Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 811
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро на всички.Знам , че повечето не спите и тръпнете в очакване за стартиране на системата за ДГ и ОДЗ.Искам да пожелая на всички

PeaceЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО ЗАПИСВАНЕ И ДАНО УСПЕЯТ ДА ПРИЕМАТ МЪНИЦИТЕ , КЪДЕТО СТЕ СИ ПОЖЕЛАЛИ Peace

Аз доста се почудих дали да не пробвам да запиша Ели близо до работата ми , но после се замислих , че ако изляза по майчинство , ще ми е по-лесно да е близо до дома , отколкото близо до работа newsm78.И все пак още се чудя.... newsm78 newsm78...имам време до 9 Mr. Green

# 91
тъпия им сайт изобщо не зарежда!

# 92
  • София
Е,не е истина ,просто! #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Скъсах си нервите,изобщо не ми се зарежда сайта!

# 93
trygna sajta

# 94
Аз успях да пусна молби към няколко ОДЗ-та в квартала. Да видим какво ще стане  newsm78 Иначе и аз си скъсах нервите. От 9 до 10 и нещо нищо не ставаше....  #Crazy

# 95
  • София
Момичета, някой успя ли да се запише? Аз обещах да запиша на съседката детето, но не мога да се регистрирам още, постоянно ме изхвърля ако случайно успея да вляза. Чух, че вече приемали молби на място в някои ОДЗ-та.  Thinking Изкараха майките хакери, уж очакваха много голямо натоварване. В 13-ч. ще се реши дали ще анулират записването...

# 96
за пореден път се убеждавам ,ч е живея в най-идиотската страна на света, изгубиха ми цели 3 часа от ценното време, а още не съм успяла да подам молба, случайно успях поне да се регистрирам. нямам думи, не искам и да се нервирам и още повече се радвам,ч е сме се запътили да емигрираме и няма да причиня на децата ми живот изпълнен с нерви, стрес и тормоз. #2gunfire

# 97
И аз съм избесняла...след 2 часа и половина опити успях да направя регистрация за 2 ОДЗ-та...едва ли ще имаме шанс в подредбата по време.Безумие.Толкова не съм псувала през живота си.И аз искрено се надявам май-юни да имаме късмет със Зелените карти,за които съм подала документи.Не искам да подлагам детето си на живота тук...дори се почувствах виновна пред нея,че съм я родила в БГ.То това не е държава....

# 98
Привет мами!

Големи нерви с това записване, то се о4акваше ще има проблеми, сега ще умуват как да ги преодолеят.

Не се ядосвайте моми4ета, все нещо ще се измисли Simple Smile Дани  Hug недей да се нервираш то4но сега мили4ка ! Знам 4е е трудно но се опитай!

Габи, какво анулиране?  newsm78

# 99
Здравейте, мами

Леле, системата явно се е сринала, както се и очакваше. До вчера тръбяха, че нямало да има проблеми и как може даже да се съмняваме  #Cussing out Аз до последно се надявах да си работи всичко ОК  Tired

В тази връзка днес беше първи ден на Маги на ясли. Не знам при вас как беше, но на мен ми беше по-криво отколокто на нея  Tired Много ми беше мъчно да си оставя детенцето  Tired А си мислех, че няма да реагирам. Все пак ходи на този режим, но при макйка ми от повече от година. Но да ви кажа дори почти не можах да спя снощи  Tired Дано поне тя се адаптира бързо и да не плаче много  Praynig Тази седмица майка ми ще я взима на обяд.

Герчо, лек пъти и приятно изкарване  Peace

# 100
Ей, и мен ме вбеси това записване. Аз понеже пак станах в 5 часа и от чудене какво да правя разгледах как става записването. Реших да пробвам в яслата до нас, казват, че е много хубава. Борбата е за 9 места. Реших го ей така между другото да пробвам, ама така се амбицирах докато цъках по хиляда пъти, че полудях от нерви. Досега съм успяла само да направя регистрацията. Баси чудото  ooooh!

Веси,  Hug няма да плаче спокойно, Маги е много самостоятелно детенце, нали я гледам като сме били на клуб.

# 101

Сега, НАЙ-важното правило в наказанията е двамата с мъжа ти да сте на едно мнение и да не действате в противоречие.
Който наказва, той и утешава след това. Иначе става: Тати ме наказа, значи е лош, а мама ме пусна значи е слаба. извода: Тати не го обичам, а мама мога да си я правя луда колкото си искам, АЗ управлявам в този дом.

Малко им е рано на нашите диванета да управляват друго, освен количките в детската.

100% съм съгласна с по горе написаното Peace
А пък на снимките на теди ми излиза грешен Юзър или парола Thinking
Катебраво за смъкнатите килограми Wink
Аз 2дни нямах интернет и успях да из4истя основно Crazy,проблемът е,4е тука времето пак се развали и ще умрем от тъпотия с Дани Rolling Eyes

# 102
Леле, Зоуи, като ти мернах новите снимки в подписа, в първият момент се стреснах  Rolling Eyes ама после го познах Дани, Божке какво бебе беше и той  Grinning

Кате, аз забравих да те поздравя за влизането във форма, браво че покрай това натоварване с децата, успяваш да се сетиш и за себе си  Hug

Голям смЕх днеска с тия градини ooooh! в 2 следобяд успях да запиша Алис въс въпросната градина до нас, лошото е, че сме 153 поред, а местата са само 9  hahaha добре, че не ми е зор, а само си тествах късмета, горките майчета, които разчитат на тая простотия  Tired

# 103
  • Варна
Ей, голям кошмар с тез детски градини. Close Аз все се надявах, че в София нещата ще са по-добре и че все пак ще се справят с наплива, пък то... Аман от простотия... ooooh!

# 104
Здравейте милички!

Иван оздравява, но се върна в развитието със шест месеца назад. Днес го приспивах като бебе на ръце, не се беше случвало толкова отдавна че бях забравила какво е. Изка да суче като новородено. Престана да говори, даже и "ъъъъъъъъъъъ" не казва, просто сочи с пръст това което иска или ме води до него...от болеста иначе остана само кашлица, утре ще ходим до поликлиниката да го видят пак. Сигурно всичко ще отшуми, но нали трябва малко време...
ако ще е така с яслите, една седмица на ходи и после две да си е в къщи хич не знам какво ще правим.

В яслите лелките за два дена успяха да го научат да заспива на обед без цица, сам в леглото. Първите дни откак си е в къщи продължаваше така и аз бях много щастлива, но малко по малко започна да се връща към предишните си привички. В резултат с баща си заспива без проблем, а с мене не иска, и не иска. Днес плака 45 мин, щото не му давам да суче и накрая изтощен заспа в скута ми...пълен ужас...

В тази връзка днес беше първи ден на Маги на ясли. Не знам при вас как беше, но на мен ми беше по-криво отколокто на нея  Tired Много ми беше мъчно да си оставя детенцето  Tired А си мислех, че няма да реагирам.

Герчо, лек пъти и приятно изкарване  Peace

Веси, Hug аз бъх писала че и при нас беше така, аз ревах повече от Иван, но свикна много бързо, да чукна на дърво, и със спането така преживявах..., така че гледай да си спокойна, поне пред нея и ще видиш че всичко ще е наред.

оф, щях да пиша още но забравих какво беше Embarassed
така че:
цунки

Общи условия

Активация на акаунт