Набор 2001 (8)

• 17 622
  • 356
  •   1
Отговори
# 30
Флеа ,много добре звучи-5 дни за 187 лв страхотно направо!
И габи е записана на ски от 10.02 ще бъде с детската градина към Мачирски
175 лв без лифта
дано да не се откаже втория или третия ден--за първи път ще й е Peace

# 31
  • София
Ние две градини сменихме и дори на разходка не са ги извели(извън градината)та камо ли по-далече Rolling Eyes То не,че ще се засиля да го пускам,ама нищо не предлагат дори да се замисли човек. Close

# 32
да,много е неприятно така-да няма предложения
всъщност на ски ще ги водят госпожите от друга група--от нашата група са записани само 4 дечица
Лиани--това дали някъде ще ги водят децата си зависи май от желанието на госпожите
виж,разпитай в градината -дали в някоя група няма нещо организирано-
имало ли е въобще

аз ако не бях питала нямаше и да разбера за ските Simple Smile-,нямаше обява сложена

# 33
  • София
Днес бях на открит урок по плуване на Дияна в градината. Дияна уж не е от най-срамежливите ама кат опре ножа до кокъла и започва да се дърпа кат магаре на мост.
Мотая се аз посреднощите в коридора и чувам неистов вик "Маммммммоооооо" от стаята на Дияна. Отварям вратата, тя поседна в леглото и заяви "мамо ама аз не мога да плувам хубаво". Успокоих я и я положих да спи. Сутринта не помнеше, може и да е сънувала. Дано не наследи сомнанбулизма ми. Успокоих я, че както и да прави с тати винаги ще сме зад и до нея Simple Smile Вечерта била казала на баща си, че не иска да ходи на плуване.
Отиваме мамите "плувкини" (тук там се мярваше и някой тати) в басейна обути в найлонови торбички Simple Smile И хлапетата се появяват нахилени и с бодра крачка Simple Smile И Дияна си плува. Аз значително по-късно от нея започнах плувните си уроци. Сега вече ще знам - на морето и в басейна никакви спасителни жилетки Simple Smile

Лелката обаче недоволна. Дияна и гаджето й си дъвкали шапките и си направили едни големи дупки, вода тече отвсякъде. Лелката явно не й се занимава със сушене на коси. Не помня колко струваше шапката, силиконова, към 10лв. Ми ще купуваме нова, видяло се е. Може и да й е омръзнала Simple Smile

# 34
Танче - не знаех, че ще има ски в нашата градина. Ние нали не ходим, уж се пооправи. Болеше
я корема, вендъж повърна, не ядеше,днес е по-добре ама не я пускам на градина. малкия и той лепна гадния вирус с повръщане и разстройство и е жалка картинка. мъжа и той буха пълна трагедия сме  Sick

за 134 училище - абе много добри неща чувам. много се колебая, не толкова въпрос на връзки, като се разрови човек намират се, ама пусто ни е далече, а на училище се ходи всеки ден. с малкия просто не си се представям всеки ден, не знам как стои въпроса с транспорта там (сори ако сте го обсъждали) поне от един комшия такси знам, че няколко деца от квартала ги събира и кара с таксито. това ок, 1-ви клас, ама после? няма все с такси да ходи на училище...

# 35
  • Пловдив
Добро утро!
Като ви слушам за тези ски училища и подобни и ви завиждам благородно  Blush В нашата градина, а и май в града не съм чувала за такива мероприятия. А предполагам бихме се навили да го пуснем, а и на него навярно ще му е интересно. За жалост обаче...
Вчера подадох молбата в училището и вече официално сме си запазили място там Simple Smile Сега трябва да разбера кои ще са госпожите и ако имаме предпочитания да кажа за да се впише в молбата. Като вземем удостоверението го нося и тогава вече ще се разбере с подробности всичко - в кой клас, госпожа и т.н. Simple Smile Честно да ви кажа чак взе да ме обхваща една такава еуфория  Crazy Но и като знам колко бързо ще мине това време до септември  ooooh!, а колко неща ще трябва да се подготвят и купуват  Sick

# 36
  • София
xai, имат собствен транспорт.

# 37
  • На черешата
За 134-о знам,че имат транспорт.А има ли други с такъв?

# 38
...
И габи е записана на ски от 10.02 ще бъде с детската градина към Мачирски
175 лв без лифта
дано да не се откаже втория или третия ден--за първи път ще й е Peace

И в нашата детска градина ще са с тази фирма - Мачирски. Не ми се вярва да обаче да успее да отиде, пък и тя заяви, че не искала...  newsm78

Танче - благородно завиждам, че си имате плувкиня - аз не съм, Йоана и тя е едно бъзе... някой дядо може да се прежали това лято да я запише на басейн, или пък аз... Мадара ни е най-удобно, освен след английския - хоп - плуване  Laughing. За четвъртък - дано съм без малката, че ме прави на луда - иска все да ходи, и не мога да седна по този случай Wink. И дано наистина се видим този път Simple Smile.

В нашето квартално у-ще приемат молби на 4-ти и 5-ти февруари, може би преместването се отлага, та ще си се гъчкаме тук. Засега поне е такова положението.

# 39
ГАБИ я водя на плуване от пролетта
в началото не искаше-беше я страх,но сега с кеф ходи --всеки ден иска да я водя Laughing Laughing

дали на Мадара взимат малки деца,сина първо там ходеше но го взеха като стана 1 клас?

# 40
  • На черешата
 Аз понеже до сега не бях от най-редовните тук  Embarassed,моля кажете ми какво тренират дечицата ви и как се справяте с воденето и взимането от тренировка?При нас е голяма мъка,детето тренира с удоволствие,но на нас ни идва множко. ooooh!Все тичаме-единия взема едното от тренировка,другия малкото от градината,препускаме из цяла София. Rolling Eyes

# 41
Йоана ходи на английски понеделник и четвъртък, вторник и петък - народни танци. С английския е малко по-сложно, защото е по-далчеко - тичам с количката до детската, и след това - до английския, затова гледам да има на кого да оставя малката, че да ми стане малко по-леко Wink. Танците са в близкото читалище, та и да няма кой да я гледа не е чак толкова страшно Simple Smile.

# 42
  • sf
мойта ходи на синхронно плуване. наобяд я взимаме от градината, тичаме на тренировка и после пак в градината да си довърши занятията. до преди да родя я водих аз, но сега най-често свекито. като се стопли ще я водим аз и бебето.

# 43
Фантичка
Баткото - 4 ти клас ходи сам и се връща сам. Понеделник и петък на инглиш, понеделник, сряда и петък на карате. В неделя са на ски - аз ги водя до училището пред нас - от там ги взимат и пак там ги връщат.
Лъчи - ходи на английски в понеделник и сряда, на карате в същите дни като батко си. На ски също. На инглиша го води бавачката - взима го от училище, води го и после го взима, но хубавото е че и английския сега е на 5 минути от нас пеша.
На карате аз го водя и го взимам после, защото е от късно от 19,30. Така че обикновено освобождавам бавачката и аз си се занимавам вечер, но при нас всичко е на максимум 10 минути и ми е много удобно.

# 44
  • На черешата
Lennyh,на нас за съжаление не ни е толкова близо.А сега и като тръгне на училище става още по -сложно.Иска ми се следващата година и в Алианса да я запиша и ще е още по-голям зор. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт