Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 796
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Зори благодаря за информацията. Значи все пак съм разбрала правилно. При теб какво следва от тук на татък на колко време трябва да си правиш това изследване?

# 61
  • София, център
miki3 ех как ти се радвам беееееееее!!! Пожелавам ти да се размажете от шопинг и да си напълните очите с нещо различно от София-та... и децата да слушат!!!

http://www.babymusicbg.com/about.html  за това - аз съм водила Мария веднъж и майка ми май веднъж! Хубаво е , ама това че ти трябва да си там един час...направо ме подлудява! Ама тя Мария ( пианистката ) си каза де: Тези песни и игри са за родителите, за да ги научат и прилагат в къщи... ама не е за мързеливци Mr. Green

Иначе нашето събиране се провеждаше в една църква, не в самия храм а в зала прилещаша към него! Свири на пиано, подаване има на една играчка през всички деца за да се запознаят и всички групово казват "Здравей.. еди кой си" - като на терапия за алкохолици Mr. Green Laughing Mr. Green.

После започват едни танци по схема, с определени движения ( както ходи баба меца, както скачат зайчета, както...), при танцуването се въртим в кръг, клякаме, пляскаме с ръце, пеем... на финала има една абсолютно ТИХА минута, в която родителите нямат право да се обаждат ( и децата де, но ако се чува глас да е детски... тоест казваме им да мълчат и повече родителят не се меси и не забранява ), та през тази минута се свири на пианото класическа музика и всички сме легнали на земята. Интересното на това събиране е , че те учи да общуваш с детето по по-добрия начин, защото ако му се скараш пред Мария, тя не одобрява и казва че при нея това поведение се изхвърля и там ще си добър, а в къщи к`вото щеш бъди! оххх това е....

Ама за мен този час ми се видя безкраен, ама тогава Мими беше на годинка и малко и даже не можеше да ходи добре... иначе имаше и въобще не ходещи деца, и поголеми...

Ние сме добре, 4ти ден излизаме навън в парка и ми е егати кефа, търчи и играе с децата , а аз си релаксирам на пейката... бях го забравила това след тая една седмица болест и НЕизлизане!

Ей никой нищо не казва за нашето женско събиране... в хотелчето... ще ви пляскам по дупетата ей... тогава аз предлагам първа...

16-17 февруари... тази година...все пак  Mr. Green Laughing Laughing Mr. Green

Целувам виииииииииии

# 62
Привет! Hug
Мойто диване чак сега заспа...какво й става тези дни,не иска да спи след обяд...а по принцип си е поспалана...хем доста я уморявам сутрин с разходките. newsm78
Мики3,едно страхотно положително зареджане ти пожелвам и аз....и аз завиждааааааммм Heart Eyes.Много снимки чакам после,поне очите да си напълня. Crazy
Ади,това както го описваш май не е за нас,т.е. за мен...искам почивкаааа....някой да се занимава с детето ми...
Днес и аз понапазарувах,пълно е със сезонни намаления...купих 3 бенетонски блузета за Янето и много им се кефя. Party
Как са болничките?c-mira,Емка оправя ли се,че ви мисля...с това неядене...знам какво ти е на душичката,и ние по едно време бяхме на солетка и чаша боза за деня.... Sad
Мила,а вие как сте?Подкрепям абсолютно мненията на момичетата...всичко е в твоите ръце,не бягай от реалността,а реши проблема. Hug

# 63
  • Варна
Ихаа, Мики, много яко... Хайде, много хубави неща да си накупите, да си изкарате страхотно! Heart Eyes
МилаHug
Количка ние все още ползваме, защото нали е двойна и ми е по-удобно и двамата да са застопорени. На пролет ще се пробваме вече Преско да върви до количката.
Ние сме хремави. Т.е. мъжът ми пак докара някакъв сополив бацил, после и мен не гепи яко. Преско е леко хремав от вчера, а на Габи нищо и няма. Утре ще ги разпратя по бабите, дано да се оправя до понеделник, пък те да не прихванат. Praynig
Аз другата седмица съм на АГ преглед. Днес се разбрах с личната за направление. Надявам се другият месец да сложа спирала вече. Че аман от притеснения. ooooh! Ще питам и аз са HPV-то. Thinking
На майка ми предната седмица и махаха полип с пълна упойка. Взеха и туморен маркер, слава Богу всичко е в нормите, че много се бяхме притеснили. Praynig
Ger4o, приятно пътуване и на теб!  bouquet

# 64
Здравейте милички! Hug

Макар и с малко закъснение да благодаря на Тасинка  Hug за хубавата темичка   bouquet заглавието е много весело! Grinning
Ние от два дни сме с баба в къщи  Simple Smile майка ми дойде да гледа малките и ние с мъжа ми да поразтоварим.Вчера успяхме да поразпуснем двамата,но Петето взе,че се разболя  Sad днес качи Т до 39  Confused Викнах лекарката да я прегледа и за сега няма да почва АБ,преди малко имаше 37 и малко,но и давам температуро понижаващи.За капак и Юджи е с червено гърло,според педиатърката е друг вирус  ooooh! Та така..............нещо ми се изспари желанието за купони  Confused Хубавото,е че майка много ми помага  Heart Eyes спи при Петето и за цялато и лечение се грижи основно тя. Heart Eyes
На всички болнички стискам палци бързо да оздравяват! Hug
Зори  Hug много неприятно,че са излезнали такива резултати   Confused но пък,като си обръщаш внимание всичко ще е наред  Hug Приятно изкарване в Гръцко! Grinning
Мики Hug позабавлявайте се хубаво  Hug Значи все пак е било весело в самолета  Joy ама се издържа някак си  Wink то иняма как иначе де.......... Grinning
Мила  Hug аз си мисля,че когато си възвърнеш съня психически ще се почувстваш много по добре  Wink от безсънието човек се изнервя и почват да му минават какви ли не странни мисли през главата  Crazy поне при мен е така  Simple Smile
Гер4о Hug лек път!

Не съм чела всичко,като вляза в час  Crazy ще наваксам и ще се включа пак  Simple Smile
Лека Нощ! Heart Eyes

# 65
Тася твойто хлапе си е направо гений4е,няма да се у4удя,ако догодина се похвалиш,4е може да 4ете Crazy,ти направо я пропускай детската и на у4илище Hug
Мила аз да ти кажа преди да отбия Дани нямах нито една нощ,в която да съм спала 4 4аса без прекъсване,по 100 пъти се събуждаше,много пъти ми се е слу4вало да се събуди и като твоя Боб4о да не иска да спи,в такива моменти обикновено моя мъж се скарваше на Дани,4е го е събудил и аз незнам как ,ама за секунди заспиваше,след като аз с 4асове неможех да го приспя.И сега е същия,мъжът ми като го приспива само го оставя сами4ък в стаята му и за 5 минути е готов,а аз като го приспивам ми изнася цяло представление,пее ми,пляска си сам,ако изляза от стаята веднага хуква след мен,едни прегръдки и целувки 100 4аса и накрая може и да заспи.А напоследък си спи по 8 4аса без прекъсване,съответно и аз по бързо се наспивам,ето сега примерно мъжете ми спят,пък аз кукувам тук CrazyТая нощ пък Дани като се събуди с истери4ен рев,опитах се да го гушна и той взе един бебефон и взе да ме удря,рита,бута,оставих го да си реве,после мъжът ми успя да го успокои,ама дълго време хлипа,незнам сънувал ли е нещо що ли и не се слу4ва за първи път,може би един път в месеца,май4е от градината събира много емоции newsm78
Джеси стискам палци Петето бързо да оздравява и Юджи също Hug
Мики с нетърпение 4акам да се върнеш и да разказваш пове4е и да гледаме снимки,много добре разказваш Wink
Зори Hug
Дейзи как изкарахте снощи Heart Eyes
Абе 4акайте да ви питам дали само аз съм лудата,ама редовно ви сънувам Crazy,още от бремеността,последно се сещам,4е сънувах дейзи и джеси,ама и много други мами съм сънувала Crazy,съвсем съм изтрещла зна4и Rolling Eyes Twisted Evil
Дебила1 (инааа) защо не ни се представиш  Whistling

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 10:26 от zoui

# 66
Здрасти момичета Heart Eyes
Мерси отново за съветите на всички-даже ще си ги запиша Hug
Кали  Heart Eyesмного внимание си ми отделила- Heart Eyesи наистина идеите ти за самостоятелност на Б ще си ги запиша а за психиатъра ще изчакам момент ,в който мога да разчитам и на реална физическа помощ (видях ,че са сериозна крачка)и тогава ще ти поискам тел. Hug
Много отрезвяващо ми действат съветите ви-наистина пак -БЛАГОДАРЯ  bouquet
Ще се взема в ръце

Днес дойде да ни преглада педито и каза,че аз съм най зле(ама аз нямах възможност да се лекувам)Слава Богу според нея Б е с чисти гърдички и вируса отшумява,той най леко го мина от трима ни.Дано не почне друго Praynig,че все като дойде педито си представям, че тя носи вируси от другите си пациенти Embarassed
Тя даже каза вече да излизаме на вън Hugи аз съм много щастлива защото на това слънце не ми се държи вътре детето.
Стискам палци за всички сладки болници и те бързо да оздравяват Praynig Praynig Praynig

Герчо Heart Eyes лек път,страхотно изкарване и много снимки (аз особено моля за няколко от пустинята (ако не е нахално Embarassed)

Кали Heart Eyesа ти какво направи със снимките от Лондон newsm78

Ади Heart Eyesа къде е тази църква с тези музикални упражнения-защото кв.Яворов ми е твърде далеч и ако църквата е в центъра ми звучи по удобно newsm78

Мики Heart Eyes радвам се,че си щастлива Hug

Да ви разказвам,как приключи хремата на Б
Разказах на мъжа ми ,как някои от вас споделят,че наказват децата.Той много се впечатли,защото ние Б не сме го наказвали.
Вечерта Б удари баща си и се държа кофти, при което мъж ми реши да вземе да го накаже ,като го прати в края на стаята да седи наказан.И какъв рев настана не си е работа,а Б така никога не е ревал (аз издържах една минута ,но не можах повече и го освободих ,като му обясних че не трябва да бие баща си ,но от тоя рев Б взе ,че изкара от носа си такова количество с----и(извинявам се за думата)че му се изчисти носа и от тогава диша добре-да се смея ли,да плача ли...............

Милички искма да ви питам аз ли си въобразявам или наистина почват някакви форми на едипови комплекси.Поне при нас .

Зоичка Heart Eyes тъкмо да го публикувам и ти си писала-ама аз също редовно ви сънувам всичките още от бременността(страшно си ви обичам и постоянно ви мисля)

# 67
мила, ще снимам - имаме организирана обиколка с джипове из пустинята, та ще ти направя снимки...
Да ви се оплача Иван направи млечница - егати глупостта. Като пеленаче го опазих, сега на дърти години болести за новородени  Joy. Аз си мислех, че се буди от зъби, а то къде бил ключа от бараката.
И да ви кажа една рецепта за домашен сироп за кашлица (каза ми я лекарка). 10 лукчета в 1 чаша кола докато кипне и след това се оставят да се стопят лукчетата. След 2 сиропа различни я пробвах и го пресече Иван с 2 давания.... ааааа, дава се 3-4 пъти по една лъжичка. Аз не пия кола след като видях кво прави със среброто, ама рецептата за разтройството и тази за кашлицата ще ги прилагам. от 1-2 лъжички нищо няма да му стане

# 68
  • София
ха, Герчо, каква рецепта Simple Smile ще вземя да я пробвам, че Ема кашля като магаре  Rolling Eyes

Наде  Hug Ема се оправя вече, няма температура и започна отново да се храни. Хремата също минава, остава кащлицата да оправим. Ще ходим в понеделник отново при педито да видим дали са се изчистили гърдите й, че това най ме притеснява. Иначе ние не сме спирали да излизаме. Педито каза да ходим навън, но не и при други деца - та се разхождаме по 1 час всеки ден.

Мила  Hug хайде бързо да оздравявш и ти Simple Smile Дано с този плач да сте пресекли хремата на Бобчо  Heart Eyes И Ема не търпи да е наказана, тя не плаче, ама не стои на мястото където е оставена, а тича по мен.  Simple Smile

# 69
Здравейте и от мен!
Не съм писала почти седмица, ама пусто време все не стига, но чета редовно.
Моето предложение за СПА е 9-10 февруари, т.е. другата събота и неделя, защото в петък съм на театър и ако давам малката на нашите, да се уговарям от сега, а и имам такава нужда от почивка, че направо незнам.
Дядото на нашият татко почина снощи и малко ми е криво, а той е съсипан и въпреки че не се разбираме ми стана много жал, а и той ми звъня 5 пъти и плачеше по телефона, но такъв е животът.
Усмихната събота и неделя, а на болничките бързо оздравяване.

# 70
Мила, извинявай, че пак ще ти пиша... или шъ мъ намразиш, или ще почнеш и мен да сънуваш... ама не мога да те гледам така да се погубваш, и детето да разваляш.

сещаш ли се в инструкциите на самолетите за авария какво пише:
"Акокпътувате с дете, ПЪРВО поставете кислородна маска на СЕБЕ СИ, и после помогнете на детето, или който и да е."
Това е много простичък, но изключително мъдър принцип. Не само за болестите, за всичко.
Ами не може да помагаш на никой, ако ти не си добре. Как така себе си няма да лекуваш?! Всички наред. Няма само тях да тормозиш с антибиотици и сиропи, а ти да се измъкнеш  и да си стоиш болна. Wink

Браво за наказването на Б. Колкото и да му е зле в никакъв случай не може да си позволява да посяга, особено на родителите си. Кайо ме е удрял на майтап, 1-2 пъти може би ми е връщал пляс през ръцете, докато все още си мислеше, че и той има право на това. Венци реагира на секундата. Сграбчи го, Каза му супер строго:
ТИ на МОЯТА жена ли ще посягаш? И го тръшна наказан.
Ако мислиш, че при нас няма рев... На никой не му е приятно да го наказват. Именно това е идеята в наказанието, да разбереш по неприятен начин, че си се объркал. Защото приказките (приятния начин) явно не са дали резултат. Като е поревал малко го гушкам, обяснявам пак...освен нослете, ревът прочиства у ушите Wink

Сега, НАЙ-важното правило в наказанията е двамата с мъжа ти да сте на едно мнение и да не действате в противоречие.
Който наказва, той и утешава след това. Иначе става: Тати ме наказа, значи е лош, а мама ме пусна значи е слаба. извода: Тати не го обичам, а мама мога да си я правя луда колкото си искам, АЗ управлявам в този дом.

Малко им е рано на нашите диванета да управляват друго, освен количките в детската.

# 71
Еееееех , най накрая и аз да съм свободна в такъв слънчев ден.Направихме си супер разходка в Борисовата градина с Лили и Кати (фото - от ЛИЛИ Laughing). Там срещнахме Дейзи и Али. Ели се събуди много ранио тази сутрин и си мислех , че няма да издържо , но устиска. Реших да я нахраня в колата навръщане , за да не заспи по пътя , и от колата - направо в леглото.Още си спинкат сладко с татко си. А аз направих следобедна закуска , сготвих и сега си пия кафето.
След обяд ще ходим да купуваме пантофи и чорапогащници на Ели , защото някак си за две седмици всичко и омаля Thinking

# 72
Чета ви най-редовно  ,вечер след като заспи Виктор .Ще се включа скоро и с редовно писане .Много ви се радвам на всички. Хайде весел уикенд и  всички да сте здравички . Heart Eyes

# 73
  • София, център
Здравейтеее,

Аз днес обикалях от 2 часа на обяд до сега по магазините да купя на моята кума подарък за РД.  ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ това моето ...нямам крака уффффффффффф...Малката я оставихме при баба и на Бистрица и ще се отдадем на купон тази вечер!!!

Нямам сили и отивам да си лягам , за да имам сили за довечера!

чаоооооооооо и целувки!!!

# 74
Зоуи, никак не изкарахме  Confused баба ми нещо се почувства зле и не посмяхме да рискуваме. А и Алис вчера се е държала много зле - ревлива, кисела, абе ужасна. Та се прибрахме вкъщи, но си викнахме гости, та все пак добре изкарахме. Алис рева много нощес, отдавна не се беше случвало. Днес пак е неспокойна, запъна се на вратата и не искаше да излезе, рева докато стигнем до парка. На финал заспа в ръцете на баща си, та двамата дремаха на една пейка, абе бебе е още, а аз я броя в големите  Crazy Жалко, че не можа да поиграе с Катето и Ели.

Силве, не мисля, че ще успеем да се организираме за следващия уикенд. А и ако сме с деца, по-добре към края на февруари, че да е още по-топло.

Общи условия

Активация на акаунт