Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя полът на бебето по време на бременност?
Какви изследвания се правят по време на бременност?
Как се броят седмиците и месеците по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя полът на бебето по време на бременност?
-
Какви изследвания се правят по време на бременност?
-
Как се броят седмиците и месеците по време на бременност?
-
Какви са процедурите за определяне на пола на бебето?
-
Как се изчислява продължителността на бременността?
радвам се , че си добре
идваше ми да и забия една
Дали е лошо това суеверие? Незнам, и аз не смея да се зарадвам. Дори не съм споделила все още с никого ( с изключение на една-две приятелки, които не са завистливи
всичко да свърши добре, а пък за името после ще му мислим. А и нали казват, че детето се ражда с името? Като си видиш бебчето и веднага ти идва на акъла най-подходящото име? Незнам дали е така де, нека другите майки да кажат. А пък мнението на таткото, май е само информативно. Накрая ние надделяваме в избора

После ще се опрвиш
Обаче сега си растат както преди. Дано девойката поне не е космата като мен 
На мен пък предписа някакви бонбони за гърло и Тантум верде.
Няма нужда някой да ми го казва и сама се виждам
Лицето ми е покрито с всякакви точици и петънца, ужасно е. Вече ми е неприятно да ходя на козметик. Козметичката веднага почва "Тони, тук петънцата МНОГО са ти се увеличили, вземи мерки" Хем знае, че съм бременна и само ме тормози
Гримьора на сватбата си изхаби фон дьо тена заради мен. Във вторник отивам на дерматолог, да видим дали ще помогне. Лошото е, че сега не ми се рискува с каквито и да било лекарства и май ще си ходя грозна, а пък като се роди бебенцето, ще отида да ми одерат кожата на лицето та да се оправи.

не знам но така се чувствам. Като неми стават никакви дрехи. Ама че странно. Аз бях чувала, че който носел момиче погрознявал. А на мен ми казаха момче, ама на... Цялото ми лице е в лишеи и петънца. Както и да е.