Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, гледах си снимки от края на декември и ми се струва, че съм направо дебела там, с тази диета като че ли се променяме всеки изминал ден...Трябва май скоро да си направя нови и да ви изпратя...
Струва ми се, че отслабвам порпоционално навсякъде, но не и в талията. Винаги съм имала тънка талия,но сега като че ли не мърда.. newsm78 newsm78Имате ли подобно усещане?

# 361
Ним Знам какво ти е за хляба - и на мен адски ми липсва ,обичам хляб ама няма как, трябва да стискаме!Не се давай! Peace
А относно водата и токсините ами да ,мисля,че повечето токсини идват от многото месо,което се яде.

GIGI_71  Shocked  Shocked Как така ацетон?От какво? Какво общо има с диетата,какво ти обясни лекарката?Моля те кажи нещо!

# 362
  • В света на мечтите
Здравейте, момичета!
Имам едно бързо питане - кисело зеле мога ли да хапвам във втора фаза в ПЗ дните. И ако може как го готвите без никаква мазнина, става ли за ядене?

мисля, че не може кисело зеле, поне до колкото си спомням от книгата

# 363
  • Пловдив
Токсините идват от бързото отслабване в началото и прочистването на организма. Водата освен за тях трябва да се пие и заради бъбреците, които се натоварват доста от протеините.

# 364
  • Пловдив
Кисело зеле и туршия може - поизмити и обезсолени - естествено да нямат захар. Дори в рецептите Дори е дала сарми по дюкански.

# 365
Момиченца, стоплихте ми сърцето!!!! Hug

Много ви си радвам и обичкам!!! newsm51

А за тези, които преритват за шоколад, нека си направят exguisa + 1ч.л. какао и подсладител. Става страхотен дюкански течен шоколад!!!!! Peace

# 366
  • София
Момичета, добър вечер. Пък да ви кажа, че мъжото си преместил дупката на колана  hahaha А почна след мене, ей, тва мъжете, по-лесно им е май... Да споделя сега каквото имам за споделяне и да ме прощавате, че е толкоз дълго, ама много сте писали, бре...

ReGe, foli, а от какъв зор е нужно да пиеш, за да се отпуснеш и да прекараш една приятна вечер? Ей това ми е много трудно да го разбера. Не, не съм пълна трезвеничка, но може да се каже, че пия рядко. Мъчно ми е за т. нар. битово-алкохолни-семейства, които не могат без "аперитива" вечер и яростно се защитават, че то не пречи по мъничко да се пие всеки ден... Аз наскоро имах първото си режимно излизане в компания, така страхотно изкарах... Никой даже не разбра, че съм на режим, супер си беше. Не искам да поучавам, разбира се! Но относно умърлшването, има и кафе за тая работа, а и колата лайт... Аз редовно пия кафе  при вечерно излизане, защото си лягам рано по принцип и трудно издържам до късно...

katyadjin, ако мога да ти предложа моята версия на палачинката, тя е за пишман готвачки като мен   chef  и я има в темата с рецептите.

talis, аз хапвам червени чушки (зелените са по-кисели) с извара натюр - много вкусно. Но сега са доста скъпи... в момента, де... Чувала съм за панирани, може би с яйце и трици ще стане???

Искам да смъкна поне 20 кила за два месеца,дали е възможно?

Мисля, че това е опасно за организма и че схващането ти за режима като цяло е погрешно.

Мишле_, аз ям дооооста повече от описаното от теб, но съм в началото. Днеска даже снимах за майтап храната за деня (закусвам на работа), без вечерята, де. Ето я, да се посмеете:

Включва:
* Това с дървото ми е екологичната торба - платнена е, носи се на рамо, не е грозна и после лесно се сгъва и прибира в дамската чанта. За пазаруване не е много добре, че не е особено голяма, но за мъкнене на манджа до работа е супер
* Прясно мляко 0,1 % 0,2 л. за кафето
* Закуска: сандвичи от палачинка (2 броя по моята система), разрязана на 4, намазана с извара и парче пуешка шунка отгоре
* 2 кисели млека за междинните закуски
* Кутийката и кесийката са съответно кюфтета (режимни) и пилешко обезкостено месо с извара - за обяд - спивам ги в чиния и става като салата. Честно казано, дойде ми множко, де, и прибрах обратно няколко кюфтета  Embarassed
* Вода на корем от машината в офиса

има ли други свалили толкова малко / само 2 кг / през първите дни ? Искам съвети- спазвам всичко режимно, но резултат няма.

Спокойно, аз свалих и по-малко от теб в ударните дни. Който има съмнения - публикува менюто си и моли за съвет.

ninna, мисля, че може риба в собствен сос и печена и т.н., но не и в марината. А 3 яйца на ден не е ли множко? В смисъл за всеки ден, а не като изключение? Пък за свинското, както са ти казали - не е позволено!

Ним, и на мен ми се яде най-вече хляб, голям зор, добре, че има палачинки и кекс.

GIGI_71, защо не отидеш на лекар все пак? Да разчиташ на изводите на лаборант не е разумно според мен.

Някой питаше къде да публикува снимки. Значи ако са относно рецепти, които са вкарани на блогосайта или са снимки на продукти, може към мен на ЛС да се пратят линковете. Ако са за други рецепти, които още не са прехвърлени в блогосайта, то при предишното дискутиране тук беше предложено да се слагат в темата с рецепти и така, като дойде ред, ще си влязат в блогосайта. Моля, не забравяйте да напишете към коя рецепта е снимката - точното име и автор, защото по някои рецепти има варианти!

Лека нощ, момичета   bouquet

zazu1Hug  Hug  Hug

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 22:09 от ЗЕЛЕН0 Ч0ВЕЧЕ

# 367
Май и аз ще си лягам, че нещо се изморих днес Confused Confused
Зелено човече и аз нося една огромна торба с манджи на работа, последния път охраната много странно ме изгледа #Crazy #Crazy добре, че ме знаят че съм си луда.

# 368
Момичета, гледах си снимки от края на декември и ми се струва, че съм направо дебела там, с тази диета като че ли се променяме всеки изминал ден...Трябва май скоро да си направя нови и да ви изпратя...
Струва ми се, че отслабвам порпоционално навсякъде, но не и в талията. Винаги съм имала тънка талия,но сега като че ли не мърда.. newsm78 newsm78Имате ли подобно усещане?
Чакаме снимки!!!!!!!!  bouquetСпоко и талийката ще мръдне.Така ти се струва.Аз пък бях убедена ,че никога няма да сваля тези натрупани килограми. Peace Hug Hug HugНуш,аз вече наистина преритвами въпреки ,че съм в трета фаза не смея да си позволя шоколадче. newsm78 Cry

# 369
  • Пловдив
Момичета, все пак ви препоръчвам да не използвате често какаото - тук няма обезмаслено и не е режимно. И ще е добре все пак да говорем повече за режимна храна, а не нережимна.

# 370
Зеленко,страхотно си се постарала. Hug Hug  bouquet

# 371
  • София
Зелено човече и аз нося една огромна торба с манджи на работа, последния път охраната много странно ме изгледа #Crazy #Crazy добре, че ме знаят че съм си луда.

Мен не ме гледат, аз ходя по-рано и охраната още я няма на портала  Embarassed А лятото как го правите - ние нямаме хладилник в офиса  newsm78

Зеленко,страхотно си се постарала. Hug Hug  bouquet

Много   bouquet  Embarassed   bouquet

# 372
  • В света на мечтите
понеже не мога още да запомна всички рецепти, които са публикувани и не смея да ида да публукавам моята за ТРИЧАВ ХЛЯБ

ще ви я напиша и ако по опитните не я познаят ще я пусна и при рецептите

3 с.л. овесени трици
3 с.л. кис. млеко
1 яйце
диетична сол - много мъничко

това всичкото го разбърках в една пласмасова купичка за микровълнова и като стана еднородна смес - като тапетно лепило я мушнах купичката за 3 мин и половина в микровълновата на най-силната степен. после обърнах филийката от другата страна да се поизсуши и в/у нея сложих парченце свежо сиренце /обезмаслено но Хелиос/

ето резултата

може и да съм преоткрила топлата вода, в смисъл вече някой да си е правил такъв "хляб", но ако не сте си правили да знаете, че е страшно вкусно
дано да ви хареса

# 373

А за тези, които преритват за шоколад, нека си направят exguisa + 1ч.л. какао и подсладител. Става страхотен дюкански течен шоколад!!!!! Peace

perlata, този вариант съм си го правила само един път и не смятам да го правя скоро, но си задоволих мерака. Wink
Така, че измисли си някакъв повод, престраши се и си хапни. newsm10

# 374
  • Пловдив
Авана, не знам каква ти е солта, но доколкото помня някоя не подлежеше на топилнна обработка.

Общи условия

Активация на акаунт