Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 787
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Зори случайно днес да сте били в Южния парк към обяд? newsm78 или съм се припознала...

# 46
Зори, аз лятото си правих изследване и бях ПАБ 1 - лекарката и сестрата викнаха още лекари и сестри да видят резултата, че рядко виждали такива неща... Та като се заговорихме се оказа, че след 25 години 1 на 100 е да няма нищо... Не било толкова опасно стига да се следи... Варианти за лечение бол
Мила, аз да ти кажа на Иван преди да тръгне на ясла много добре му се отразяваше престоя в детски клубове. Защо не избереш някой готин, на който имаш доверие и го оставяй за по 1 час. Според мен ще му е интересно, а и ще стане по-самостоятелен. Ако при теб  няма нищо добро при приятелите на дейзи със сигурност ще се чувстваш спокойна, поне според това, което е писала.

# 47
  • София
Момичета мислили ли сте вече за подаръци на РД на мъниците? Нашият наближава, а аз нямам никакви идеи... мисля си че вече сме препълнени с играчки, а Симона не им обръща толкова внимание. Мислих си за кола с акумулатор, но реших да е догодина понеже винаги изпреварвам развитието и с играчките и докато станат точно като за възрастта и те вече са и омръзнали.  ooooh!

# 48
  • София
Зори, аз лятото си правих изследване и бях ПАБ 1 - лекарката и сестрата викнаха още лекари и сестри да видят резултата, че рядко виждали такива неща... Та като се заговорихме се оказа, че след 25 години 1 на 100 е да няма нищо... Не било толкова опасно стига да се следи... Варианти за лечение бол.
Бихте ли ми разяснили в какво се състои изследването? Разбирам, че е различно от цитоната мазка? Може би сте го обсъждали вече, но не ми се рови назад... Blush

# 49
С нещо като четка за спирала се взема (изтъргва) материал от шийката на матката. Води се, че почти всички жени над 25 носят в себе си въпросния папилома вирус, който се води причинителя на рака на шийката на матката... Раничките обикновенно са причинети от такива изродени клетки, които се горят и се предотврятява по-нататъчното им развитие. Май е опасно след ПАП 3, но и тогава с повече упоритост се унищожава. Това съм разбрала аз - не претендирам за достоверност.

# 50
  • София
Ами това е точно цитона мазка. Аз разбрах, че става въпрос за друго изследване.  newsm78

# 51
Габи не не съм била аз.
Това за което казва Гер4о е цитонамазка - резултатите там са ПАП 1,2,3,4 и 5 - идва от някакъв лекар с името Папаниколау и затова съкратено се казва ПАП. Проблемни цитомазки са след ПАП 3 резултат. Това изследване за което аз говоря и си направих е за 4овешки папилома вирус или HPV. Нали открихаа 4е рака на шийката се при4инява от вирус. Та това изследване показва дали имаш този вирус, те пак са много видове от които някои са нискорискови а други високорискови. Има и ваксина но тя се бие на моми4ета до 26 г - най-добре на 10-12 год възраст преди запо4ване на полов живот. Аз си го направих профилакти4но и се оказа 4е имам и то от високорисковите. Може някога да се активира но може и да не се.

Ето малко инфо: http://www.hpv-bg.com/ и http://www.hpvgard.org/

# 52
виждам микиииии!!!
Как сте?

# 53
виждам микиииии!!!
Как сте?

Еийййй излови ме бе  Joy опитвам се да изчета всичко което съм пропуснала  Hug иначе сме добре .
Вечерта преди да тръгнеме нали бях решила да си легна по рано да се наспя ,но нещо какво се замотах та легнах в 1.30 и станахме в 3.30 та тръгнах скапана само с 2 часа сън. Поне мъгла се радвам ,че нямаше тръгнахме на време .
Алекс още при качването се запъна на вратата на самолета и искаше да слиза обратно  Joy
После го приклещихме на най вътрешната седалка и като изключиме това че блъскаше облегалката на жената пред него непрекъснато първия половин час мина добре.
После го хвана секлета и започна да тича от единия край на самолета до другия/аз естествено се мъкнех след него/ и когато съвсем загуби представа къде са ни седалките започна да крещи колкото глас има ,,къде е таткото ми,, Joy
Когато самолета кацна ние изчакахме да се поизнесат хората и тогава да слизаме та през цялото време докато минаваха покрай седалките ни Алекс им казваше ,,Чао ,деца  Joy,, и така ,абе издеянихме ама не беше особено лесно,добре ,че нямаше закъснения та стигнахме бързо.
Вчера на цялата умора само метнах децата на майка ми и се започна едно обикаляне по магазини  ooooh! ужас направо едва успяхме да се прибереме и общо взето всичко ми е като насън,толкова изморена не съм се чуствала никога.
Наспахме се де и днес същата програма ,успях все пак да хвана намаленията и съм спокойна вече  Crazy
Утре сме с Алекс цял ден та малко по кротко ще я караме с обиколките и мисля да се поразходиме по забележителности ,че сутринта и едни приятелкаи пристигат от София та с тях ще се занимаваме и така.
За радост си ползваме количката, аз не очаквах ,че ще иска да седи в нея ,но за сега е добре върши работа ,но не трябва да прекаляваме защото му писва по някое време  Crazy

Ох вече сигурно ви отегчих ,спирам до тук и много благодаря за пожеланията и вниманието  Heart Eyes Hug Heart Eyes
На всички болнички стискам палци бързо да оздравяват / нашата хрема си продължава за сега ама е малко по добре от преди, поне нощем диша спокойно/

Мила ,в КОМО и аз съм влюбена  Heart Eyes невероятно място ,бях там за 3 дни и имах усещането ,че  съм някъде в рая  Sunglasses Grinning

Герчо,хубаво изкарване и от мен.

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 00:56 от miki3

# 54
ЗориHug

Дейзи, и аз снимам с Канон. със сигурност моя има такава функция. склада работи ли в събота? искаш ли да отидем да направим едни зашеметяващи снимки. имам кола Wink а и ще е добро извинение да се измъкна от работа Joy

ей , тази седмица хич не ми върви да преподавам. 2 дни имахме шефове и презентации, мотках се в офиса да помагам и да слушам. в сряда... много заети хората... срещи разни и тн. днес тъкмо им се заканих и шефа звънна, че паднал на ски и се ударил зле. цял ден по лекари, скъсани коленни връзки (на оперирано коляно), ходихме за патерици, храна за вкъщи от единствения италиански ресторант, на който той има доверие, че ще сготвят почти толкова добре, колкото него....
и накрая с последния урок... трябваше да говорим за пица и започнахме с обсъждане на различни интересни ястия. на 15тата минута се заговориха за шоколад, сладкиши, и накрая дружно затвориха учебниците и ме замъкнаха на кафе да ядем някакви специални кексчета с пълнеж от течащ горещ шоколад. и сладолед. струваше си да си прекъснем часа Joy 
да видим утре дали ще мога да поработя...

Мила, Б няма да стане по-самостоятелен, освен ако ти не си промениш отношението към себе си и към вашите отношения. Те са такива, каквито ти вярваш, че могат да бъдат, и е добре да бъдат. Докато ти не поискаш Б наистина да е самостоятелен, няма да се случи. не е въпрос на това какво правите и какво му казваш. Връзката ти с него е далеч над тези неща. той ЗНАЕ сърцето ти. не можеш да го метнеш така просто.
Събирай го с други деца / деца с майки. Покани деца на гости, остави го да играе с тях. вие ходете на гости. да вижда нови неща и нови хора. да се престраши да общува и да открива света сам.
Дай го на ясла.
Заведи го в клубче.

абе зарежи го някой път. да се оправя. какво е това... в 4 ще се събужда да играете. слагаш си тапи в ушите и да си играе сам, ако толкова иска. (рискуваш да се събудиш покрита със съдържанието на някой гардероб, на мен ми се е случвало). Но просто когато ми се спи и съм уморена, не мога да ставам да си играем (говоря за ставане в събота след 8.30 -9). в 4 през нощта просто загасям всички светлини и го оставям да си мрънка. (случи се на няколко пъти, да пробва какво ще стане) ами нищо не стана. ние си спахме, той си игра малко в тъмното, скача ми по главата, аз "спях" накрая му стана скучно и си легна.
Сега вече ако го оставя да спи, се събужда към 7 за мляко и продължава да спи до 10. но вечер ляга към 10.30-11.

За антидепресантите... мисля, че понякога вършат чудесна работа. но трябва много внимателно да се подберат. и дозират. и да се съчетаят с почивка. Мила, да те свържа ли с един гениален лекар?

За теб самата... говори с приятелки. не че ще ти кажат нещо кой знае какво, но докато говориш, ти самата ще осъзнаеш проблемите , и как да ги разрешиш. и смелост ще добиеш, и в един момент ще ти писне, и ще се оправиш.  Hug Hug

Мики браво! да накупиш много неща и да покажеш после Simple Smile

за подаръците и аз се замислям.... дрехи му накупих много, играчките не представляват интерес... освен 3 камона вафиии.... не се сещам какво може да го впечатли.

Лягам, че след 5 часа трябва да ставам.

# 55
Габи не не съм била аз.
Това за което казва Гер4о е цитонамазка - резултатите там са ПАП 1,2,3,4 и 5 - идва от някакъв лекар с името Папаниколау и затова съкратено се казва ПАП. Проблемни цитомазки са след ПАП 3 резултат. Това изследване за което аз говоря и си направих е за 4овешки папилома вирус или HPV. Нали открихаа 4е рака на шийката се при4инява от вирус. Та това изследване показва дали имаш този вирус, те пак са много видове от които някои са нискорискови а други високорискови. Има и ваксина но тя се бие на моми4ета до 26 г - най-добре на 10-12 год възраст преди запо4ване на полов живот. Аз си го направих профилакти4но и се оказа 4е имам и то от високорисковите. Може някога да се активира но може и да не се.

Ето малко инфо: http://www.hpv-bg.com/ и http://www.hpvgard.org/
Лелеееее, аз като един отявлен хипохондрик нещо съм пропуснала  Joy Joy Joy. сега май ще имам доста повод за размисъл, докато успей да стигна.

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 01:40 от Ger4o

# 56
  • София
Мики Много се радвам, че си изкарвате супер. Ейййййййййййй, направо си представям какъв кеф е  Flutter Описваш една моя мечта.......... Рим.....магазини......намаления Crazy
А аз съм се забила в тъпия Ла редут и  си поръчвам бебешорски работи Crazy

Много целувки и хубаво да си изкарате всички Heart Eyes Пазарувай, и снимай Hug

# 57
Добро утро, както си му е редът...как ще се събудите иначе, ако не ме прочетете  Joy

Мики, супер, много се радвам, че е минало добре, наслаждавай се на почивката Hug

Кали, не казваш значи кои са хапчетата. Иначе склада не бачка в събота, а и ще умра от срам да ходя втори път да снимам същите тъпи маси. Безмерна, то верно е, че начинаещите правят грешки, ама мойте са много, бе ooooh! и все такива. Иначе я знам тази музикална работилничка и е някъде близо до нас, аз съм навита да отидем заедно.

Мила, аз съвети няма да ти давам. Говорили сме го много пъти. Въпроса е кога ти ще поставиш себе си над детето, звучи грубо, но в случая имам предвид да си върнеш отчасти свободното време, да се занимаваш с неща,  които на теб ти допадат. Когато Боби спре да заема 24 часа от денонощието ти, ще постигнеш отново баланс. Не казавам, че е лесно, но всичко е въпрос на нагласа.

Ох, както си пиша и една сладка муцунка се залепи в тъмното на вратата и казва маме  Heart Eyes душка, събудила се, тихо се измъкнала и пристига, сега си зяпка тв.

Довечера ще я оставим при бабите, ние сме по живот  Rolling Eyesще ходим на ресторант, а ако не ни се доспи много на кино  Grinning

# 58
пак ще досаждам, този път да ви питам, щото забравих в предишния пост, някой водил ли е детето си на занимания ето тук:

http://www.babymusicbg.com/about.html и ако да, какви са ви впечатленията?.

Лелеееееееее как не съм го открила това , по-рано Sad. Ами то е точно до работата ми , само че не ме устройва деня и часа , най-много да мятам Ели и баба и на такси и да ги пращам.Само че трябва да е доверен човек .
Ще го проуча и ако има занимания в събота - там сме (двете с ЕЛИ) , не знам за нея , но на мен много ще ми хареса Laughing

# 59
Ей, Мики, как ти завиждам самоооо  Mr. Green Благородно разбира се  Mr. Green Ще чакаме да се похвалиш по-конкретно с покупките  Peace

Това за папилома вируса и аз съм го чувала, като изследване. Може да взема и аз да си направя едно  Rolling Eyes Но май ще изчакам да е след втората бременност, дай Боже  Grinning

Ние също си ползваме количката още. И слава Богу. Ние все още много щъкаме на по-голями разтояния. И, ако чакам Маги да ходи, ще стигнем утре  ooooh! Ходим и на пазар с количката. Хем Маги излиза и се разсейва, хем аз мога да побера порядъчни покупки, кто съм с количката, без да ми тежи нищо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт