Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 818
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
Мами, да вземем да помислим вече за клубче за общия РД на мъниците  Rolling Eyes Нали ще има общ РД  Rolling Eyes

Мами, някоя от вас регистрира ли се, като хората в тази система  Tired Аз в момента я пробвам и нищо не се зарежда  ooooh! По новините казаха, че са се регистрирали 8000 деца днес. При положение, че общо са около 10000. Това значи, че почти всеки би трябва да е успял да се регистира днес  newsm78

# 106
  • София
Уф, нещо не ми остава време напоследък Rolling Eyes
Весе , аз съм Номер 54 в нашата детска, май са 20 места Joy А в другите съм 169......и т.н.

Снаха ми се регистрира в Симеоново и е Номер 10 Peace Ама те са 1-ва група Wink
Иначе и двете се заредихме в 8.55 и успяхме в 13.15 Laughing Бошлаф работа.
Не виждам смисъл и да го анулират ако ще пуснат същото Thinking

# 107
Здравейте!
Егати истерията беше днес с тия детски градини.Бяхме се организирали с мъжа ми единия да гледа Виктор,другия да пише и си мислех че цялата работа ще бъде за 5-10минути,но много наивно да мисля така.Към 11ч. успяхме все пак да се регистрираме.Аз писах 2 градини,ама няма да ви казвам на кои места сме,май нямаше смисъл Sad Накрая реших да не се ядосвам,все нещо ще измислим,решения винаги има.
Айде лека нощ,аз умирам за сън.

# 108
  • София
Привет,милички! Hug

Аз успях  да регистрирам малкия в 10.10 часа.В градината, която ми е на 1-во място в списъка е на 3-то място,тъй,че мисля,че имаме шанс ако не анулират всичко.Но просто съм безкрайно възмутена и аз от поредното безумие в тая държава,пак успяха да ни направят на маймуни #2gunfire

Мда,май е време вече да помислим за клубче за РД на малките newsm78 Дейзи,в този на твоите приятели дали ще е подходящо да го направим,достатъчно просторно ли е?Имат ли сайт,да го видим?

Нук,мисля,че пак ще си влезе в релси Иван като тръгне на ясла Wink,само дано да не боледува често Hug
Веси,дано бързо да свикне Маги,ама като я знам каква е оправна все си мисля,че няма да има проблеми HugНормално е да ти е кофти,аз се поболях за тея 4 дена в които Дани беше на ясла Tired,няма начин,ще свикваме и ние.

Нашия татко е болен и се изнесе при свекитата за да не ни зарази и нас(те са на горния етаж),а малкия направо ми стапя лагерите,яко го е налегнал бебешкия пубертет и то е голямо тръшкане и ревове по цял ден и просто в края на деня съм изцедена най-вече психически Tired

Мики,как сте?Сигурно си изкарвате супер готино,драсни някой ред Hug
Герчо, приятна почивка!
Теди,много хубави снимки!

Айде лекичка и цунки от мен на всички!

# 109
Oooххххх... какъв ден, а?
на всичко отгоре и бг-мамата заби по едно време, съвсем да няма къде да се утеши човек.
Най-смешно днес ми беше как се опитах да обясня закъснението си за работа.
От 10 имах час с един кореец. Обаждам му се, и казвам колко велик ден е днес за бг културата и как е паднал сървъра на свръх ЕнтЕлЕгентната система... той се чуди, мая, изобщо не разбра за какви абсурди му обяснявам и каза: Абе хайде ела, когато можеш. Ако можеш. Явно днес си в особено настроение.

в нашта най-желана ясла има 6 места. Ние сме номер 14 (получих поздравления от мъжо, който следобяд видя, че има общо 370 кандидатури за тази ясла) иначе го записах за едни, които нямам идея къде са и какви са, сега ще ги гледам, там влизаме в нормалната борйка.
замо сега не знам как ще успеят да се справят с класирането?? аз съм се писала в 5 градини...

# 110
Здравейте  Hug Heart Eyes ние се завърнахме най после  Grinning и умирам от кеф  Crazy изкарахме страхотно,но много ми липсвахте . Нещо при сестра ми имаше проблем с интернета та последните няколко дена не съм отваряла форума и няправо полудях . Имам да разказвам много ,но съм скапана ,че самолета  имаше 2 часа и нещо закъснение  и децата /или по конкретно Алекс/ ми ,,изпиха соса,,на летището.Приятелите ни дойдоха да се видиме и сега си тръгнаха така ,че утре ще пиша подробности.

Цяла сутрин ви мисля с това безумно записване и все се надявах ,че няма да се стигне до нерви и простотий ама явно не  Close абсурдите  в тази държава се проявиха и този път с пълна сила.

Ох направо заспивам върху компютъра  Tired чао до утре  Hug

# 111
Miki, много бързо?! аз си мислех, че поне 2-3 седмици.....
радвам се, че сте кацнали.
Кате, за старите дрешки направо ти завиждам.... браво!

# 112
  • София
Мики  Hug Добре дошли Heart Eyes
Аз си мислех, че идвате в сряда newsm78 Утре да качиш снимки Heart Eyes

# 113
Здрасти милички Heart Eyes
Съчувствам на всички измъчили се със записването,аз не съм пробвала.Дето се казва,хубава работа ама българска Stop
Жалко,че го казваме с примирение............

Вчера взех,че гледах новините за взрива в Люлин и направо ми се сви сърцето-аман с тия бомбички,как да си разхожда спокойно детето човек  Sadтова може на всеки да се случи,да не дава Господ Praynig

Мики Heart Eyes добре дошла Hugи ти ни липсваше Hug
С myair ли летяхте?Тъкмо съм пуснала тема за тях,че досега не съм ползвала ниско бюджетна и имам притеснения именно заради тези закъснения а планирам ваканцийка в Комо Hug

Кали Heart Eyesимаш много свежо чувство за хумор  Joyс тоя кореец и деня на бг културата ме развесели:35:още се хиля Joy

Тасинка Heart Eyes стискам палци да не се заразите Hug

# 114
Добре понаспах се  Grinning

Сега мога да разкажа повечко .  Grinning
Мила първо за самолета да ти напиша. Летяхме с WIZZ и всъшност съм супер доволна. Аз също за първи път пътувам с такава авиокомпания и с ръка на сърцето мога да кажа ,че  по добре не съм пътувала никога. Първо самолетите им са чисто нови, големи и всичко е супер организирано. Стюардесите бяха много готини и любезни и на двата полета .Миналата година майка ми пътува 2 пъти с тях а сестра ми 4-5 пъти и нито веднъж не са имали закъснение. Вчера закъснението не беше по вина на WIZZ а имаше някакъв проблем на летището и заради това неможахме да излетиме навреме. А пилота беше супер добър -летяла съм много пъти ама толкова неусетно кацане не бях виждала  Grinning Багажа и в двете посоки беше в повече и въобще не го направиха на въпрос . А на всичкото отгоре стигнахме супер бързо ,обикновенно полетите са по 1 час и 45 мин. а сега и в двете посоки пътувахме по 1час и 30 мин. Абе направо страхотно . Между другото най гадната авиокомпания с която съм пътувала е АЛИТАЛИЯ та вече за тях не искам и да чувам.

Иначе за там какво да ви кажа нищо не стана така както го планувах  Crazy този път си мислех ,че ще се разхождаме и ще се снимаме и т.н и т.н ама не  Rolling Eyes просто там ме подхваща един ритъм на скорострелно обикаляне на магазини и немога да се откача от него и това си е  Rolling Eyes Боби горкия го оставих без крака от ходене  Crazy  ама какво да направя като имам толкова любими места там и навсякъде ми се искаше да обиколя и да разгледам ама времето не ми стигна изобщоооо  Rolling Eyes трябваха ми поне още 2-3 дена. Бях си оставила неделята за снимки ,но то пък като заваля един дъжд и ми провали плановете а другия ден в който се поразходихме по забележителности си бях забравила фотоапарата  ooooh! и умрях от яд ,та по този повод снимките са ми под всякъква критика ,направо резил.
Дейзи добре ,че ми каза да ям един сладолед за теб ,хубаво ,че го приех като ангажимент  Joy та отидох и хапнах /щях и снимки да направя да ти покажа/ ама това беше в деня без апарат/ та това си ми и остана за втори сладолед не ми остана време от обикаляне.
Леле направо се зомбирам там  ooooh! нито ям нито спя само като кон въртя по цял ден.
Децата седяха главно при майка ми и си изкараха много добре тя ги разхождаше по цял ден по разни паркове и те си умираха от кеф.
Само един ден водихме Алекс с нас и ни побърка ,поля се целия с вода ,намокри количката -копувахме нови дрехи ,чорапи постиляхме някъкви одеалца абе ужас не ми се мисли за никъде не сме с това дете  Crazy А между другото той си кашляше през цялото време и си пиехме сиропи капехме капки ,че и хремата му е сериозна абе с 2 думи болен си беше ама поне Т не е вдигал.
Пиците много му харесаха и хапваше яко  Grinning
Другото странно е ,че много тъгуваше за баба си и дядо си и всеки ден питаше за тях поне по 3-4 пъти,а и за вкъщи му беше мъчно на няколко пъти казваше ,че иска вкъщи даже единия ден като видя ,че влизаме в блока на сестра ми се разплака и каза ,че иска в нашата къща  Shocked въобще не очаквах ,че ще реагира по някакъв начин на смяната на обстановката.

Вече стана много дълго и се притеснявам да не стана отегчителна затова спирам до тук и след малко като сваля снимките ще дописвам  Hug

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 10:18 от miki3

# 115
Привет и от мен! Hug Hug
Дейзи, Цеци, къде сте? Laughing Laughing
Мики, добре дошли Grinning Радвам се, че поне си си задоволила крастата Party Изкупи ли магазините Laughing??
Кате, поздравления за възвърнатата форма Party Party Сигурно ти е голям кеф.
И ние вчера се измъчихме с това записване, все пак мъжа ми успя да "вреди" Катето за градини в Дружба 1. Тук в близките до нас е абсурдно, 20 кандидатура при 6 места Whistling ooooh! ooooh! И пак сме от първите, вече кандидатурите са към 200. Но така ще е, докато не създадат повече места за децата ни, каквито и програми да измислят, все ще има недоволни...Дано поне сега обърнат внимание на броя деца, нуждаещи се от градини Praynig
Хайде, отивам да се отдам на Катерина, че имам угризения на съвестта след вчерашния ден - цяла сутрин си стоя сама милата по пижама, храних я 1 час, в опитите си да се добера до заветната програма...и като си помисля, че няма да е особено щастлива да ходи на градина поне в началото... ooooh!
Хубав ден Heart Eyes Heart Eyes

# 116
Мики,добре дошли и от нас. HugВажното е,че сте си изкарали добре.За снимките и на мен винаги така ми се случва-на най-интересните моменти,я нямам апарат,я батерийте не са заредени.По-важни са хубавите преживявания и спомени. Peace
Аз още не мога да се освободя от негативните емоции вчера.Ние сме на невъзможна позиция...174 за прословутата Таврия.Те казаха,че в Красно село напливът е най-голям.А като успях да вляза за първи път в системата имаше само 25 кандидатури...натиснах кандидатстване....и системата ме изхвърли.Второто влизане беше след 2 часа и...174 позиция. :ooooh
Възмутена съм от всичко,което се случи...то не е нещо ново,тези неща ще се случват и за напред в БГ.Болно ми е,че пак премълчаваме и се ядем едни други, не търсим отговорност от виновните.Отворете темата за градините в "Нашите деца"...не мога да повярвам на очите си.
Незная вие как разсъждавате,но на мен вече отговори като "все ще се измисли нещо" ми писнаха!Не си живея живота спокойно и пълноценно,а все измислям нещо...Отказвам да живея вече в държава,в която,за да постигнеш каквото и да било,трябва да си платиш.Уф,сори,ама още съм бясна...

# 117
Здравейте,

Лили, тук съм, но не ми се пишеше...не съм в настроение  Confusedот сутринта имах една кратка схватка, която ми утрепа настроението поне до края на седмицата  Confused

Мики, има една приказка "сладко беше, малко беше", та и вие така. Ама сега с тия евтини полети може всеки месец да ходите Wink

# 118
Момичета  Hugизвинете ме,но ще постна тук едно лично писмо към Кали Heart Eyes,защото го писах 100 часа а пощата и е пълна и го отхвърля
Говорим си с нея и сега и описвам на какво играем с Б
Кали Hug
С предния пост се надявам,че успях да ти обясня, защо така гледам Б
а именно гледам го обратно на начина по който мен са гледали и това е единствената схема по която вървя.
С майка ми веднъж си изяснявахме нещата и тя пък каза,че съжалила баба си,която се била отдала изцяло на децата си и след тяхното порастване се чуствала самотна затова тя решила да не е преди всичко майка.Явно всички крайности са грешни............и явно всеки има някакъв отрицателен модел от който бяга.

Пишеш,че ти било интересно на какво играя с Б
Играем на страшно много игри.Например четем едни книжки от поредица Весели пръстчета на Фют,с кукли за пръстчета"Трите прасенца"и "Златокоска и мечките"
след това ги играем или играем игри подобни на случките в приказките.Например вълка отива и чука на вратата на къщичката ,в която Б е сложил другите играчки и ги моля да пуснат вълка-ако Б отвори вратичката вълка отвлича някоя играчка,която вика Б да я намери ,ако Б не отвори вратичката вълка опитва да издуха къщичката.Б му казва,че не се прави така и затваря всички врати и прозорци.През това време още много играчки идват и чукат на вратичката и Б ги пуска,но бързо затваря преди да дойде вълчо.
Вълчо обикаля и накрая се мушва през комина ,но Б отдолу е запалил камината и вълка си опарва опашката затова тича после на езерцето да я мие и отива в лечебницата,където Б му изпомпва носа и му слага капки за нос.
Друг сценарий изваждаме влаковете и слагаме по вагоните всички играчки,Б им дава билети и после ги возим през тунела,пускаме колички,които бутат другите колички .............
Също играем на къщата -прибираме вътре животните,слагаме ги някои пред телевизора,други във ваната,трети качват стълбите,като броят .
Строим с легото къща.
Играем на топло и студено-Б си затваря очите(винаги шмекерува и наднича с едно око)и после търси играчката и обратно,той я крие и ми казва топло ако наближа(студено още не казва)
Играем на криеница-ту аз ,ту той се крие.
Играем на бебето-Б учи бебето да рисува,дава му моливи и пастели и му показва,как той рисува.Обаче понякога Б го бие това бебе,взима му пастелите и дори го хапе Shocked
Играем на къщата на Снежко-животните се крият в нея от дъжда ,но Снежко ги гони и тогава идва таткото и му казва,че така не бива,Снежко бяга и е голям смях.
Играем на кон-тоест аз съм кон и го нося Б нагоре надолу.
Играем на коли и багери-просто бучим и ги караме.
Играем с една поредица книжки Първи стъпки-те са със снимки на предмети и животни и по тях примерно му казвам-търси,търси къде е лейката и той я показва,питам какво прави с нея и т.н.също по тях имитира животните.
Много рисуваме-напоследък все автобуси,като пеем една песен за автобуси и Б ми казва кой да нарисувам на всяка седалка-например баба му,мен,него,Мау,Дядо му....................
Рисуваме по приказки,които му разказвам.
Също много обича да му разказвам нещо,което вече се е случило.
Гоним се.
Играем на мивката-пресипваме чашки и капачки.
Играем на иди си-ела си с гъделичкане.
Боричкам го,гушкам го и го гъделичкам-нещо напоследък ми се дърпа а това ми е любимата игра.
Сигурно ти писна вече от мен Embarassedима още няколко игри,но те не са така любими.

Иначе аз го снимам Б често,много обичам да снимам.

С деца го срещам-водя го на клубчета,но напоследък на всичките ни познати децата са болни.Даже е влюбен в една 3 годишна дама и често ме кара да гледаме снимките,на които въпросната дама го е гушнала Laughing(Габи Hug не се сърди ама Симонка съвсем ни е забравила)

Б ми спи на ръцете и това ми е пак извинението за бързото писане.Целувки Heart Eyes

# 119
Оф мами баба ми почина в4ера Sad Много ми е тъжно и мъ4но Sad  Докато си гледала телевизия и си отиде, поне не се е мъ4ила. Тя беше единствената ми останала баба Sad

Мики добре дошла, хубаво си си изкарала зна4и  Hug Ще разказваш на кафенце

Мила  Май Еър са доста зле, много 4есто отменят полети, никой нищо не ти казва до последния момент,  дано се норамализират ве4е.

Наде, кофти ни е държавата, ама в Америка то4но е 1000 пъти по-бюрократи4но положението. Не е песен живота и там Wink

Общи условия

Активация на акаунт