Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 90
Ами аз разбрах, че на бебето няма да му навредя, тъй като то взима от мен всичко необходимо - както по време на бременност  newsm78. Последиците, ако може да има такива ще са си само за моя организъм  Sick
А ти можеш ли да кажеш малко повече подробности за твоята приятелка и проблемите с бебето след нейната диета - така много страшно звучи  Shocked - може и на лични, ако предпочиташ.
Всяко драстично прочистване на организма освобождава токсини, които отиват и в кърмата, затова не е препоръчително такъв драстичен режим, докато кърмиш. Рязкото отслабване (повече от 500гр седмично) също има подобен ефект.

foli, Hug Минала съм се значи ,карам само на парафиново,зехтина го заобикалям издалеч  Naughty

# 91
...И не ме разбирайте погрешно, не че ще се откажа от желанието си да отслабна заради едното питие, но имаше съвсем мъничка доза истина в техните доводи  Sad. Наистина съм се стегнала, нищо не си позволявам. Мъжът ми е свикнал да му правя компания в салатките и питиетата и сега се боя дали не съм му вече скучна компания  Thinking.
Хм.  Thinking Как може липсата или наличието на алкохол да влияе на настроението ти?!? Ти, ако приемаш режима като тормоз, не само ще се сдухаш, ами и ще го намразиш. Първо и най-важно, липсата на алкохол е полезна за организма ти - здрав дух в здраво тяло. Второ, ако не искаш да ти е весело, ако само мислиш за това, което не можеш да имаш, няма как да ти стане. Моля те, не унивай и не си търси причини в режима - търси му предимствата (рибата изпечена в заведение не ти осмърдява къщата, например). Аз като съм на купон, изпивам невъобразими количества кока кола, вода и айрян и когато съм във вихъра си, приятелите ми се бъзикат, че ще ми ги спират, защото не знам вече какво правя. Естествено, напитките няма нищо общо, когато се отпусна.
Ето ти още една сламка - аз приемам режима не като ограничение и стягане, а като алтернатива, възможност да излъжа организма си, за да се чувствам по-добре в кожата си след него.
Моля те, не увесвай нос, а си мисли как на следващата дискотека ще се кефиш и ще бъдеш с нова дрешка, примерно.
Мога и още, но ще стане дълго.  Wink Хайде  Simple Smile   bouquet

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 11:03 от Abrakadabra

# 92
Момичета ,дайте идея за хубав фон де тен! Simple Smile
По възможност да не носи имена от типа;Диор.... Wink

# 93
Жедира, не си се минала. Не ползвай зехтин, а само си подмажи тавичката, когато си правиш палачинка или кекс, това е идеята на двете капки.
Бъги, скорошно оздравяване  Hug
Катяджин, честито смаление.  bouquet Hug

# 94
Момичета ,дайте идея за хубав фон де тен! Simple Smile
По възможност да не носи имена от типа;Диор.... Wink

"Пиер Дюкан ", дава резултат след две седмици.

# 95
Момичета кажете някоя рецепта  с чушки, но не печени, защото имам няколко тука и се чудя Confused какво да сготвя? Хрумна ми да ги напълня с извара(и може би още нещо) и да ги запека, но не знам дали ще стават за ядене после  Grinning  ? Ако някой има идея да казва.

Честито на всички, които имат минус днес  Hug, било то в килограми или сантиметри, все си е минус и разбира се повод за усмивка  Simple Smile

# 96
Момичета кажете някоя рецепта  с чушки, но не печени, защото имам няколко тука и се чудя Confused какво да сготвя?

Миш-маш! Пълнени чушси с телешка кайма.... bouquet

# 97
  • София
Добър ден!
Вече съм горд притежател на ОВЕСЕНи трици!
Отивам да омаам половин Култура с малко трици.  Mr. Green
Ей, голямо търсене и чакане беше.
След малко ще се включа с един въпрос, ама сега гладен и бяга да яде!

# 98
Хм. Thinking Как може липсата или наличието на алкохол да влияе на настроението ти?!?
Аз също не виждам връзка,но пък всеки си е различен,затова не отговорих по-рано,въпреки,че видях поста на Реге HugОткакто поотслабнах независимо от липсата на алкохол настроението ми е е винаги чудесно като излезна в заведения,защото се чувствам хубава,което отдавна не ми се беше случвало,даже в събота излизахме с мъжа ми и негови приятели и накрая като направих една сметка съм пила 4кока-коли лайт Laughingе не спрях да танцувам,преди и няколко уискита да пия пак не ми беше толкова хубаво и той все ме пазареше да стана,
foli, HugЪъъъ,такова,може ли едно размахване с оная пръчка над моята особа,плиййййз,аз си знам защо

# 99
Здравейте и от мен.  LaughingАз нали съм нова, че да попитам - имамда свалям 12 кг.. Днес ми е втори ден. Колко ударни да направя? Много ми е трудно без зеленчуци, а съм смъкнала по-малко от килограм. Моля помагайте Praynig

# 100
Мисля, че химична мая е сухата мая на д-р Йоткер
Днес забелязах, че съм направила 5 месеца и 3 дни, откакто съм на режима. Доволна съм от себе си -20 кг, обичам го чичко доктор.
Талис, не съм правила пълнени чушки, но съм правила сърми с нарязано месцо на много дребнички парченца, ако нямаш кайма можеш така да си нарежеш каквото режимно месеценце имаш

# 101
Мока , добре дошла!  bouquet
Килограмите ти са малко, затова 5 протеинови дни са  достатъчни. Успех!  bouquet
Вани ник, честити 20 кг смаление. Дано никога не се върнат. Hug

# 102
  • Пловдив
Христина, браво, чудесни намаления   bouquet
Реге, браво за намалението   bouquet А за  компанията - не е в пиенето или яденето. Компанията е да стоиш с някой заедно и да се чувстваш добре. Защо да си скучна на мъжа си, има ли значение за това съдържанието на чашата или чинията ти? Можеш пак да си му правиш компания, просто си налей вода или кола и си сипи салатка или нещо, което ядеш в момента. Водичката може и в ракиена чашка Simple Smile
Мериан, браво за панталончето   bouquet
Фоли, това направо си е супер  Hug
Бъги, поправяй, да поправям и аз Wink
Кати, хубав резултат   bouquet
Дори, това поглеждане под очо какво значи?   Crazy
Жедира, и аз заобикалям зехтина. Логиката ми е - една капка няма да се усети на вкус, защо да се лепи на д-то ми?  Mr. Green
Талис, стават чушки с извара и яйце. Буба си ги прави редовно Simple Smile
Анелия, добре дошла   bouquet
Ним, добре дошла и ти   bouquet
Жели   bouquet

# 103
Радвам сем,че намерих инфо за диетата на Дюкан,преди да са ме нарочили за следвщата Коледа Laughing
Joy Joy Спасена си Simple Smile))

# 104
  • София
Нова тема...нов късмет! Praynig
Айде пльос и мен в кюпа Flutter
Честито на всички свалили и похвалили се с минусчета!
На мен това О-ву ми разказва играта Crazy, ама това да е проблема!
Ще мръдне кантара с кантарите, няма къде да ходи! Crossing Arms
Имах някои дребни прегрешенийца тези дни и затова ме наказва с "мълчание", знаех си аз! Tired
Но си обещах снощи пред себе си най-тържествено- никакви залитания! И 5-те килца ще се стопят, нали така? Hug

Хубав и успешен ден на всички ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт