Кои са самотните родители?

• 355 651
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 765
Хайде и аз тук  Cry.

Надявах се, самозалъгвах се, че всичко ще е наред, но лъжите са си лъжи, а болката - болка. Отдавна трябваше да поема по този път ...

Сега само искам да имам сили да мина през болката и един ден пак да се усмихвам  Praynig!

Всички сме минали по този път ... не е толкова страшен, просто трябва да се амбицираш и да повярваш в себе си ... и после, някак нещата се нареждат Simple Smile  Бъди силна и стискай зъби   bouquet
Благодаря за думите Simple Smile
Думите в подписа ти, са това, което исках от човека до себе си, но явно трябва да приема вече фактите и да продължа.
Еее, ми то това в подписа дойде слад като приех фактите  Laughing
Тук, във форума има много хора, които са готови да споделят мъката ти/радостите ти и да споделят мнение. Не се притеснявай да питаш и споделяш ... помага много  Peace

# 766
И аз съм тук.Ивелина на 26 години и малката Еми:)Просто не се издържаше...

# 767
Здравейте,   bouquet на 33г. и аз от днес самотна майка принудително Cry  на 8 годишна принцеса. С биологичния татко се разделих в момента в който разбрах че съм бременна,но това друга тема.С бебе на ръце на 3 месеца тогава срешнах най невероятния човек в живота си.Прие ме с бебе и толкова много я обикна че пойска да я осинови.Гледаше ни като истински принцеси.И какво се случи преди броени дни екстрадиран от държавата в която живеем в момента.Да излежава присъда  #Crazy непроумявам как такъв невероятен човек някога нещо е направил! Сега ни очакват 5-6 самотни години за толкова много време незнам какво ще се случи.Най лошото е че детето ми знае че това е истинския и баща и го обича безкрайно,страда много в момента и незнам нито какво да и кажа нито какво да направя?

# 768
Ситуацията . в която се намираш, е доста сложна, но само времето ще покаже какво да правиш . да, може да срещнеш някой друг, да, може и да чакаш този човек . Но при положение ,че ти е спестил подробност като тази, дали няма да има и други изненади ?

# 769
Ситуацията . в която се намираш, е доста сложна, но само времето ще покаже какво да правиш . да, може да срещнеш някой друг, да, може и да чакаш този човек . Но при положение ,че ти е спестил подробност като тази, дали няма да има и други изненади ?

Един господ знае,факт е че го обичаме безумно много  Heart Eyes и бих простила всичко /или 97%/ от всичкото Simple Smile

# 770
Да, любовта е сляпа, дано само след време не прогледне  Naughty

# 771
Хоп и аз се записвам в графата самотни родители. Аз все още не съм родила, влизам почти в 7-мия месец и останах сама , без да зная каква е причината,просто попаднах на безотговорен,лицемерен човек,който е добър артист,защото  уж с любов направихме бебока в мен.
Ето част от моята история:
Майка му не ме харесва,защото тя е свикнала всички около нея да се грижат за нея. Когато разбра за бебето,аз не присъствах,защото Той така реши,че е по-добре и на следващата ми среща с нея,тя се направи ,че дори не съществувам. Лично на нея съм и купувала с моите лични пари,когато работех въглища за зимата,за да не остане на студено, т.к.Той не работеше почти 3 мес.Направена и е операция на главата,за която аз му дадох 3000лв.
Това всъщност е баба му, която го е отгледала и той и казва майка.
Един ден реши,че ще отиде да живее при нея, в Световрачене,а вече му бях дала всичките си пари от банката,за да си оправи актовете (1000лв) и да си вземе книжката, да изкара курс за водач и психо (350лв),и взех такси (4000лв),за да ни гледа с бебо. След всичко това той ни остави на квартира (5 дни преди да дойде датата за плащането и - 400лв), с лизинг към Йелол заради таксито ,което е на мое име ( по 230лв на седмица) и в момента е в заведение у Световрачене.
Не искам никой да ме съжалява, до мен е майка ми,на която изцяло разчитам и с която ще изгледам бебока. Кажете ми само,Той какво заслужава оттук нататък,след като дори има претенции към бебока мии иска да му даде името си?

# 772
  • Сопот, Пловдив
Направо ми идва да те посъветвам да не му даваш да признае детето, макар да не съм сигурна, морално колко е правилно това. Само ще ви усложни живота и ще трябва да му се молиш за подписи и документи там, където се изискват такива и от двамата родители. Пък после, ако е толкова ербап, да доказва, че е биологичен баща чрез съда. Ако толкова му се свидят парите, едва ли ще го направи, защото пък така ти дава възможност ти да го съдиш за издръжка после.

# 773
Роис,така е,това е нож с две остриета. Благодаря за мнението ти  Hug

# 774
и аз съм в списъка имам дете момиче на 14г което си е при мен а майка му си остана в чужбина с неиния но не се чуствам самотен понеже дете то си е при мен и то ме крепи и дава сили е малко ми е трудно сам все пак е момиче

# 775
  • София
и аз съм в списъка имам дете момиче на 14г което си е при мен а майка му си остана в чужбина с неиния но не се чуствам самотен понеже дете то си е при мен и то ме крепи и дава сили е малко ми е трудно сам все пак е момиче

Ами освен да намериш някоя самотна майка с момче на същата възраст и да си ги размените  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Майтапя се. Май ставате все повече мъжете, които отглеждате сами децата си  newsm78 newsm78

# 776
  • София
да в процес на търсене съм защото и сам не се седи но с това малко свободно време не знам как и къде

заповядай - не е сайт за запознанства, но разтоварва

http://www.bg-mamma.co … sp;    

# 777
да така е но никога не знаеш от къде може да дойде щастието нали или късмета

# 778
  • София
да така е но никога не знаеш от къде може да дойде щастието нали или късмета

Peace щастие дебне навсякъде  Laughing Laughing

# 779
е значи при мен все още не е дошло или не знам къде да търся,щастлив съм поне че дете си е при мен и тя ми дава сили и крепи иначе не знам

Общи условия

Активация на акаунт