.Много снимки чакам после,поне очите да си напълня. 

Ще питам и аз са HPV-то.

за хубавата темичка
заглавието е много весело! 
майка ми дойде да гледа малките и ние с мъжа ми да поразтоварим.Вчера успяхме да поразпуснем двамата,но Петето взе,че се разболя
днес качи Т до 39
Та така..............нещо ми се изспари желанието за купони
спи при Петето и за цялато и лечение се грижи основно тя. 

много неприятно,че са излезнали такива резултати
Приятно изкарване в Гръцко! 
позабавлявайте се хубаво
Значи все пак е било весело в самолета
ама се издържа някак си
то иняма как иначе де.......... 
аз си мисля,че когато си възвърнеш съня психически ще се почувстваш много по добре
от безсънието човек се изнервя и почват да му минават какви ли не странни мисли през главата
поне при мен е така 
лек път!
ще наваксам и ще се включа пак 

,ти направо я пропускай детската и на у4илище 
Тая нощ пък Дани като се събуди с истери4ен рев,опитах се да го гушна и той взе един бебефон и взе да ме удря,рита,бута,оставих го да си реве,после мъжът ми успя да го успокои,ама дълго време хлипа,незнам сънувал ли е нещо що ли и не се слу4ва за първи път,може би един път в месеца,май4е от градината събира много емоции 

,още от бремеността,последно се сещам,4е сънувах дейзи и джеси,ама и много други мами съм сънувала
,съвсем съм изтрещла зна4и

много внимание си ми отделила-
и наистина идеите ти за самостоятелност на Б ще си ги запиша а за психиатъра ще изчакам момент ,в който мога да разчитам и на реална физическа помощ (видях ,че са сериозна крачка)и тогава ще ти поискам тел. 

,че все като дойде педито си представям, че тя носи вируси от другите си пациенти
и аз съм много щастлива защото на това слънце не ми се държи вътре детето.

лек път,страхотно изкарване и много снимки (аз особено моля за няколко от пустинята (ако не е нахално
а ти какво направи със снимките от Лондон 
а къде е тази църква с тези музикални упражнения-защото кв.Яворов ми е твърде далеч и ако църквата е в центъра ми звучи по удобно 
радвам се,че си щастлива 
тъкмо да го публикувам и ти си писала-ама аз също редовно ви сънувам всичките още от бременността(страшно си ви обичам и постоянно ви мисля)
. Аз си мислех, че се буди от зъби, а то къде бил ключа от бараката.
ще вземя да я пробвам, че Ема кашля като магаре
Ема се оправя вече, няма температура и започна отново да се храни. Хремата също минава, остава кащлицата да оправим. Ще ходим в понеделник отново при педито да видим дали са се изчистили гърдите й, че това най ме притеснява. Иначе ние не сме спирали да излизаме. Педито каза да ходим навън, но не и при други деца - та се разхождаме по 1 час всеки ден.
хайде бързо да оздравявш и ти
Дано с този плач да сте пресекли хремата на Бобчо
И Ема не търпи да е наказана, тя не плаче, ама не стои на мястото където е оставена, а тича по мен.

Жалко, че не можа да поиграе с Катето и Ели.Препоръчани теми