Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 45
Добро и слънчево утро!
Вещи   bouquet Hug
  bouquet на всички преборили по някои и друг килограм  bouquet
Вчера готвих мусака и вместо картофи сложих кисело зеле  chefМоите двама мъже ,които само шяха да я опитат....изядоха ми днешната порция #2gunfireДо сега не съм крила храна ,но вече няма да им предлагам да "опитват" Simple Smile
Радвам се ,че тук атмосферата е раиска,гушкам Ви и Ви обичкам Hug  bouquet

# 46
       Добро утро хубавици. Hug

Вещи  Hug Hug Hug,приспа ни снощи ей.... Joy

Честито на всички свалили.  bouquet
 Добре дошли на новите.  bouquet
 И благодаря на всички,които направиха  кафето. Hug

Аз да ви се оплача, че заслужавам наказание. Толкова ми се хапваше оня вкусен крем-карамел от рецептурника, че снощи когато най-накрая си направих.......го изядох целия сама

И аз направих така сноши....Ама с цяла доза... EmbarassedОбаче няма да се тегля. Twisted Evil

Много спорен и слънчев ден ви желая.

# 47
Здравейте и тук! Това е темата, в която Джинчето минава в трета фаза! Познайте кой е 49.500 кг.  Laughing Майка ми ще ме убие - имаше истерии сутринта, но.... Crossing Arms
Лошото е, че доказано от режима имам хормонални нарушения -ходих на лекар - варненките знаят случая.  Rolling Eyes
Лек ден на всички!

# 48
Добро утро и от мен! Не съм писала няколко дни , но това не означав , че не съм мислила за вас. От 09,01 съм на режима и съм вече -4 кг - това си е направо късмет .Щастлива съм и продължавам.Усмихнат ден на всички!

# 49
добро утро Simple Smile
днес мисля да съм само на морски дарове рибка и скариди .
Лек ден на всички .

# 50
  • гр.Варна
Добро утро!
Влзам за бърз отчет!Вчера не можах да се претегля,но заради това пък днес успях.
Резултат  -800гр от онзи ден или тотал:-8500кг:) newsm44 и това от 14.01. до сега:)
Много съм щастлива
Не съм ползвала още парафиновото олио,но май ще трябва,защото проблемите ми с WC са доста сериозни
Успешен и отслабващ ден:)  bouquet Hug

# 51
Аз да ви се оплача, че заслужавам наказание. Толкова ми се хапваше оня вкусен крем-карамел от рецептурника, че снощи когато най-накрая си направих.......го изядох целия сама Embarassed Embarassed Embarassed/добре че направих 1/2 доза/ Много ме е срам....И днес направих грешката сутринта да се претегля....и съм с 1 кг отгоре....ужас. Направо ми се плаче.....
Не се притеснявай. И аз снощи правих желирано кремче и го хапнах без да искам тутакси....................... ooooh!
Поне е режимно.

# 52
Вещи,Волна,Катя,
Пожелавам ви прекрасен ден,милички, и броя дните до срещата ни Hug
Честито на всички свалили. Party
Джини,добре дошла в трета,стискам ти палци да задържиш всички постигнати килограмчета newsm51
lora_1, Hug
И аз имам ново кантарче,че детенце счупи непоправимо старото,като му се метна отгоре,добре,че беше в гаранция и го замениха  Mr. GreenДано ми тръгне и с него,че със старото ми вървеше надолу,а докато беше на ремонт ги свърших едни... Embarassed

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 10:21 от jedira

# 53
  • София
Може ли да попитам за парафиновото олио, ще ми разкажете ли нещо, консумирете ли го, доволни ли сте от действието?? Praynig
Не съм ползвала още парафиновото олио,но май ще трябва,защото проблемите ми с WC са доста сериозни
Успешен и отслабващ денSimple Smile  bouquet Hug
По съвет на Кри Hug , го полвах вместо олио на зелена салата, + балсамов оцет + кисело мляко. Слагах 3 ч.л. Беше много вкусно. Изобщо не усетих странен вкус или миризма. На сутринта проблема с 00 беше решен Peace

# 54
  • гр.Варна
Я кажете,коя мая е химическа??
В една от рецептите на baci я пише!Става въпрос за:Кейк с шунка и сирене!!
Много добре изглежда,но не смея да си го направя,заради маята!! Rolling Eyes
Майка Зайка,мерси  bouquet
 Hug

# 55
Добро утро Hug
Моя кантар днес ме изненада -0,900кг Party

Направих снимка на днешната ми закуска /кексче от Джини в МВ/ с айрянче .Обаче ще почакате ден два Joy с нови джаджи сме в компютъра и немога да намеря диска на телефона Crazy
Лек ден на всички отивам да чета от понеделник насам какво сте писали ooooh!

Джини честито Hug  bouquet Дано ги задържиш Hug

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 10:12 от DVV

# 56
  • Бургас
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 2 нови отговора.

Добър ден и от мен,мили дами!  bouquet

# 57
  • София
Добро утро! Проверявам докъде сте стигнали с писането по нощите....

При мен нови промени няма - задържам си кг.

Поздрави и успешен ден, Дюканки!

# 58
Добро утро! newsm51
Днес ще бъде един прекрасен слънчев ден!  Nature Sunny
Мерси за хубавите кафета, сега ще чета и ще си го пия с вас. Laughing
Добре дошли на всички нови момичета, успех!  bouquet
На всички свалили, честито! С пожелание да няма връщане назад. babydust7
Тея, не се шашсай за крема, яло ти се е, хапнала си. Нали е режимно, ще се махнат грамчетата.  bouquet
Джини, браво на теб, ще се стопиш , момиче. Съжалявам, че резултатите ти не са добри, но се съмнявам да е от режима. Дано нещата се оправят в трета фаза. Hug
Христина, браво на теб, би всички рекорди май. Hug
Прегръдка на всички /няма да ви изброявам поименно, да не пропусна някой/.   Huglove001
Хубав ден ви желая, изпълнен с много положителни емоции.  bouquet

# 59
и  аз съм в подготовка за  това велико събитие инай вече май психическата нагласа енай важна.Първо си купих кантарче,а сега отивам да си купя овесени трици те ми бяха голям проблем

Общи условия

Активация на акаунт