Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Пииип в новата темичкаа!Много минусчета и усмивки HugДобре дошли на новите  Hug
Днес се теглих - запазила съм постигнотото до момента, много съм доволна - малко се притесних тези дни, че ядох повече режимна храна, но не качих Grinning.Почвам протеинови дни, пак 5/5 и така.Що се отнася до вниманието и отношението тук, леко се поколебах по едно време дали изобщо ме забелязва някой от ветеранките, но реших че, така или иначе съм започнала режима и отказване няма, с времето ще поопозная момичетата, а сега черпя от техния опит, за което благодаря  bouquetНе съм вярвала, че мога да издържа толкова време на определен режим, но тук времето лети.Извинете за лиричното отклонение Crazy

# 121
Еее, не мога да ви смогна да изчета всичко, страшни сте.

Вещи, поздрави за темата   bouquet

# 122
Хм. Thinking Как може липсата или наличието на алкохол да влияе на настроението ти?!?
Аз също не виждам връзка,но пък всеки си е различен
Не, бе момичета, аз го писах по-горе не е въпроса точно в питието, ами това, че трудно се издържа, измарям се 4 часа в ресторант да кажем и още 3-4 в дискотека, ако само се наливам с вода и в крайна сметка наистина се вкисвам. Е, изключвам случаите, когато компанията е весела и настроението страхотно, но снощи не беше така...и като цяло всеобщото впечатление на околните, че не ям, че не пия... И другото писах, мнението на околните не ме отчайва, не ме отказва от режима, просто не ми е приятно, че отстрани ме смятат за скучна, а май наистина се превръщам в такава. Прави сте, всичко е в главата, зная. Може би просто аз още не съм свикнала с новото си аз  Rolling Eyes. И освен това, благодаря за мненията ви и окуражителните думи, не исках да мрънкам или да се жалвам, а просто да споделя размислите си по темата социален живот-диета или по-точно лошото си настроение снощи Embarassed.

РеГе, всичко е в главата ти. Аз започнах режима на 06.01. Тогава имах имен ден. На другия ден беше Иванов ден и всички именници в офиса черпехме. И двата дни не близнах капка алкохол, нито се изкуших да си хапна ядки, чипс или солети. Чашата ми беше пълна с кола лайт и никой не разбра, че правя наздравици без алкохол Wink Настроението си ми беше екстра - шегувахме се с хората, разказвахме си вицове и т.н. Сега всички в офиса знаят, че съм на "диета", шегуваме се, че ям пилешки пържоли като разпрана и слабея. Никой не може да повярва, че не гладувам Simple Smile Когато излизаме на обяд, се съобразяват дали мястото, което ще посетим приготвя храна, която мога да ям. Освен това, приятелят ми се облизва доволно на дюкански манджички и си иска по 2 допълнителни порции Simple Smile И си ги хапва с винце или биричка, а аз си пия айран или вода...
Разказвам ти това, за да ти покажа, че всичко е въпрос на вътрешна нагласа и приоритети. Да, режима налага известна промяна на начина ти на живот. Аз лично смятам, че тази промяна е в положителна посока и това ме прави щастлива и усмихната. Без тези 5 кг. се чувствам по-самоуверена и с по-добро самочувствие, нещо което дискотеките, кръчмите и алкохола не ми дават Simple Smile
Хайде, вдигни глава и давай напред Simple Smile

# 123
Денят си дошъл, докато изчета...
Вещи, благодаря за новата тема!   bouquetКатя, много стимулиращи снимки... Laughing
foli, я провери в коя посока замахна с пръчицата вчера? Нещо май не стигат тия 5лв.,а? Дай да се договорим за повечко, ама да размахваш в правилната посока... FlutterПак съм нагоре...И пак се върнах в 6ците отпред... #Crazy НО пък успях да си закопчая дънките отпреди раждането, което си е успех! Мисля днес да ми е последен ден ПЗ и от утре да съм на 4 П дена, та да видим тоз кантар ще ли помръдне надолу или ще го #2gunfire
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СВАЛИЛИ! Много ви се радвам за успехите! Hug

# 124
Вещи,Катя Джин,Волна,мерси! Hug  bouquet Hug

От френски форум преписвам е-майл на Дюкан с позволени и забранени храни от 23.01.2008

Позволени:

1-2 кисели млека 0 пр. с плодове,но без добавена захар на ден
1 с.л. майзена на ден
1 кисело мляко от соя на ден
40 гр cancoillotte(вид нискомаслено сирене) на ден
1 с.л. крем  Bridelight 3 ou 4 % на ден

1с.л. какао обезмаслено Cry на ден
2 с.л. крем от соя
Вино бяло или червено(3 с.л.) само за готвене,като се оставя капака отворен,да се изпари алкохола

30 гр на ден фромаж(при тях тук е и сирене и кашкавал) с по-малко от 6 пр. масленност на сухо тегло
3 капки олио(слънчогледово или зехтин)върху силиконов тиган? и после избърсани със салфетка

Никакво Tempeh от соя
Никакви соеви протеини
Никакво кокосово мляко
наденички 2 на ден при условие,че са набодени,за да изтече мазнината и много добре изпечени-до твърдост? #Crazy

забранени

Бекон
Диетичен шоколад poulain ligne
Taille fine 0,9% choco (тяхно к. мляко за режим)
Кокосови стърготини във фазата на отслабване

Преведох дословно.Явно това е отгховор на конкретно запитване на френските момичета и не е окончателен списък с позволени и забранени храни.
Побликувам го заради възникналите въпроси за зехтина и олиото.Дано съм била полезна?
Ето и адреса http://www.forums.supertoinette.com/recettes_62368_120.les_produ … suivre_dukan.html

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 12:28 от муцка

# 125
Хван Simple Smile)
Муцка Simple Smile) То излиза, че доста благинки са разрешени, но сигурно това е за трета фаза.

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 12:12 от baci

# 126
# 127
  • София
Май ще нападам рано-рано обяда...... Глад  ме мори  #Crazy  много лошо Thinking
Пък за по-късен обяд...освен едно черешово кисело мляко да забода...друго не виждам какво Tired

# 128
Здравейте!
Да се запиша и аз.Днеска съм -0,500!!! Joy
Това е от танците,голямо потене се потя аз.Утре имам рожден ден,дали мога да направя едно лирично отклонение и да заместя п-ден с ПЗ-ден,щото ще ходим на заведение,да си хапна поне салатка?
Може ли съвет??????
Това е от мене,дано успея да ви прочета до довечера,че много работа тука бееееееее Sad

# 129
Жедира, благодаря ти  newsm51
Сисита, добре дошла. Бъди малко по-скромничка, за да можеш истински да се зарадваш на резултатите, които ще бъдат зашеметяващи, ако си стриктна в режима. 20 кг. за 2месеца, дори не е здравословно да се свалят изведнъж. Пожелавам ти от сърце успех, но нека мечтите ти да бъдат по-реални.
Пилито, всички се забелязваме, защото всички четем написаното. Въпросът е, да си помагаме със съвети и да се подкрепяме, а не чак толкова важно дали сме изброили някой или не, това не значи, че не е забелязан. Имаш добри резултати, така че продължавай си съвсем спокойно напред, няма да останеш незабелязана, особено пък ако ти си удовлетворена от себе си.
(Днес на голяма философия го откарах май, ама какво да се прави, май-съм на големичката тук)

# 130
  • София
Здравейте, момичета-  bouquet
Одавна не съм писала, нямах физическата възможност, много теми съм излуснала, ако имам възможност, ще навксам с четенето- Rolling Eyes
Искам само да поздравя всички и да ви кажа, че не съм ви забравила и много ми липсвахте- Hug
Колкото до мен- положението си е все същото- нито свалям, нито качвам- ама и на това съм доволна засега- Grinning
Желая успехи на всички и много позитивен ден-  bouquet

# 131
  • Варна
Мишле, ако това е кис. мляко със степче - да ти е сладко ( по-добре го описвай подробно, някой да не се подлъже). Има и готови обезмаслени 0,1% с плодове, които могат да се ядат през 3 фаза  Mr. Green
Ралче, много се губиш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И Дорчето лапа тук едни пил. шишчета с доматки, а аз се облизвам....

# 132
  • София/Осло
Vani-nik честити 5 месеца успешно дюканстване   bouquet
Честито на всички свалили   bouquet
мишле- и аз много обичам тези плодови млекца и си ги хапвам с удоволствие...вчера 1 от круши , днес от ябълки  Wink

# 133
  • София
Започвам да се замислям дали не ям много и затова да не свалям? newsm78
До момента яденето ми е:
250г кис.млако Култура с 3 с.л. ов. трици
11ч  1 варено яйце
12ч15  200г пуешко филе и 100 г извара

Как ви се струва? newsm78

# 134
Аз пък съм болна , и на работа  Sick . Лошо ми е и никак не ми се яде. Ще пречи ли,  да си остана да вечерта на двете яйца с извара и кофичка  кисело мляко?

Общи условия

Активация на акаунт