АвгУстиНче вече нетърпи, студ и скучни зимни дни!

• 12 235
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде там...
Irra_78   според мен сега цените на жилищата са изкуствено вдигнати. ТРябва много да търсите и то без агенции! Тези агенции ако з наеш какви са мафии. Ужас. Имам познат който работи в такава и ми показа къща на морето за 55000 евро , много голяма, а агенцията е пуска 95 000 евро #Crazy Смятай какви надценки слагат. В момента и банките имат високи лихвени проценти и постоянно продължават да се вдигат. Но ако намерите жилище , такова че наема да ти е почти еднакъв или малко повечеко с месечната ви вноска по заема тогава е по-добре да теглите. няма смисъл да хвърляте тези пари на вятъра.

Спинки прочете ли онова  newsm78

Добре дошла на новата мама Галя !

# 226
  Не ме питайте за яслите и кандидатстването newsm50  comp03 Mr. Green
 Преживях три емоционално наситени чАса.
 Здраве да е.
Ако това ще те успокои поне мааалко, аз успях да запиша детето чак в 14 часа. А рано рано дойдох на работа за да успея навреме. Всичките ми вх. номера са 300 и кусур, а имам и 509-ти.
Сега се притеснявам, дали ще успеем да се класираме в частна ясла.  Thinking
Някой не се ли замисля да прави такава?  Mr. Green
spinki добре сте си дошли.  Hug Пиши по често и ни дръж в течение за състоянието на Ивчо.

# 227
SpinkiHug , кураж!Надявам се бързо да влезете в ритъм с Ивчо, да расте здраво, умно и слънчево дете! Peace
Mama Galia 66, добре дошла!  bouquet
IrrA_78, много неприятно, но наистина е повод да си вземете собствено жилище.Успех! Peace

И какво успяхте ли да запишете децата за детска градина?Нали обясняваха, че системата може да поеме до 10 000 потребители, ще има забавяне по 10-тина минути...празни приказки май? Tired

# 228
  • гр.София
 Дриймс, имам преднина от половин час пред теб Mr. Green
 Ембър, и са приказки, и са празни...само сме подали кандидатури,а резултати-в края на май.

Предпочитам готварските ви разговори от последните дни-много уютно ми беше да ви чета Heart Eyes

# 229
Не мога да си обясня как в Б-я може да се измисля от тъпа до абсурдно тъпа система за каквото се сетиш... #Cussing out Със сигурност ще се окаже, че и тази не работи и другата година ще има нови предложения. #Cussing out
За щастие аз пропуснах този екшън, защото нашата ясла е към МЗ и само подадох молба.
Dreams, аз лично не бих записала Гого в никакви частни заведения по много причини (Пепър вече коментира част от тях Wink) Но напоследък ми се струва, че стават повече, така че едва ли няма да има места.
Спинки, ти си силна жена и продължавай да бъдеш такава, защото тепърва Ивчо има нужда от теб! Heart Eyes
Добре дошла на новата мама! Hug

# 230
  • София
Аз успях да се регистрирам и да кандидатствам за 2 ясли към 11.30 , за едната номера ми е 53, а за другата 46 (примерно) борим се за 16 места  Crazy. Дриймс, а ти 300 и 500  ooooh! ужас. И да не го приемат, аз съм вкъщи, вярно, че ще ми дойде малко натоварено, но ще се справя някак, а ако трябваше да започна работа, не знам, луда работа е тая държава.

AndyB , идеята не е лоша, аз предпочитам по инернет, отколкото да вися часове наред пред градината, но не е направена както трябва и сега хакерите били виновни  Outta Joint

IrrA_78 , успех с банките!

Онзи ден гледах Ути и той направи някаква рецепта със сьомга (но не я записах и забравих ), много ми се дояде, купих си и сега се чудя как да я приготвя, дайте идеи  Hug

# 231
Здравейте!
Spinki, кураж и от мен! Ако имате нужда от нещо, ще помагаме  Hug.
Блу, честит рожден ден на майчето ти   bouquet! страхотна тортичка си й спретнала  Peace.
Мама Галя, добре дошла, от кога те чакам и при нас  Hug.
Браво на студентките ни за взетите изпити. Само така  Peace.
Марулка, радвам се, че най-накрая имаме достъп до твоите рецепти. От кога им се точа  smile3508. Мъжът ми беше до мен, като ги разглеждах и му изтекоха лигите  hahaha.
Бахи, Сашко кара един камион, ама назад. Иначе най-обича да обръща колелото или камиона и да върти гумите  Laughing.
Elwing, радвам се, че близките ви вече са добре и се прибират  Grinning.
Irra, неприятна история с хазяйката, дано да намерите нещо добро и подходящо  Hug. А, още по-добре ще стане ако успеет да си вземете и собствено жилище, пожелавам ви го  Peace.
Велмар, не тъжи по Южния парк, идват хубави дни и може да си направиме една разходчица  Peace.
Валка, радвам се, че с Али сте по-добре  Hug.
kabzimalka, дано разберете от какво е алергията и браво за спането по цяла нощ. Сашко пък вече трета нощ се буди към 3,00ч и започва да крещи и си стои седнал в леглото. А, не е Пълнолуние   33uu
Аз пък съм супер късметлийка . В 10,00ч, успях да се регистрирам за ОДЗ-то с входящ №11 и веднага след това регистрирах и приятелката ми  newsm44. Просто извадих страхотен късмет.  Laughing Съгласна съм, че идеята за интернет подаването на молби е по-добре от висенето по цяла нощ, но наистина не е доизмислено.

# 232
Съгласна съм, че идеята за интернет подаването на молби е по-добре от висенето по цяла нощ, но наистина не е доизмислено.

Точно това и аз имах предвид...както обикновено нещо липсва в цялата система. Peace

IrrA_78 , много неприятно, но наистина си помислете добре за кредит, защото лихвите са убийствени!

# 233

Аз пък съм супер късметлийка . В 10,00ч, успях да се регистрирам за ОДЗ-то с входящ №11 и веднага след това регистрирах и приятелката ми  newsm44. Просто извадих страхотен късмет.  Laughing Съгласна съм, че идеята за интернет подаването на молби е по-добре от висенето по цяла нощ, но наистина не е доизмислено.
Не сигурно,ами ти си късметлийка ! Mr. Green
Пу-пу все така да ти върви  Hug
Добре дошла на новата мама Галя!  Hug
Ей Блан и Анди се разписаха ,аз тъкмо реших че са си изключили клавиатурите и не знаят как да ги включат  Mr. Green
Ей Марулче след като ти видях рецептите не смея да готвя съвсем се подтиснах .....(майтап  Joy)
На мъжа ми хубави жени и вкусни ,трудни рецепти не показвам  Naughty
Като ходим по улиците и фиксирам готино гадже ,се спъвам за да ме хване и да гледа мен  hahaha

# 234
Благодаря за милия прием - няма начин да не ми е уютно при такова посрещане.
Адрианска - престраших се  Laughing, но си пазех пръстчетата за бутона рефреш тази сутрин, което доведе до 104 позиция при 20 свободни места.
Хм, да, май има вероятност да си се гледаме с Митето още една година. Но пък има шанс и предимството за по-голям брат в градината да ми свърши работата. Ще видим - нямам намерение да си го слагам на сърце. В крайна сметка има и частни градини, но не съм им фен.

# 235
  • София
Привет и от нас!
Добре дошла на новата мама!  Hug
kabzimalka, дано скоро се разбере от какво му е алергията на детенцето ти!  Praynig
Пух, мерси за разяснението за очния преглед.  Peace
Аз пък не съм се и сещала да записвам Ивчо за ясла, имахме си други грижи. Наложи се да идем до детската хирургия в Пирогов със съмнение за преплетени черва, правиха ни изследвания, докарали го до истерия, но слава Богу не е това. Просто е ужасен запек, заради който и повръща като се напъва  Tired Не сме спали през нощта, май и сега ни чака същото.

# 236
Elwing, със сигурност сте изживяли нещо кошмарно. Добре че не са се потвърдили предположенията ви. Дано тази нощ да ви е лека и много прегръдки от нас за вас  Hug.
Мама Галя, предимството ще ви даде гарантирано място в градината, защото по закон са длъжни да ви приемат  Peace. В 99% от случаите влизат.

# 237
Елфче много  Hug за Ивчо!

# 238
Dreams, аз лично не бих записала Гого в никакви частни заведения по много причини (Пепър вече коментира част от тях Wink) Но напоследък ми се струва, че стават повече, така че едва ли няма да има места.
Да, съгласна съм с мнението за частните ясли, но пък ако не се класирам в държавно ОДЗ какво правя? Нямам друг избор освен пак да забременея.  Mr. Green Много ми е трудно сега, когато трябва да правя график на бабите, но догодина съвсем ще си е за ясла. Отскоро съм се разровила да чета за частните ясли, и вярвай ми и там класирането е трудно, при все че вече в една ми отказаха - нямат места. И след хиляди молби и уговорки все пак собсвеничката склони да й звънна към края на май, но 100% гаранция не ми даде. Живот и здраве от март месец започвам да ги обикалям една по една - дано все пак някъде ни вземат.
Elwing в крайна сметка не ви ли изписаха нещо, че пак ви чака същото!? Лека и спокойна нощ ви желая.  Hug
adrianska хазартна личност си ти и това е - честито  Laughing, пусни един фиш и с парите направи една частна детска ясла все пак.  Mr. Green

# 239
adrianska хазартна личност си ти и това е - честито  Laughing, пусни един фиш и с парите направи една частна детска ясла все пак.  Mr. Green
Joy Dreams, за жалост спечелиха джакпота, иначе щеше да ми стигне не само за една ясла. Сега ще чакам пак да се натрупа и ще се пробвам  Laughing.
А, пък на Сашко от два-три дни му излизат едни пъпчици по гърба и малко по корема, които от време на време изчезват. Според вас дали са от алергия или от изпотяване. Снимката не е много добра. Сега в момента не са като петна, а са с връхчета.

Общи условия

Активация на акаунт