АПРИЛ не е далече, чакаме го с трепет вече!

• 12 679
  • 323
  •   1
Отговори
# 135
didimora, аз като се возя слагам колан. Обаче отдолу го разхлабвам и така ми е удобно.

# 136
 Вчера се сетих да ви питам няколко неща,едното е когато карате кола или се возите слагате ли колан? аз слагам,преди време един полицай като ни спря и ми се скара че съм с колан,после обаче като понаедрях и питах един друг -който ми каза-абе няма такива работи-всички се возят с колан,и аз сега слагам.
  И другият въпрос е за мамите,които имат дечица вече,в болницата знам че искат комп.за изписване само,а ми преди това бебетата в какво ги обличат?-от там ли дават дрешки или ги увиват с нещо,идея си нямам.
Приятен ден на всички пожелавам.
Аз понякога слагам колан, като карам, понякога-не.
Принципно полицията НЯМА ПРАВО да те глоби, ако си без колан  Peace

В родилното си ги обличат децата с дрешки оттам.
Но аз носех ръкавички, за да не си дере лицето, и ги молех да му ги слагат, че беше целият надран милия  Rolling Eyes

tanzen, аз си ходя на кола там и си ми е добре. Ама сега ме е шубе, макар че преди 2 месеца бях.  newsm78 Не искам тоя път да ме бръснат. Миналия път в Шейново ме бяха "заклали" отдолу, честно ви казвам  ooooh!

# 137
  • Бургас
Дидимора, и аз слагам колан като се возя. Шофирането ми е абсолютно забранено заради контракциите и това ме подлудява допълнително; ужасно ми се излиза с колата Tired За дрешките - в МД София не ми искаха дрехи, обличаха бебетата в техни гащеризончета; в Бургас ми искат - явно зависи от болницата.
Кали, ти си герой  bouquet Мен пък онази вечер в 1 часа ме хванаха лудите, че не се понасям космата и 1 час се чекнах в банята, ама се справих; само дето после цяла нощ се въртях от болки в кръста Mr. Green Иначе кола не мога да правя пак заради тези пусти контракции Whistling

# 138
Vera,всички с близнаци явно вече имаме болки и се пазим повече.Моите също вървят доста напред иначе от 36 г.с. натам предполагам,че няма проблем да се появат.Ти къде ще раждаш,мисля,че си при Стаменов.

# 139
  • Пловдив
Този път съм решила вляза ли в 9-тия, кола всяка седмица. Предното раждане като ме изненада, влязох да раждам мата космата, с неоправена коса и с френски маникюр (дълъг Confused), та ми беше много неудобно. Иначе си бях запазила час за коли, ама пусто не стигнах до него Laughing

# 140
Аз пък карам без колан колата си,но пък много ми е трудно влизането и излизането.

# 141
  • Добрич
Момичета само да добавя,че има най-различни чайчета бронхо нещо си,този хубавия е бронхолин Peace
Голди как успя да се почекнеш,аз цялата се нарязах и то лигавицата SickДосега не се бях бръснала,но явно си е майсторлък,а да се скубя не мога вече,много ме боли.

Явно безсънието става всеобщ проблем #CrazyАз мога да лежа само на дясната страна,но не се търпи,защото вече ме боли и ставата от това лежане само на нея. Исках да запитам дали някой има болка в тазовите кости отпред,боли и опъва като вървя вече от 4-5 дни,може вече да се разширяват тазовите кости ,но ми се струва рано.

# 142
И аз карам без колан Peace
Goldie имаш ли списъка какво искат за болницата, че аз въобще не знам какво трябва да си приготвя за там и се чудех от къде трябва да го взема този списък  newsm78

# 143
didimora за колана да ти кажа нямат право да те глобят по закон е така работя в МВР и мога да те уверя в това така че не се притеснявай,дават го даже противопоказно за бременни да слагат колан докато шофират или се возят.

# 144
Добро утро момичета   bouquet
dariq и аз знам , че бременни не трябва да слагат колан !!!
Аз с моита кашлица се боря със сироп Стодал (хомеопатичен)А за хремата Коризалия(хомеопатично)по-бавно става ,но става за чая бронхолин е вярно ,много е хубав  Peace
ven_j всяка болница има различни изисквания , отиваш до там и ти дават списък ,ако намериш тел. предполагам ,че и там ще ти продиктуват какво е необходимо .

# 145
Момичета, аз колан слагам, но го нося разхлабен и го придържам. Иначе не е задължително носенето на колан от бременни, даже обратното, но пък аз съм чупила стъкло с глава веднъж (точно веднъж не си сложих колана) и не се чувствам сигурна без колан.

Мда, за марката Бебето, на бебока комплекта за изписване е такъв, на Мая също беше такъв  Thinking Много много съм доволна от тази марка  Hug

За безсънието тази нощ съм станала в 3 часа Sad Сега съм на работа, вечер заспивам преди да е заспала малката, докато я приспивам. Но имам още цели 22 работни дни Sad

Чакаме новини от Сладка Мама и от Хриспи  Hug

# 146
didimora за колана да ти кажа нямат право да те глобят по закон е така работя в МВР и мога да те уверя в това така че не се притеснявай,дават го даже противопоказно за бременни да слагат колан докато шофират или се возят.
Еййй, имаме си вътрешен човек! Hug
Аз се чудя, като не знаем кога ще родим как да сме сигурни, че няма да поникнат косъмчетата след кола, бръснене, крем, епилация или там каквото използвате и няма пак да ни минат под ножа?  newsm78

# 147
Добро утро и от мен  Hug

кали, при мен не знам това безсъние ли е какво е, но имам чувството че нещо и нервата ме тресе. Слава богу последните 2 нощи успях да спя, но неделя срещу понеделник беше някакъв ужас. Тогава и силния вятър ме събуди, и изобщо не ме свърташе на едно място, почти не мигнах до сутринта, а още ходя на работа и ставам сутрин в 7  Sad

За колата маска, аз не успях да отида нито веднъж откакто забременях, и тъкмо бях решила да отида, но доки ми забрани, първо заради контракциите и второ с тази богата находка след микробиологията май не е много удачно. Сега корема ми е още по-голям, и не знам как ще се избръсна, а как ме сърби от това бръснене не е истина просто  Close

За колана, аз се возя без. Вече почти само се возя, а до преди по-малко от месец не слизах от колата, ходех си с нея на работа, и карах без колан.

А Сладка мама май не се е включвала скоро? Дано днес ни зарадва с още по-хубави новини.
И мъжа на Хриспи нещо изчезна  newsm78

Хубав ден   bouquet

# 148
  • Добрич
tanzen и аз си задавам същия въпрос newsm78

# 149
  • Бургас
Наана, не питай, голямо приключение беше Crazy Другия път ще пробвам с огледало.
Вени, още нямам официален списък, надявам се другата седмица да получа. Но горе-долу се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт