Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 375

А за тези, които преритват за шоколад, нека си направят exguisa + 1ч.л. какао и подсладител. Става страхотен дюкански течен шоколад!!!!! Peace

perlata, този вариант съм си го правила само един път и не смятам да го правя скоро, но си задоволих мерака. Wink
Така, че измисли си някакъв повод, престраши се и си хапни. newsm10

Ще изчакам на следващата гала вечеря и ще си купя парче шоколадова торта. PeaceНе смея цяла,че току виж се изкуша да си хапна и повече. Embarassed Peace Peace

# 376
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Минавам набързо и няма да успея даже да прочета всичко.
Лорче, аз за 5кг надолу съм свалила 10см от талията. За предните 4 не знам, защото преди началото не посмях да се премеря с метъра hahaha
Аз последните дни спрях да се тегля, цикъла ми закъснява вече няколко дни, и се чувствам цялата като балон.
Зелено човече, добре си се запасила   bouquet  А мислех, че аз нося много манджи на работа  Simple Smile
Вещи  Hug, аз пък даже не знаех, че има сол която не подлежи на топлинна обработка! Ей сегичка отивам да си чета моята.

# 377
  • В света на мечтите
Авана, не знам каква ти е солта, но доколкото помня някоя не подлежеше на топилнна обработка.

тази мисля, че става

# 378
  • София
Момичета, благодаря ви за отговорите на въпросите ми. Мислех си, че никой не ме чете в един момент!  bouquet

За хляба - аз много дълго време не ядях хляб преди да забременея. Миналата година също го бях отказала трайно. Но явно много малко е нужно и пак си свиква човек. От опит - първия път ми беше трудно да свикна без хляб 2 седмици. Втория път около седмица. Надявам се и сега да е така.

AvAnA, супер идея за триците. Още утре на обяд ще пробвам! Peace

# 379
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ЗЕЛЕН0 Ч0ВЕЧЕ, благодаря ти!  HugЩЕ я погледна, че ми писна да я обирам от микровълновата вече 3 дена! #Cussing out

# 380
Добър вечер на всички и честити намаления  Hug
Вещи благодаря, че си отразила килцето ми в първа страница. Дано и утре го няма, че днес се тъпках със зеленчук като невидело и сега съм подута, ама много.
РеГе със закъснение и аз да отговоря за пийването като една бивша весела пияница. Откакто съм на режима на няколко пъти имах "тежки" сбирки със сериозно смучещи компании. Не ми се пиеше /както и на теб/, нареждах трите чаши пред мен - вода, кола лайт и айрян - и обявявах, че от днес съм хроникьора на компанията и един вид паметта на племето и ще им разказвам всичките глупости, дет са ги творили на пияни тикви цветно  Simple Smile. Хората ме харесват, разбират и ме поздравяват за упоритостта. А иначе и нашето семейство е от битовите алкохолици - всяка вечер, редовно и неумолимо се къркаше нещо. Сега гледам, че и мъжа ми е понамалил алкохола.
Ним и аз умирам за хляб, но с кексчето и палачинките ми минава дивотията по трохи.
Лорче ай давай снимки, де... Hug

# 381
момичета здравейте-много съм радостна-първо днес пристигна книгата и ме няма тук защото я чета и второ преди малко се прибрах -бях до 345 където имаше овесени трици за по 1.75,цената не е важна ,а това че ги намерих и си взех 4 пакета е това е ...отивам да чета

# 382
Злати, къде се намира този магазин 345. Има един в Надежда, на Ломско шосе, този ли е?

# 383
  • Пловдив
Коментирали сме за солта. Но аз използвам обикновена и не съм обърнала много внимание  Embarassed Ставаше въпрос за Калас (дано не бъркам името) с кафяв етикет. За останалите не знам. Кри използва и ще трябва тя да се изкаже.

# 384
  Момичета привет отново. HugДа ви се оплача,че от утре и аз съм на къра,което ще рече ,че започвам работа.Няма да мога да съм постоянно на линия,ама ще ви следя.Да не ме забравите ей.Ще съм на смени тъй че....внимавайте...Хихихии.

Днешното ми меню-протеинов ден
 Закуска-сладък кекс в микровълновата
 Обяд-2 пакетчета рулца от раци и извара
 Сл.закуска-около 130 г. пуешко филе
 Вечеря-5 белтъка с малко извара и пуешко филе,на омлет
 Сега-1 кофичка мляко+извара и канела
 Вода-минавам 4 литра
 Цигари-минах една кутия Embarassed

И малко офф.Историята с нашата мама,загинала в катастрофата ме смаза.На фона на това,което се е случило,имам чувството,че се занимаваме с глупости.Зная,че не е така,но се почувствах празно и тъпо. Cry Cry Cry

Господ да пази нас и всички,които обичаме. Praynig

# 385
  Момичета привет отново. HugДа ви се оплача,че от утре и аз съм на къра,което ще рече ,че започвам работа.
Пеперудке, успех в начинанията! Надявам се, че след стоенето в къщи с трима разбойници, ще ти е направо облекчение.. Hug Hug

# 386
Кукумявке аз живея близо до този в Света Троица,има много видове диетична храна но днес се втрещих като видях....

# 387
Днес една колежка-дюканка /имам 4/ донесе режимна торта и сега направих и аз- много добре се получи и половинката изяде половинката дори.  Laughing Използвах степче - боровинка и се получи един хрупкав ефект от триците, все едно има боровинки вътре- уникално съчетание! В резултат на хапването на тортата на работа, опитването на моята и т.н., си предозирах триците за деня, но на фона на прегрешенията от днес не личи.....  Mr. Green Айде няма да се самобичувам, все едно съм имала гала-ден /а не вечеря/ и това е.
Лека нощ!

# 388
Скок в новата тема, която вече не е чак толкоз нова  Joy  Joy  Joy
Joy Joy

# 389
Пеперудке, успех в начинанията! Надявам се, че след стоенето в къщи с трима разбойници, ще ти е направо облекчение.. Hug Hug

Лорче  Hug благодаря ти мила.Абсолютно си права.

Общи условия

Активация на акаунт