АПРИЛ не е далече, чакаме го с трепет вече!

• 12 676
  • 323
  •   1
Отговори
# 150
На всяко АГ мисля отвън някъде на вратите слагат списък с необходимите неща които трябва да си носим при постъпване за раждане.Ако има електрона страница там също ги пише,например за Тина Киркова - вече Света София има такъв списък.

# 151
  • варна
Здравейте!
Направо ви завиждам,че още ходите на кола маска,аз и преди не ятърпях,а сега дори не мога да си помисля.Оборудвала съм се с огледало и подобие на стълбичка за краката и...бръснача да ми е остър Simple Smile.Преди да отида да родя предния път,първо минах през банята и процедурата "бръснене",а сега никак не ми се отдава.Май вече мъжа ми ще тряжва да помага.
За колана-и преди не го слагах,а сега си имам и оправдание Simple Smile
Сладка мама,Хриспи,чакаме добри новини!
За варненската среща-когато кажете съм на линия!

# 152
 Благодаря за споделените  мнения  Hug .
 Ох за колата и мен взе много да ме боли,а за другия метод да ни е жив и здрав таткото  Grinning, и за мен това място стана невидимо и недостижимо  Rolling Eyes поглед хвърлям само с огледало  Laughing. То взе да ми става трудно чорапите да си обувам ,пък да не говорим за другото,колежките се шегуват с мен,как си обувам белиото  Laughing Дано да уцелим момента преди да тръгнем да раждаме с "почистването".(извинявам се за правописните грешки ама имам само фонетика )

# 153
  • Popovo
Вече не шофирам, но колан слагам задължително. Преди да седна в колата го закопчавам, сядам и ползвам само горната му част, тази която минава през рамото. Не че е 100%, но се чувствам по сигурна.
За почистването съм направо пародия в банята ooooh! Такива чупки не бях правила, но от кола маска направо си ме е страх.

# 154
  • в илюзия
Добър ден
Сега ставам снощи не мага да  заспя боли ме кръста и гърба и това е . Най-интересното е , че ме боли само вечер.  Shocked
За колана малко късно се включвам , но аз се возя само без колан .
Ей да се оправяте от тази кашлица , че грипа е много лош.
С нетърпение чакам да дойде 4 и да отида на ЖК да видим беба как е .

# 155
  • Пловдив

Аз се чудя, като не знаем кога ще родим как да сме сигурни, че няма да поникнат косъмчетата след кола, бръснене, крем, епилация или там каквото използвате и няма пак да ни минат под ножа?  newsm78
Нали затова този път съм се зарекла всяка седмица-кола Mr. Green Миналият път си бях запазила час за 6-7 дни преди термина и си ги чаках тъкмо да поизраснат, че да хване хубаво....и айде под бръснача:35:

# 156
Колан и аз не слагам защото ми се гади от него като ме притиска.
Аз си носих дрешки в болницата и обличаха бебо с мой дрехи.След като се роди го бяха увили с едни парцали. ooooh!
В болницата аз пак минах под бръснача, нищо че според мен нямаше нужда.

# 157
Здравейте момичета Peace

Аз от време ан време слагам колана Peace

Офффф........оправянето отдолу ми е мъка,особенно когато съм хапнала повечко.........нищо не виждам като наведа глава Laughingно не съм опряла още до услугите на мъжа ми!!!

за праха за пране чувала съм,че Персил-Сенситив е подходящ за бебешките дрешки Peace

а за срещата и аз съм навита да се видим и да поговорим PeaceАко искате другата седмица.........някой по организиран да се наеме да определи ден и час newsm78

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 13:15 от sisee

# 158
Отсносно колана - аз ту слагам, ту не, като че ли повече не. Thinking

Болките в таза - имам основно вечер и особено като се въртя от едната на другата страна като спя Rolling Eyes

Момичета, колко трябва да тежат бебчетата в 30 седмица, че на мен доктора ми каза, че сме малко по-малки Rolling Eyes - 1400 грама?

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 12:14 от ЛУРДЕС

# 159
Сисе искам да те попитам къде ходиш на консултации и кой ти е доктора?

# 160
# 161
Сисе искам да те попитам къде ходиш на консултации и кой ти е доктора?

От 4-тия месец съм записана на ЖК при Славова в дома на красотата Peace

# 162
Хубаво сте подхванали темата за обезкосмяването - аз тъкмо щях да ви помоля да ми препоръчате някакъв депилатоар, който сам да свърши всичко навсякъде...Искам да пробвам, смисъл нещо като генерална репетиция за големия ден.

Иначе аз пак съм с болки Sad Снощи си имах контракции, за първи път и през нощта, сутринта също малко...Не е нетърпима болката, но не е и съвсем лека. Почти бях затръгвала пак за МД, колкото и да не ми се иска пак да лежа там...Реших да изчакам обаче, защото сутринта ми беше денят за ЖК пак в МД. Това че чаках близо час го преживях, но пълното мълчание на доктора, просто нямам думи...Аз му казах, че съм с болки, той ме видя на ехографа, каза че  всичко изглеждало нормално и че съм си знаела кога да отида спешно, ако ме заболи...Да, ама незнам...Незнам колко трябва да ме боли...И освен че ми взе 20 лв. и ме разпитваше много повече откога и защо ходя при него?! вместо за състоянието ми...ефектът е ...никакъв. А да, болничният поне ще ми удължат ( срещу още 20 лв.) и утре пак трябва да ходя за изследвания...
Накрая ми се усмихна и добре че го питах кога да дойда пак, за да ми обясни, че от 32ра седмица всяка седмица се правят записи на тоновете. Незнам аз ли нещо съм сбъркана и с големи очаквания, определено не съм от тези, които мрънкат за нищо, а и то сега даже нищо да е пак трябва повече внимание...А бе карай...Ще си отида при моята частната и така. Извинявам се за отклонението, но просто съм...разочарована...

# 163
Да ви кажа, като дойде време за лягане, лошо ми става! Като си знам, че няма да мога да спя... Че ще ми тежи коремът... Че ще се задушавам, ако не сложа капки в носа, но пък ако сложа - лигавицата ми се пресушава и носът ми кърви и пари... Пък и всяко обръщане ми е кошмар, колкото и да внимавам, все ще ме пререже коремът, докато се нагласям. Мразя ги нощитеееее! То и преди 1-2 ч. не заспивам, де, та и мъжът ми покрай мен! Добре, че сутрин мога да ходя на работа към 10.30 ч., та си поспивам.

Колан не слагам още от втория месец, не мога да го понасям! Господ да ме пази!

Ей, коремът ми расте с дни! Стрии още нямам, да чукна на дърво!

Аз се бръсна. На кола маска никога не съм ходила - неприятно ми е. Само за краката - епилатор, но сега и там играе бръснача, защото не мога да се сгъна. Но ще си се бръсна сама, де! А до услугите на мъжа ми ще прибягна само в краен случай, ако съвсем не мога сама. Иначе, като усетя, че е време да ме кара в болницата, ще се обръсна някак си сама, че не ми се ще да ме колят в болницата разни санитарки.

Аз по принцип съм фен на Ариел, все с него пера, и то с оригиналния, карат ми го от Турция и наистина и страхотен и много икономичен. Но съм чела много добри отзиви за "Тео бебе", та сигурно него ще ползвам. Ще гладя задължително, аз обичам да гладя, пък и тези сладки малки дрешки... То си е направо кеф!

Вие на колко време ходите на консултация. Аз последният път не питах доктора кога да отида пак. Беше на 14-ти януари, та мисля да отида пак към 4-ти февруари, горе-долу през 3 седмици. И стискайте палци този път да се види полът, че хората вече си мислят, че ги лъжа или че нарочно крия. Пък то и аз не знам, а ми е много любопитно. Ще ми се момченце, но всъщност няма голямо значение. Просто от началото имам все предчувствие за момче. Ама пък коремът ми е много кръгъл...  newsm78

Hrispi наистина не е писала от доста време, дано да е добре!

Аз още си ходя на работа и смятам да ходя поне до края на март, въпреки че майчинството ми почва от 7 март. На работа се чувствам добре, сред хора съм, полезна съм. Вкъщи полудявам!

Днес след работа ще си направя една хубава дълга разходка с майка ми, поне 1 час.

Мен доста ме понаболява областта под дясната гърда. Предполагам, че е черният дроб, бебчо го притиска. Нищо, ще се трае!  Laughing

Целувки от мен.  Hug

# 164
  • Варна
asja въобще да не ти пука от хората - нашата кака се кри до края и въобще не бяхме сигурни какво да очакваме. За праха - ние също докато бяхме малки я карахме само на Тео бебе и гладене, после Tide и Ariel - са съжаление от разни други се изриваше сладуранката ми - и сега пак така я мисля.
Многодетни мамчета аз имам един въпрос - има ли някоя от вас, при която се е наложило първото раждане да е секцио и как след това протече второто. Аз с първото бях секцио, заради миопия, астигматизъм и поради изменения на ретината, но сега много ми се иска да не се налага отново рязане - дали ще имам късмета... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт