на практика.Имаме доста работа по този карнавал,а след това и Великднски базар.

Аз бях писала,че предпочитам да е преди обед.Но също така трябва да имаме прдвид свободното време на водещия ни програмата.

# 83
Забравих да ви пиша,че днес с Джаста ходихме да вземем чехлите и ги занесохме на децата от дом Басарбовски.

# 84
Момичета,въпросът с входа за карнавала вече е разрешен,нямаме проблем за това.

# 85
момичета не мислите ли обаче,че ако решим кувертите да са 10:5,10 е по-добре да е за майката ,а 5 за дете,т.к. при 1 дете и 1 майка все са 15лв.,но при 2 деца става вече25лв.

# 86
Последно за сутринта ли да запазвам?

# 87
И аз съм за сутринта  Peace

Джаста, ще имаш ли възможност да питаш Деведжиев дали би приел за неделя 10 часа и след това Илианка да запази в Рига? 

# 88
  • Русе
Илия Деведжиев ще бъде водещ на програмата на карнавала на 23 март,от 10ч сутринта!
  Потвърди ми и че ще се опита да доведе 1-2 актриси,които да анимират децата. Grinning

# 89
Браво отново на Джаста  Hug

Хайде Илиянка, сега ти си на ред  Peace

Общи условия

Активация на акаунт