Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 255
кажете ми момичета-ако се накисне сиренето не му ли пада солта и мазнината,после се прехвърля във друг съд.Снощи си направих фалшиви целувки станаха супер Peace
Е, как ще му пада мазнината???
Солта - да, ама мазнината със сигурност - НЕ!

# 256
Фоли, нещо се бъркаш. Съвсем наскоро пуснах снимка от плажа (по бански) - коментарите бяха, че това е случайно минаваща жена  Joy Joy

Ми то и аз сигурно така съм си помислила. Вашите снимки не са за вярване Joy Joy Joy

# 257
Момичета да ви питам,дано не ставам нахална,има едни пилешки кюфтета и кубапчета на скара вакуумирани,от тях може ли да се яде? Embarassed

# 258
  • Варна
КРЕМИ супер си.А защо не виждам на Дорчето снимките не мога да я видяяяяяяяяяяяяяя

# 259
sisita82, не! Пълни са със соя и още маса ти боклуци!
Креми, Дори, страхотни сте, браво на Вас   bouquet

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 16:41 от МАМS

# 260
Здравейте момичета! Имам огромното желание да се присъединя към Вашия режим. И как няма да имам такова, като виждам какви ОГРОМНИ резултати имате. От къде мога да си поръчам книжката на Дюканън? Благодаря Ви предварително.

# 261
КРЕМИ супер си.А защо не виждам на Дорчето снимките не мога да я видяяяяяяяяяяяяяя
Защото са на една снимка и двете Joy

# 262
  • Габрово
Зарибихте ме с вашите резултати  Mr. Green От утре съм с вас! Даже в обедната си почивка отскочих до близката книжарница да я видя тази книга наживо! Simple Smile Ми... това е...!

Ми..заповядай!
Ми как ще е това, давай мерки, теглилки, години, ръст , ЕГН, лична карта , номер обувки Joy
ми...това е.
Успех!  bouquet
Mr. Green Ми.... дъъълги години си бях 58кг. после забременяване, спонтанен аборт, забременяване, спонтанен аборт, забременяване, раждане и хоп! сега съм 72,4кг  Animal Pig И ако не беше гадното шкембе сигурно никога нямаше да почна да "отслабвам", ама... ей ме на! Това е първият опит за отслабване, който започвам! Пожелавам си успешен старт и достигане на целта! Пожлавам същото и на вас  Wink

# 263
Креми , ...................................пък теб не те бяхме виждали.
Ми тя феята подремва от време на време Simple Smile) Зарежда батириите Simple Smile)
Креми, Дори! Много добре е станала снимката Simple Smile)

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 16:46 от baci

# 264
МБМ ти до събота може да го свалиш останалото килце, така че заслужено ще си направиш гала-обяд! Блазе ти!

# 265
  • Варна
Ами на общата снимка сме двете с Дорчето на преден план, а отгоре сме вече слабички. Гледай, чети и пиши по-внимателно  Mr. Green

# 266
Ами на общата снимка сме двете с Дорчето на преден план, а отгоре сме вече слабички. Гледай, чети и пиши по-внимателно  Mr. Green

Олеле, извинения за Дорчестър - аз не я познах изобщо на първата снимка...  newsm78 #Crazy  bouquet

# 267
Трите ки...., как да ти казвам?
Ще успееш, нищо работа е, особено след като не си спазвала други диети.  bouquet
Бачиииии, верно , то и аз презареждам от време на време. Joy Hug

# 268
Добре дошла, Точке, на правилното място си  Hug
Снежи, миличка, моля те оправи си подписа-името на човека е ДюкАн

# 269
Креми, приеми моите най-искрени поздравления.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт