Опитах се да дремна сега с Б,но се надкашляме и будим и го взех на ръцете ми с мен пред компютъра,поне да му държа нагоре главата да не се дави от хремата
Викнах педито, ще видим утре или днес ще успее да дойде .
Кали
и ако има някой друг пропуснал историята с моята лудост 
След,като Б си счупи ръката аз нали превъртях от притеснения и реших,че може и главата да си е ударил и се вкарах в страшни филми.Та тогава отидох на психиатър ,че осъзнах ,че се боя за малкия повече от нормалното.И психиатърката ми каза,че от бременността ми (случая с амниоцентезата)съчетано с прекомерното отдаване сега на малкия(заради липси в детството) в мен се е отключил стрес,който съм си тикнала в подсъзнанието и според нея няма да успея сама да го преодолея и затова ми предписа антидепресанти-ципралекс (разбира се по схема-не съм чак толкоз дива,че да си ги предпиша сама).Те трябвало да накарат мозъка ми да произвежда повече серитонин и да си стана същата като преди.
Обаче макар като ги почнах да взимах първите дни само по четвърт ,на третия половинка аз просто изгубих изцяло съня си и се чувствах така зле,че буквално не можех да си гледам хлапето а сега съм пак сама с него-бавачката не идва,че е болен,родителите ми също се пазят от зараза,мъж ми хукна по работи и трябва да съм във форма,че няма кой,затова ги спрях.
А "излезето" на Кайо е много готино

а ти какво направи със снимките от Лондон

Деси
тази поредица "Първи стъпки "е много хубава-и ние с Б ги ползваме,книжките и много неща научи от тях.Зори
и Б тананика някои песни от бейби тв-особено тази с автобуса му е любима-много са сладкиА за йогата-аз съм супер неорганизирана ,пробвах да ходя преди години ,но не е за мен и се отказах.
Много ти се възхищавам за свежестта и начина по който се радваш на живота (това ,че ще ходиш до Гърция е повода да го напиша-звучи страхотно уикенд с приятелки до Гърция
)аз съм си поизгубила и енергията и ентусиазма.За буквите,Б си знае само неговата буква Б и като види буква не зависимо,коя е и казва Б

, бъди жена, любовница, ... айде последната дума която бих използвала ще си я спестя- за да не ме разбере някой погрешно! 
да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли...та сега разчитам на невероятния ми чар и обаяние да склоня цумкаджиите да разчитат на честната ми дума, че масите са си много хубави и няма да ги изложим. Единствената спънка, че там са все жени...един мъж няма да му попърхам глуповато с мигли и да ми опрости пустите снимки...ако трябва пак да ходя, ще се гръмна, да не говорим колко ще пострада грижливо граденият ми имидж от подигравки и подхилквания. И това пак е нищо, разправях ли ви с едни фактури какви одисеи имах...3 пъти ги карах тия дето са ги издали, да ги преиздават
и все по моя вина от пустата му разсеяност. Направооо.... 
Сега пие втори антибиотик и една камара сиропи. Ема вече тотално отказва да пие лекарствата и е голяма мъка докато я накарам. И все още нищо не яде - само пие АМ от време навреме, или изяжда по 1-2 солетки. Та така я караме ние
ох много кофти така
досега рИвах на ай-тито, а той държейки се за корема от смях, каза че Канон нямали такова чудо. То тоя апарат е някаква допотопна техника, е цифров е, де. Я кажи хапчетата кои са?