Идеи за бизнес?

• 137 270
  • 870
  •   1
Отговори
# 795
  • на брега на морето
А защо не-Клуб-БГ-Мамма-верига клубове във всеки квартал,а защо не и във всеки град,.
Там може да се събираме-мами и деца,да си провеждаме празниците,да направим като малки щандове за продажба на употребявани детски дрешки и играчки,издаване на малко вестниче,координиране на организираните прояви-като митинги,протести,благотворителни прояви и т.н.
Празнуване на детски празници,рождени дни и т.н.

Това е чудесно! Подкрепям тази идея.
И аз  Peace А как исках да има едно наше кафене с ТВ да се събираме,да клюкарстваме,да си предлагаме помощ,да има кът за децата.Нещо подобно на членство и с членския внос/месечен/ще си плащаме и наема за помещението.И мама,която си търси работа да е барманка,да си върти кафенето/но на наши си цени........./ Не знам дали се изразих разбираемо  но пиша и хиляди идеи навлизат отново в главата ми.От Пловдив съм------------подръжнички за Пловдив има ли?

А за София? Аз съм ЗА!

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 14:42 от Доналд Тръмп

# 796
Момичета, влизам в темата с реално предложение за съвместен бизнес.
Трябва ни човек/фирма/, който може да съдейства за износ към Турция на български продукти,като също има стратегия за осъществяване на контакти с купувачи и реклама там.
Който има интерес да ми пише на айсикю 462963987

# 797

Идеята май е заимствана от Малкия принц - там звездоброецът пръв се беше сетил да продава завездите. Добре че звезди има много в небето; ама дали има гаранция, че няма и още много продавачи?

# 798

Идеята май е заимствана от Малкия принц - там звездоброецът пръв се беше сетил да продава завездите. Добре че звезди има много в небето; ама дали има гаранция, че няма и още много продавачи?

Joy hahaha Joy  202uu

# 799
Момичета,може ли да ползвам темата за съвет? Предлагат ни да купим бензиностанция на атрактивно място. Инвестицията обаче не е малка, а се налага и изграждане на търговска част.Някой има ли наблюдения в този бизнес, а и в предвид очерталата се криза дали е уместно изобщо да се инвестира в каквото и да било.Мъжът ми е голям оптимист и смята,че трябва да се рискува,аз обаче не съм така ентусиазирана.

# 800
Момичета,може ли да ползвам темата за съвет? Предлагат ни да купим бензиностанция на атрактивно място. Инвестицията обаче не е малка, а се налага и изграждане на търговска част.Някой има ли наблюдения в този бизнес, а и в предвид очерталата се криза дали е уместно изобщо да се инвестира в каквото и да било.Мъжът ми е голям оптимист и смята,че трябва да се рискува,аз обаче не съм така ентусиазирана.
:
А преди тази идея с какво сте се занимавали ???Ако не е някава тайна разбира се ???Имах предвид в каква сфера си работила и мъжа ти ???

# 801
  • София
Имате ли познания в работата на бензиностанция?
Защо продавачите не продължават да си я ползват, а я продават?
Ако отговориш с не на първия въпрос - поне аз не бих се захванала. Има толкова опитни продавачи, че ще ви гледат в очите докато ви крадат.  Не случайно работят там само за мин. заплата и са доволни.
Търговската част - това си е изграждане на магазин и ресторант - всички  изисквания, разрешения - можете ли да се справите дори и със спонсорирането на няколко държавни службички?
От продажбата на горива или от игра с ДДС и акциз  смятата да печелите?
Въпреки ентусиазма на скъпия - обсъдете тези въпроси.
Ако продължи да иска бензиностанция - потърсете при сегашните монополисти - дават готови разработени обекти под аренда. Там печалбата е малко по-малка, но всичко ти е готово и утвърдено.

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 22:07 от Aisha

# 802
Имате ли познания в работата на бензиностанция?
Защо продавачите не продължават да си я ползват, а я продават?
Ако отговориш с не на първия въпрос - поне аз не бих се захванала

Товаа не е основателна причина човек да не се захване с нещо. Всеки има право да опита и да сгреши. Друг е вьпроса колко му стиска да си понесе евентуалните последствия.

# 803
 Напърво време трябва да разберете ,защо я продават.Никой не си продава така печелившия бизнес.

# 804
Петрол АД продават голяма част от бензиностанциите си ,като в последствие ги привличат като франчазьори. Идеята е точно такава. А по принцип се занимаваме с транспорт-в страната и чужбина с тежкотоварни автомобили.

# 805
  • София
Щом е така - миследе и действайте.
Ако съм на ваше място първо бих махнала стария персонал и бих привлякла хора, на които мога да имам малко доверие.
Желая  успехи!

# 806
Аз пъ бих я посъветвала хич да не си прави експерименти ...

# 807
Но ако човек не направи експеримент, как ще разбере може ли да се справи или не?

# 808
Явно все пак имат средствата и едва ли ще останат на хляб и сол, ако опитат, а не потръгне. А ако не тръгне, все пак смятам, че голяма част от инвестицията могат да си я върнат след това, като го продадат на някой който е в час и ще се справи.
И аз съм на мнение, че ако не опиташ, няма как да знаеш. Аз искам да си направя магазинче за детски дрешки, но моя мъж е мн против, а и останах без работа, та нямаме ама никакви средства, а ми се иска да имам нещо си мое, но без подкрепата на мъжа ми и някакви средства няма как да стане. Макар, че сега и да имах средствата нямаше как да го въртя този магазин, защото си гледам детето, чакаме 2-ро и ще е сложна работа. Но...някой ден ще си осъществя мечтата да си имам мой бизнес.

Пожелавам успех на тези, които имат куража да опитат!

# 809
Но ако човек не направи експеримент, как ще разбере може ли да се справи или не?
Егати еспериментите ... кво викаш значи , трябва да се пробва .Влагаш едни пари(не много малко , като се има предвид дейноста )  просто ей така за есперимента ???? ooooh!
Момичета , така като сте си седяли няколко години в къщи .. да не би да сте забрвили как се изкарват парите ??? ooooh! Whistling
Не се заяждам , само питам ????Просто чета тук някой доста наивни мнения и ми става хем смешно хем жалко . Joy hahaha Tired :ooooh
:

Общи условия

Активация на акаунт