Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 105
Талис - аз съм правила пълнени чушки с яйце и извара и става вкусно с повече подправки.Опитай.

# 106
Хм. Thinking Как може липсата или наличието на алкохол да влияе на настроението ти?!?
Аз също не виждам връзка,но пък всеки си е различен
Не, бе момичета, аз го писах по-горе не е въпроса точно в питието, ами това, че трудно се издържа, измарям се 4 часа в ресторант да кажем и още 3-4 в дискотека, ако само се наливам с вода и в крайна сметка наистина се вкисвам. Е, изключвам случаите, когато компанията е весела и настроението страхотно, но снощи не беше така...и като цяло всеобщото впечатление на околните, че не ям, че не пия... И другото писах, мнението на околните не ме отчайва, не ме отказва от режима, просто не ми е приятно, че отстрани ме смятат за скучна, а май наистина се превръщам в такава. Прави сте, всичко е в главата, зная. Може би просто аз още не съм свикнала с новото си аз  Rolling Eyes. И освен това, благодаря за мненията ви и окуражителните думи, не исках да мрънкам или да се жалвам, а просто да споделя размислите си по темата социален живот-диета или по-точно лошото си настроение снощи Embarassed.

# 107
Милички благодаря ви за рецептите   bouquet , ще ги направя половината с кайма, а другата половина с извара и яйце  Grinning

А това е поздрав за всички     Hug
http://youtube.com/watch?v=vCZtUOqueuI

# 108
Айде и аз в новата тема.  bouquet
Нямам търпение да дойдат ПЗ,а като дойдат и си хапна зеленчуци и кантара ...... хоп а и нагоре.
Но поне е за малко.
Така че кантара не ме зарадва днес.
Успех на всички,лек и диетичен Peace

# 109
# 110
ReGe,във веки клуб има енерджи дринкс ,които са с подсладител,предварително се информирай кои стават за нашия режим,мисля,че един Шарк ще ти реши проблема,а ако компанията ти е била скучна да не те обвиняват,че ти се е доспало  

# 111
Здравейте момичета,от днес съм на режима.За закуска хапнах едно кисело мляко Верея 0,1 и две сварени яйца.За обяд мисля да си направя яйца със извара в тефлоновия,а за вечеря скумрия на скара.Това добре ли е като количество?Искам да смъкна поне 20 кила за два месеца,дали е възможно?Трици трябва да потърся,че няма в магазина до нас.Лек ден ви желая!

# 112
........Искам да смъкна поне 20 кила за два месеца,дали е възможно?

Добре дошла  при нас Сисита!
Теоретично може и да е възможно, но на практика, едва ли. Не си поставяй толкова нереалистична цел. Успех!  bouquet

# 113
Добър ден на всички! newsm08

Честита нова темичка!   bouquet

С моя калпазанини станахме късно и до сега не мога да ви изчета!
1dishes първо чиниите,после да сготвя на зверо и тогава ще ви дочитам!

Честито на всички с нови минусчета,аз по-късно!

# 114
Фоли, много ти благодаря за поздрава. Твоето мнение е много важно за мен  bouquet
Мока, добре дошла. Мнението на почти всички ни е, че най-работеща е формулата 5 в І-ва фаза и след това 5ПЗ/5П. Желая ти успех.
РЕГЕ, и моят съпруг си пие вечерно време чашката раикйка и чашката винце без моята компания, но пък се керфи на резултата ми, дори се хвали на приятелите си. Не видях на линийката ти от кога си на режима, в първия месец общов зето има момент на умара.

# 115
........Искам да смъкна поне 20 кила за два месеца,дали е възможно?

Добре дошла  при нас Сисита!
Теоретично може и да е възможно, но на практика, едва ли. Не си поставяй толкова нереалистична цел. Успех!  bouquet
И аз си мисля,че не е възможно,но много ми се иска.Преди седмица спрях да кърмя и съм решена да отслабна.Лошото е,че имам доста килограми за сваляне,а пролетта наближава. Grinning

# 116
И аз за закуска си спретнах две яйчица с извара в тефлоновия. Днес и утре обаче няма да ям повече яйца ! Иначе  тука една  "Култура"  ми подскача в шкафа - ей сега ще я хапна  Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 11:45 от anelia27

# 117
vani_nik,честити 5 месеца Дюкан,браво за постигнатия резултат
sisita82,добре дошла,и успех с нашия режим,и не си поставяй такива срокове,все пак тези 20кг,които искаш да свалиш не си ги качила за 2месеца,нали,с търпение и упорство с Дюкан ще успееш, thumbsup

Вещи,Фоли,Бачи,

# 118
Докато вляза в нета, и вече сте изписали 6 - страници! Страшни сте. Peace
Та, добър ден на всички.
Вещи, моля те промени ми резултатите на 1-стр. В момента съм 68кг. Мерси, предварително!
Добре дошли на новите дюканки! Hug
Тук всички са гостоприемни, за което им благодаря от все сърце.  bouquet
А, сега за протокола: направих 4 - ри дни на ПЗ и от днес минавам на П. Кантара днес беше мръднал леко нагоре, но май е описано че по време на ПЗ. кантара не е постоянен!
По късно ще пиша пак!
Лек обяд на всички.

# 119
  • София
Бихте ли коментирали менюто ми, моля!

Правя изричното уточнение, че режимът ми съвпада с този на дъщеря ми, защото е невъзможно да се храня в нейно присъствие, без тя да яде. Simple Smile

Закуска - тук ми е болното място. Никога не съм закусвала. Пия прясно мляко. И днес така - 150 мл Фитдей 0.1% с кафе Докато оправя детето, да свърша това, това и това и то става 10 часа, а ние в 11 обядваме
Обяд - трябваше да е палачинка, ама стана бъркани яйца: 2 яйца, 3 с.л. овесени трици, 100 мл прясно мляко + долната част на 1 пилешко бутче
Следобедна закуска - мисля да е кисело мляко
Вечеря - горната част на бутчето + извара и варено яйце (зависи колко съм гладна)

Мисля, че е добре.

Въпрос - мога ли да си овкуся изварата с малко чесън или пресен лук? Не разбрах те спадат ли към подправките или към зеленчуците? Говорим за количество от 1 скилидка примерно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт