Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 780
  • 276
  •   1
Отговори
# 30
Здрасти милички Heart Eyes
Опитах се да дремна сега с Б,но се надкашляме  и будим и го взех на ръцете ми с мен  пред компютъра,поне да му държа нагоре главата да не се дави от хремата Rolling Eyes
Викнах педито, ще видим утре или днес ще успее да дойде .

Кали Heart Eyesи ако има някой друг пропуснал историята с моята лудост #Crazy
След,като Б си счупи ръката аз нали превъртях от притеснения и реших,че може и главата да си е ударил и се вкарах в страшни филми.Та тогава отидох на психиатър ,че осъзнах ,че се боя за малкия повече от нормалното.И психиатърката ми каза,че от бременността ми (случая с амниоцентезата)съчетано с прекомерното отдаване сега на малкия(заради липси в детството) в мен се е отключил стрес,който съм си тикнала в подсъзнанието и според нея няма да успея сама да го преодолея и затова ми предписа антидепресанти-ципралекс (разбира се по схема-не съм чак толкоз дива,че да си ги предпиша сама).Те трябвало да накарат мозъка ми да произвежда повече серитонин и да си стана същата като преди.
Обаче макар като ги почнах да взимах първите дни само по четвърт ,на третия половинка аз просто изгубих изцяло съня си и се чувствах така зле,че буквално не можех да си гледам хлапето а сега съм пак сама с него-бавачката не идва,че е болен,родителите ми също се пазят от зараза,мъж ми хукна по работи и трябва да съм във форма,че няма кой,затова ги спрях.
А "излезето" на Кайо е много готино Joy
а ти какво направи със снимките от Лондон Heart Eyes

Деси  Heart Eyesтази поредица "Първи стъпки "е много хубава-и ние с Б ги ползваме,книжките и много неща научи от тях.

Зори Heart Eyesи Б тананика някои песни от бейби тв-особено тази с автобуса му е любима-много са сладки
А за йогата-аз съм супер неорганизирана ,пробвах да ходя преди години ,но не е за мен и се отказах.
Много ти се възхищавам за свежестта и начина по който се радваш на живота (това ,че ще ходиш до Гърция е повода да го напиша-звучи страхотно уикенд с приятелки до Гърция Heart Eyes)аз съм си поизгубила и енергията и ентусиазма.

За буквите,Б си знае само неговата буква Б и като види буква не зависимо,коя е и казва Б Joy

# 31
  • София, център
Eииииииииииии 40 минутки не мога да ви изчета!!!

Такааааааааааааа, като гледам ходенето на хотелчето се превръща в женско парти, което само може да ме радва!!! Амииииии дайте верно една примерна дата да обсъдим, най-вече заради работещите и заради бабите и бащите, които ще гледат децата!!! Mr. Green

Зори и на нас ваксината не са ни я сложили още!!! И приятен шопинг и почивка през уикенда!  Laughing

Mila mama добре... да те питам направо... без да се засягаш... първата стъпка, която си направила е да отидеш да потърсиш специалист- ок, говориш с него- той ти дава съвет, осъзнаваш проблема... психоаналитика го нарича с истинските му имена, какво правиш ти от тук нататък???

Казваш, че не излизате с мъжа ти, не излизаш по женски...примерно..., как твоето съзнание ще се отърси от прекомерената загриженост към детето, защото лекарствата помагат до една степен... следващата крачка трябва да я направиш ти...а тя е да промениш ежедневието и нагласите си към живота... а още повече, че се оказва че подсъзнателно ти се кефиш на свободата и жизнерадостта на Зори-например! Смелооооооооооо напред, скъсай го тоя синджир... излез и ... избухни!!! Mr. Green

Не знам защо го написах това, просто отдавна ми се щеще да ти кажа нещо от сорта... не може да си само майка на тази възраст  Naughty, бъди жена, любовница, ... айде последната дума която бих използвала ще си я спестя- за да не ме разбере някой погрешно! Mr. Green...

Целувки, аз си мечтая за уикенда без дете... да бъда една палавница, а мъжа ми да му мисли.... smile3508

Hug

# 32
Привет и от мен Hug Hug
Мила, проблемите, особено психическите сами си ги създаваме, или сами си правим да ни е хубаво. Не вярвам, че една изкуствена намеса, като антидепресантите ще ти помогне. Този психиатър да беше поработил малко с теб, вместо да те кара да се вкопчваш в лекарствата като удавник за сламка. По-добре е да ти дадат някакво плацебо, но да не се тровиш с такива глупости.  Hug Hug Наистина отпусни се и не си създавай сама граници и спирачки, за да ти е весело. Аз като се замисля съм в по-лошо и от твоето положение, сама си гледам Катето, мъжа ми се прибира все по-късно, но намирам начини да се разнообразявам и забавлявам. Дадох си сметка, че ако сама не си помогна, няма кой друг.  Peace Peace Всичко това ти казвам с най-добри чувства.
Катето също е в отбора на "досадните бърборковци" Joy Joy, прави изречения от по 4-5-6 думички, правилно използва все повече предлози, но най й се отдава притежателния Laughing
Ех, Мики сега се развява из Рим....А моят мъж е в Амстердам...в командировка, разбира се, иначе щяхме да сме заедно...Зори, къде в Гърция ще ходите? Гер4о, весело изкарване в Дубай!

# 33
Зори, къде ще ходите? Сигурно до Солун, то за море е рано още, а за пролетен шопинг сте тамън навреме  Laughing

Аз днес също шопингирах/шопвах или да си кажем попазарувах малко. Купих си две много сладки блузки. Голямо нещо е това шопинг терапията, от мен да го знаете  Laughing

Дайте съвет как да се боря с тази моя разсеяност, направо съм отчаяна вече от себе си. Ето поредния ми гаф днес. От три дни си търся кой да ме закара до склада, че трябваше да снимам едни дегустационни маси и да ги пратя снимките в ЦУМ, за да ги одобрят там за един проект. Намерих кой, изтърпях стоически всички закачки на шофьора, снимах под всякакъв ъгъл, прибрах се и какво да видя....нямааааа....забравила съм мемо картата  newsm45 да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли...та сега разчитам на невероятния ми чар и обаяние да склоня цумкаджиите да разчитат на честната ми дума, че масите са си много хубави и няма да ги изложим. Единствената спънка, че там са все жени...един мъж няма да му попърхам глуповато с мигли и да ми опрости пустите снимки...ако трябва пак да ходя, ще се гръмна, да не говорим колко ще пострада грижливо граденият ми имидж от подигравки и подхилквания. И това пак е нищо, разправях ли ви с едни фактури какви одисеи имах...3 пъти ги карах тия дето са ги издали, да ги преиздават  ooooh!и все по моя вина от пустата му разсеяност. Направооо....

# 34
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile

Аз съм в болничен тази седмица и се гледаме с Емка в къщи. След като във вторник й направихме снимка се оказа, че вирусът е направил бронхит и сме в началото на пневмонията Sad Сега пие втори антибиотик и една камара сиропи. Ема вече тотално отказва да пие лекарствата и е голяма мъка докато я накарам. И все още нищо не яде - само пие АМ от време навреме, или изяжда по 1-2 солетки. Та така я караме ние  ooooh!

Иначе за говоренето - Ема говори много. Прави дълги изречения от рода на: " тати паче, тотооо дит, тотооо Ема бие" в превод - тати плаче, защото е сърдит, защото ема го бие  Laughing Използва и минало време - на пример - "Ема беше вън"  (навън) и такива неща. Абе не й млъква устата  Crazy

на всички болнички бързо да оздравяват  Hug Hug

Герчо, приятно изкарване в Дубай!
Ние си купихме вече билети за Прага за май месец  Wink

# 35
  • София
Привет,милички!!! Hug

Ние с Дани сме добре,а не успявам да пиша редовно защото или не ми се пише нещо Rolling Eyes,или като се наканя,малкия ме задърпа и ме прекъсне и после вече съм забравила какво съм искала да ви кажа и така...Но не ви изпускам от поглед Heart Eyes,чета си всичко най-редовно Peace

Мила Hug,и аз се присъединявам към момичетата,че преди всичко ти сама трябва да си помогнеш и по някакъв начин да се отърсиш от тези твои притеснения и страхове.Децата ни растът и тепърва ще се сблъскваме с проблеми от всякакво естество покрай отглеждането им.Така,че трябва да се заредим със здрави нерви и спокойствие,иначе докато станат на 18 ще сме изперкали тотално от притеснения:crazy:Разбирам те,и аз си гледам Дани сама,също не съм имала нормален сън от както съм го родила,не излизам никъде нито с мъжа си(той все работи),нито сама,затова много ви се радвам на всички които постоянно пътувате из България и в чужбина Hug,не ми останаха приятелки,които да ми идват на гости, примерно, и така да си разнообразявам малко ежедневието(всичките заминаха за някъде Sad),ама съм си казала,че това е период, който ще премине като порасне още малко малкия и тръгна на работа и т.нЯвно просто ти си много чувствителна душа и ги приемаш много навътре всички тези неща.Знам,че ще се оправиш и ще се почувстваш пак нормално,просто сега се опитай да не се тревожиш токова много и да се отпускаш по някакъв начин.Надявам се ,че няма да ни се обидиш,че всички те заляхме със съвети Embarassed,нали знаеш,отстрани е по-лесно да даваш акъл. Heart Eyes Hug

Иначе,Дани и той не спира да говори,вече можем да си водим що-годе нормален разговор с него Laughing,и той има някои много смешни думички в речника си като "питапотан"-хипопотам,"ожавано"-оранжево(пее песничката Оранжево небето Simple Smile),"мемец"-мерцедес и др. подобни.От известно време като го попитаме на колко е години,той отговаря "На анайсе!" CrazyКакви единайсе,от къде го е измислил,незнам...и всеки път му казвам,че е само на две,но той продължава да твърди,че е на анайсе Mr. GreenАзбуката вече я знае почти цялата,нали ми е ученолюбив Laughing,до Х ми ги казва вече без изобщо да се замисли,но на последните осем букви почва да запецва и да се чуди,имам подозрения,че не може да ги каже,примерно Ц,Ш и Щ му се губят в говора,както и Х ако започва думата с него.като го питам как се казва ми отговаря "Итов"-Христов,на Р-то казва Л. Д може да казва,но все още си вика Нани,а не Дани,явно просто така си е свикнал и не мога да го накарам да си каже правилно името.Ама това са си нормални неща,не се притеснявам,Зоуи,и ти няма за какво да се притеняваш,че твоя Дани не казва някои букви,мънички са още Hug.

Ох,вече забравих какво още исках да пиша,ама и без това достатъчно досадих Mr. Green,като се сетя пак.
Пожелавам на всички които ще заминават за някъде да си изкарат страхотно и си починат добре! Hug

Целувки на всички!

C-mira,сега прочетох поста ти...Милата Емка Heart Eyes,айде да се оправя вече,душицата,много кофти....И на всички други болнички бързо оздравяване и много целувки! Hug Heart Eyes

# 36
Тасинка  Hug изумена съм от Дани отново, браво на него и на теб за търпението !  Hug

Оф мами на мен ми излезна изследването за папилома вируса и за съжаление го имам и то един вид който е високорисков, не е от най-рисковите но все пак е високорисков. Цитомазката ми е идеална, ама това не ми дава мира от 2 4аса, говорих с около 5 доцента, професора и т.н общо взето с вси4ки вели4ия в гинекологията. Успокоиха ме 4е общо взето доста 4есто явление е това, и 4е 90% от жените не развиват рак на шийката. Това което ще правим са по-4ести цитонамазка и евентуално втори тест. Утре ще отида при моя доктор и негов приятел доцент да ми обяснят по-подробно.  Поне си знам 4е го имам вируса...

# 37
Ох, Краси, горкичката Емка  Confusedдано този антибиотик помогне  Praynig ох много кофти така  Confused

Тася, Алис пък на всички казва, че е на 5  Rolling Eyes даже на партито на Дядо Коледа беше казала, че е на 5 и че иска "пак дапки" сиреч пак подарък.

Зори,  Confused не се отчайвай, не съм много запозната с това изследване, а  и не искам да знам колко е достоверно. Гуш  Hug Hug Hug

# 38
Дейзи  Hug достоверно е, изследва се ДНК, няма грешка. Не се отчайвам за сега, просто бях подготвена психи4ески 4е вероятноста да имам някои от папилома вирусите е огромна. Яама квото такова, сега ще се наблюдавам по често, ще гледам да съм здрава и ще подсилвам имунната система Simple Smile

За Гърция ще ходим до Солун и Кавала - не я харесвам Кавала, малко град4е ми е, ама ще ходим с една притятелка която се връща от Швейцария и понеже не е била в Гърция да я разведем малко пове4е..

# 39
Зори, щом са те успокоили, не е притеснявай.
Дейзи, за фотоапарата... не знам какъв е, но би трябвало да има опция да не може да снима без картата, разрови си книжката или по менюто някъде.
Аз лятото имах много големи проблеми с паметта и концентрацията, но се оправих  малко лекарства и 1 ча сън повече.

не може да си само майка на тази възраст  Naughty, бъди жена, любовница, ... айде последната дума която бих използвала ще си я спестя- за да не ме разбере някой погрешно! Mr. Green...

Ади! Всички знаем, че за шопинг говориш Wink

# 40
Кали, няма опция   Tired досега рИвах на ай-тито, а той държейки се за корема от смях, каза че Канон нямали такова чудо. То тоя апарат е някаква допотопна техника, е цифров е, де. Я кажи хапчетата кои са?

Зори, що бе хич не е лоша Кавала, харесва ми че е амфитеатрално разположена.

# 41
Мерси за съветите милички,много са ми полезни Hug
Аз знам,че и от мен зависят нещата,най вече това Б да стане по самостоятелен.Ако някой има идеи ще съм много благодарна Hug
Анетка Heart Eyes ми беше предложила да му давам задачки-е не се получава,пак иска и аз да участвам.Заема ми вниманието по 24 часа.Ето сега се опитах докато съм с него в детската да отворя една книга и Б веднага дойде да я затвори,да я разгледа..............
Иначе Ади Heart Eyesаз не съм спряла да съм и жена и любовница ,че и третото ако е шопинг Joy,единствено съм спряла да съм художник и може би и там да ми е проблема newsm78
Но основното, което най много и направо неистово ми липсва е съня а него няма, как да получа .От липсата на сън идва и липсата на енергия да излизам,да се радвам на живота и понеже няма, как да се примиря с липсата на сън а изход и начин за наспиване не виждам си мисля,че може пък тия хапчета да ми помогнат да се примиря с положението.
Цеци Heart Eyes ми предложи да избягам за една седмица да се наспя-така хубаво звучи,но е невъзможно.
Но стига съм ви занимавала с мен-станах ,като мрънкащия Йори Embarassed

Краси  Heart Eyesмного мъчно ми стана ,нацелувай Емката от мен и стискам палци да оздравявате вече Hug

Зори Heart Eyesнаистина щом лекарите са те успокоили и щом профилактиката е достатъчна не се натъжавай Hugи не го мисли Hug

Тасинка Heart Eyesотново съм възхитена от Дани-браво на детето
Мъчно ми е ,че и ти не можеш да спиш Sad
А аз не ,че съм по чувствителна а по скоро съм по слаба психически и затова не издържам на неспането.

Дейзи Heart Eyesи аз съм страшно разсеяна-хомеопатката ми ми беше предписа Ментат на Хималая ,след като един цял ден си търсих очилата а ги бях прибрала в хладилника Embarassed

Мъжа ми се прибра днес по рано и  взе Б и сега ще се полекувам и себе си-много гаден този грип ей Crossing Arms

# 42
Ох, Дейзи, и аз съм отчаяна от разсеяността си, ама уж умам извинение  Joy май че лецитинът действаше добре на умствената дейност. Не се шашкай толкова, не може ли да отидеш пак до склада, измисли някаква причина , далече ли е? А защо реши, че имаш такъв имидж? всеки прави грешки, особено като е на ново място, спокойно!

Зори, много кофти, и аз си правих този тест миналата година (при мене рисковите типове бяха ОК) , но и аз мисля, че като се следиш непрекъснато и си подсилваш имунната система, няма опасност, а и като си правиш редовно цитонамзка, дори и не дай си Боже  Praynig се появи нещо, ще го тушираш в самото начало. Но мисли все така позитивно, както досега и болестта няма да се появи!

Мила, наистина щом не ти се отразяват добре тези хапчета, по-добре ги спри и се опитай да си внушаваш само хубави неща. Като излизаш на разходка с Б, с други майки ли си или сама? това също си е един вид разведряване, иначе ако по цял ден си сама с Б, разбирам защо не издържаш, особено щом са ти се насъбрали толкова неща. Наистина трябва да си измислиш някакво занимание, което да ти носи положителни емоции и с което да се измъкнеш от този омагьосан кръг!

C-mira, дано красивата Емка оздравява бързо , миличката  Praynig!

# 43
Мила,  Hug сигурно липсата на сън е най-големия проблем и вреди най-много на психиката на човек, но помня, че скоро някой ти беше предложил да си легнеш с Б, щом той ляга рано, а твоят отговор беше, че трябва да обръщаш внимание и на мъжа ти...Мисля,ч е точно тук ти е грешката (ако правилно съм разбрала) , какво ти пречи няколко дни подред или поне от време на време да си легнеш по-рано и да се наспиш? едва ли мъжа ти няма да ти влезне в положението, мисля че всички тук го правим от време на време, разбирам че искаш да ощастливиш всички, но направи едно нещо и за себе си. А знаеш ли колко добре ще се почувстваш ако поне един ден се наспиш като хората? или пък сега като не кърмиш Б, дай го пак на вашите за една нощ, нищо че той пак ще рови в блузата на баща ти  Joy

# 44
пак ще досаждам, този път да ви питам, щото забравих в предишния пост, някой водил ли е детето си на занимания ето тук:

http://www.babymusicbg.com/about.html и ако да, какви са ви впечатленията?

моя приятелка е ходила няколко пъти и според нея било доста забавно, а и заниманията се провеждали и на други места не само на посочения адрес. Иска ми се като мине грипната епидемия да заведа Писи, ако някой има желание, може да отидем заедно по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт