Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 808
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
  • София, център
ААААААААААА не аз викам без деца да е... Mr. Green

# 76
Добро утро.Много сме ранобудни Simple Smile
Виктор вчера го водихме на гости да си играе с едно детенце на наши познати,а те пък не ни казаха че детето кашля и сега треперя да не ни е прихванало.Цяла нощ го слушах че му е запушен носа,ама иначе ми изглежда добре.Ох,дано ни се размине Praynig
Мики,приятно изкарване-и почивка и забавления!
Джеси,преди няколко дни мисля че те видях в Пикадили в Сити Центъра с Юджи,ама не бях сигурна Embarassed Дали си била ти?
Вие на вашите малчовци по колко време им давате да гледат ТВ?
четох че на тази възраст не трябва да е повече от 1.5ч.на ден,ама май аз му давам повече,а пък и той като види пуснат телевизор сякаш се хипнотизира.
Ето малко снимки от нас и Сандански,ако ви се гледа:
 http://teddiepop.multiply.com/photos/album/6/Sandanski  user: teddiepop   pass: teddie

# 77
Здравейте! Аз вчера се разбих от чистене, като не забравях и че трябва да гледам детето де, и с две разходки навън,абе... Добре, че детето ми е послушно, че иначе незнам как щях да се справя.
Дейзи, когато се организираме, тогава, ако е хубаво времето, и нашите вземат Алекс, аз ще гледам да си измисля нещо за другата седмица.
Хайде лек ден

# 78
Здрасти милички Hug

Кали Heart Eyes писах ти на лични-аз си те санувам и теб Heart Eyes
Всичко ,което си написала ми е ценно Hug
А относно това,че не се лекувам-аз се тъпча с лекарства(направо съм потенциален наркоман)но нямам време да си правя фрешчета от лимон и мед,чайчета,инхалции(най важното за мен ,защото съм с хроничен бронхит)и други благини с които лекувам глезените си мъже.Ето мъжа ми прекара три дена от болестта в леглото с книжка ,като му правех супички,чайове,инхалации и фрешове и го подсещах за сиропите.Б пък да не говорим,как го обгрижвам особено ,като е болен а аз карам грипа на крак,грижейки се сама за Б и затова те се оправиха почти а аз кашлям най зле.Иначе Б пак се размина без антибиотици,Слава Богу Praynig
Обаче има и една кофти новина-сега мъж ми май е хванал друг вирус с разстройство #Crazy

Теди  Heart Eyesмного сте красиви  bouquet  bouquet  bouquet
Дай на Вики осцилококцинум -аз съм много доволна от него HugЕй сега Б така го лекувах само с осцилококцинум,само първия ден дадох и панадол и за профилактика е хубаво веднъж на седмица Hug
А относно това,че не са ви предупредили ,че кашля детето-тия неща просто не ги разбирам,не са нормални Аз бих се засегнала ако не ме предупредят.
За телевизията-давам му да гледа бейби тв,но не засичам колко гледа-определено не се задържа за по дълго то десетина минути на гледане ,но пък по на често понякога,може би да не се събира чак час на ден newsm78
А ми се ще понякога да се кротне малко и да погледа по дълго.

Цеци  Heart Eyesи Б така сякаш за две седмици дръпна на ръст и ние сме за пазар

Герчо Heart Eyes много ще се радвам-направете и едно нощно сафари-в пустинята звездите са огромни Hugмного е романтично

Днес и ние се разходихме в парка-много беше хубаво Hug
Усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 79
Mila,веднага почнах осцилококцинум,още вчера.Мерси за съвета,де  bouquet А ти как го даваш на Бобчо-разтваряш ли го във вода или той го смуче?Виктор не може да го смуче и му го разтварям.
Аз ако някой от нас е болен не бих си помисляла за канене или ходене на гости,особено ако има и деца.Ама хората са различни Sad
Някой утре ще се пробва ли със записване в ясла по интернет?

# 80
Б си го смуче ,като бонбон.Той още не е ял истински бонбон,нито шоколад,така че му се радва на осцилококцинума, нали е сладък.

# 81
хайде, мами, аз изчезвам... весела седмица и по-малко болести

# 82
Здравейте! Hug
Теди,браво...на хубаво място сте били,убедена съм,че сте си изкарали страхотно...а Викииии...много е сладък,направо ни е любимец. CrazyПоследната снимка май е от Рилския манастир,м?Уф,и мен не ме свърта вече в София,особено като изгрее и слънчицето...Аз на Яна само веднъж съм й давала осцилококцинум,разтворих й го в лъжичка с вода...и 2 дни след това започна да вдига температурите.Нещо не съм фен на хомеопатията...това си е лично мнение де. WinkСопред мен най-добър имунитет се изгражда с най-малка наша намеса.Това,че не са ви казали,че детето е болнооо...нямам думи направо. ooooh!Аз щях да си взема детето и..беж да ни няма...
Утре и аз ще се пробвам да запиша Яна в едно ОДЗ.Сега,като разглеждах пак сайта видях,че са разделили яслените групи,което е добре.Едва ли имаме шанс,но ще опитам.После,в зависимост от резултата ще правим нови планове....вече ...в тази държава не можеш да мислиш за повече от няколко месеца напред. Sick

# 83
Теди, много сте готини, а и хотела много ме кефи, и ние скоро сме там  Hug

Ади, на мен ми е все тая кога, кажете вие. Нещо пак ме е налегнала лека депресия и всичко ми е безразлично  Confused

Герчо, веселко и аз чакам снимки с нетърпение  Grinning

# 84
  • София
Момичета, я пак дайте сайта за детските градини Blush

И за последен път питам  Embarassed Записваме за ясли, нали Embarassed

# 85
http://kg.sofia.bg/kg/home.nsf

Това е сайта.

ДА, ние записваме за ОДЗ-та в яслена група!  Peace

# 86
И аз мисля да се запишем за ясла, ако системата проработи и не даде някакъв фал, а лятото как ще се гледаме незнам, май ще търсим частна забавачка, пък от септември дано се впишем някъде.Утре точно в 9.00 се залоствам пред компютъра в работата и докато не се запиша, няма да почвам работа. Иначе на Алекс са й пробили и долните кучешки, Слава богу, без да разбера даже и вече май само кътници няма.
Герчо, приятно изкарване.
Болничките бързо да се оправят.
Лека вечер на всички

# 87
  • Варна
Теди, много сте хубави. Heart Eyes И мястото е разкошно. Crazy
Ger4o, приятно изкарване още веднъж!  bouquet
Успех на всички със записването! Hug Ние го минахме този кошмар, да видим дали ще го приемат. Thinking
Ние разпуснахме снощи без деца, днес майка ни докара Преско и се качихме на вилата при свекитата и Габи. Цял ден бяхме там, времето беше разкошно. Аз се пооправих, още съм леко хремава, но минава. Децата останаха здрави.  Praynig
И да се похваля, че днес успях да вляза в едни дънки от преди бременностите. Simple Smile Първата дреха, която обличам от онзи период. Много съм щастлива. Crazy Имам още толкова килограми да сваля, но вече определено се чувствам различно. Всички ми казват колко съм отслабнала,мъжо даже днес каза, че се гордее с моите постижения.  Flutter

# 88
Здравейте !
Теди , снимките са ви страхотни .И ние тази седмица се възползвахме от хубавото време и излезнахме извън града за уикенда .Толкова заредена с енергия се чувствам когато се разкараме от града , дори и за кратко .Бяхме в Приморско в много хубаво хотелче (на наши приятели ), нямаше други посетители и ни беше доста спокойно.Ходихме на плажа на разходка,Дани полудя от кеф  да бяга по пясъка  .Нямам търпение да дойде лятото.
За телевизията , Дани гледа , веднъж сутрин Шрек и следобед Baby Einstein.Ако не ги пусна ме побърква , а и в тези моменти аз релаксирам.
От днес и моя мъж е с хрема и се надявам да не ни зарази  Praynig
Лека вечер ! Hug

# 89
Мила, Wink разбрахме се.

Ние изобщо нямаме телевизор у дома и живеем супер спокойно и добре.
Напоследък хита на Калоян е да му пускам едни клипчета, на които той дъвче дъвка, и на другото се радва на дружбата си с една хлебарка, любимо същество. Много се кефи да я гледа. Бляк... ама... ЛибоФ, ко да ги праиш младите...

въпреки, че с този бейби айнщайн ме заинтригувахте. Нещо учебно ли е?

Теди, много сте хубави, и другите ви албуми разгледах. весело си живеете Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 00:07 от kalina na kayo

Общи условия

Активация на акаунт