Мисъл една тормози ни сега: МоМчЕ или МоМиЧе е ЮЛСКОТО мъниче :)

• 16 589
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Ние имена сме измислили много отдавна.... Mr. Green още като решихме , че искаме бебе

Астарта, тъкмо се чудех какво става с теб и ти се появи   bouquet радвам се , че си добре

Забравих да ви кажа, махнала съм си окосмяването  Mr. Green  преди 3 седмици и още нямам нищо  Rolling Eyes  май е вярно, че като носиш момче, то придърпва всички мъжки хормони...
И да ви се оплача срещам вчера една позната....а тя вика..."аааа ама ти си погрозняла - нищо бебето поне ще е хубаво " #Crazy идваше ми да и забия една  Twisted Evil ама викам, айде на не уча бебо да се бие от малък  Laughing

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 12:44 от Shada

# 211
Името отдавна сме го решили!Така беше и с Калоян,бяхме решили какще го кръстим още преди да е заплануван!И не робуваме на никакви кръщавания на роднини!Както  сме решили,така ще е!

# 212
Тони в това страшно си приличаме Hug Дали е лошо това суеверие? Незнам, и аз не смея да се зарадвам. Дори не съм споделила все още с никого ( с изключение на една-две приятелки, които не са завистливи Embarassed). Единствено и само се моля Praynig всичко да свърши добре, а пък за името после ще му мислим. А  и нали казват, че детето се ражда с името? Като си видиш бебчето и веднага ти идва на акъла най-подходящото име? Незнам дали е така де, нека другите майки да кажат. А пък мнението на таткото, май е само информативно. Накрая ние надделяваме в избора  Joy

# 213
  • Варна
Честито момичеце, Ивонче.
И аз искам момиче все повече.
Добре дошли на новите мами и от мен.
Аз няма да споря за името. Почти съм сигурна как ще се казва и в двата случая, ако е момче или момиче. На родителете на мъжа ми. Но не сме говорили още.
emzi, аз също не усещам бебето всеки ден. Мисля, че е нормално.
Забравих да ви се похваля, че и аз имам вече апетит. За малко неща, но е по- приятно да ти се похапва.

# 214
Астрарта, радвам се, че всичко е наред засега при теб!

Ивонче, честито момиченце!

А  и нали казват, че детето се ражда с името? Като си видиш бебчето и веднага ти идва на акъла най-подходящото име? Незнам дали е така де, нека другите майки да кажат. А пък мнението на таткото, май е само информативно. Накрая ние надделяваме в избора  Joy

Ние се бяхме спрели финално на 2 имена и не можахме да измислим кое. Накрая решихме, че като се роди ще решаваме. След като се роди - татито я погледна - каза, Ясмин й отива повече и така решихме дилемата Wink

# 215
Астарта, довечера задължително да се отчетеш за пола, дори само с една дума Simple Smile

Забравих да ви кажа, махнала съм си окосмяването  Mr. Green  преди 3 седмици и още нямам нищо  Rolling Eyes  май е вярно, че като носиш момче, то придърпва всички мъжки хормони...
И да ви се оплача срещам вчера една позната....а тя вика..."аааа ама ти си погрозняла - нищо бебето поне ще е хубаво " #Crazy идваше ми да и забия една  Twisted Evil ама викам, айде на не уча бебо да се бие от малък  Laughing
Споко, ако наистина си погрозняла, бебето наистина ще е хубаво. Аз съм живо доказателство bowuu После ще се опрвиш Mr. Green
Това за космите...с Пепи не ми растяха Thinking Обаче сега си растат както преди. Дано девойката поне не е космата като мен hahaha

П.П. Пепи е с бронхо пневмония Confused Вече му поминавала, повлияла се е от АБ, който пие от неделя. Продължиха му го още 3 дни и му смениха сиропите. Снимаха му гърдичките, аз трябваше да изляза от кабинета, че е опасно за бебето, а той се държа много мъжки, милия Heart Eyes На мен пък предписа някакви бонбони за гърло и Тантум верде.

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 13:37 от Дуци

# 216
Ние имена сме измислили много отдавна.... Mr. Green още като решихме , че искаме бебе
И ние сме така още преди обсъждахме тази тема и сме се разбрали ако е момче тати го кръщава,ако е момиче -аз!И двете имена не са на роднини!Но по всичко личи ,че таткото ще има късмета пръв да си нарече бебето-нали чакам момче!
Айде честити мацки,дано и още да има!  bouquet
И аз забелязах същото ,но помислих че си въобразявам!
Астарта много се радвам за теб ,че си по-добре! Hug

# 217
  • София
Аз СЪМ погрозняла  #Cussing out Няма нужда някой да ми го казва и сама се виждам Sad Лицето ми е покрито с всякакви точици и петънца, ужасно е. Вече ми е неприятно да ходя на козметик. Козметичката веднага почва "Тони, тук петънцата МНОГО са ти се увеличили, вземи мерки" Хем знае, че съм бременна и само ме тормози  Tired  Гримьора на сватбата си изхаби фон дьо тена заради мен. Във вторник отивам на дерматолог, да видим дали ще помогне. Лошото е, че сега не ми се рискува с каквито и да било лекарства и май ще си ходя грозна, а пък като се роди бебенцето, ще отида да ми одерат кожата на лицето та да се оправи. Praynig

# 218
  • Варна
И аз съм грознаа  Mr. Green Twisted Evil. направо взех да ставам страховита и дебела, ама дреме ми ....Дано да е хубаво бебето щом така казвате .. Днеска ме накараха , оздравяла- недооздравяла да ходя да подписвам при счетоводителката фишове за заплати  Rolling Eyes , много съобразително няма що...Ама се чувствам добре и даже се поразходих и понакупих разни неща за ядене.. Няма да споменавам да не ви се прияде. Та на връщане на майтап влязах в един детски магазин, нали бяхте споменали за шапката , че трябвало да се купи първа.. Mr. Green И нали се сещата излязах със скиорска синьо- бяла шапка с пикюли за около 4 - 5 мес. бебе. Знам че е рано, ама за майтап и късмет я взех и много и се радвам - супер сладка и смешна е . А и нали ве4е знам че е мъж ....
Иначе ще пазарувам след 7-ми месец...аз за 3 дни всичко мога да напазарувам - от - до ..

# 219
Абе като сте тръгнали отсега на пазар варненските кандидат-мами могат ли да ми кажат откъде мога да си намеря количка на по-сносна цена,че нещо незнам какви са цените в момента

# 220
Като си видиш бебчето и веднага ти идва на акъла най-подходящото име? Незнам дали е така де, нека другите майки да кажат.

тц, ако беше общовалидно, синът ми още нямаше да има име Simple Smile аз парвих списък - първо от 20 имена, мъжът ми ги редуцира до 5 и така си стояха пет имена до вечерта преди секциото. Сутринта каза кое е избрал. Предполагам и този път да направим така, може да си разменим ролите - той да прави списъците, аз да избирам.
Нямам никакви любими имена. А името трябва да се връзва и с фамилията, така че някои колкото и да ми харесват, не стават в комбинация.

аз не съм погрозняла, май съм си същата. иначе и аз забелязах, че по-бавно ми растат космите. поне веждите и по ръцете.

Астарта, в крайна сметка на детето какво му е? Скарлатина?

Дуци, съчувствам за бронхопневмонията, и ние сме на антибиотик заради ангината.

# 221
  • Варна
Абе като сте тръгнали отсега на пазар варненските кандидат-мами могат ли да ми кажат откъде мога да си намеря количка на по-сносна цена,че нещо незнам какви са цените в момента

Нямам представа.. Мисля че има доста модели и он - лайн, ама си е раничко още , аз количка ще взема като се роди бебето, преди това само ще си я избера Wink ..

# 222
То и аз не бързам с купуването,ама поне да си харесам нещо

# 223
На новите мами -добре дошли, лека бременност и здрави бебоци  Hug

ekspa , аз тази статия за стволовитев клетки съм я чела и точно тя хвърли съмнение в главата ми че е толкова ефективно това събиране на стволови клетки , не знам още ще мисля .

Душичката 32  , честито ти половин книжка ,дано да се сдобиеш с другата половина в най-скоро време   bouquet

Тони барабони , доки ми изписа магнерот , 3 пъти на ден по 1 таблетка .

Дуци радвам се че Пепи е на оздравяване , а ти как си ?

Патишонка , бях на преглед при Калчева .

kami ch , честито ти кола , започвай по-скоро да караш че то се забравя ако не си карала след като си взела книжка . Дано мъжа ти и дъщеричката ти да се оправят бързо .

Shada , като ти четох поста че те боли само като се пипнеш и се сетих за оня виц дето един казал на доктора че като си пипне крака и го боли, като си пипне главата - го боли, ръката - боли ,корема - боли и накрая доктора му казал че му е счупен пръста  Joy
Мен ме болеше така корема няколко дни , като го натиснех леко , една такава повърхностна болка , не кожата а сякаш под нея и си мислех че може би това е защото се разтяга коремната стена , която при мен беше доста стегната преди да забременея . А тая твойта позната трябваше да и цапнеш една чанта в главата , че да се замисли другия път какво говори и на кого  #2gunfire

emzi , радвам се че ти се е поуспокоила кашлицата , сега като знаеш много по въпроса , ако се наложи ти ще даваш съвети , дано не се налага де !А за бебо е нормално да не го усещаш всеки ден още , поне така мисля .

Ивонка , Честита ти мома !!! Аз помислих че нещо се криеш и не искаш да казваш  Laughing Мерси за щъркелчето  Hug

А като казах криеш ..................., Пърл ти няма ли вече да изплюеш камъчето , виж ние как доброволно се отчитаме  Laughing Стига си стискала , Казвай  Laughing Laughing Laughing Шегувам се естествено , ама все пак нали някой ден ще кажеш , дали по-рано или по- късно .......... Laughing

Астарта , радвам се че си по-спокойна вече . Даже изобщо не се тревожи . А след прегледа на всяка цена да пишеш , все нещо ще успееш да излъжеш детето за малко , ще чакаме . Grinning

Тити и аз съм така с имената , нямам любими и ми е много трудно да измисля , ама се надявам за оставащите 5 месеца да ми дойде нещо на ум .

Мен днес ми е криво , мъжа ми ме разрева и още не ми се е извинил и ми е тъжно  Sad
А да се похваля , записах си час за доц. Балев във Варна за понеделник , пак за ФМ. Ще ходим на рожден ден във Варна утре и ще използвам пътуването да отида и при него  , знам че вече ходих , но според мен второ мнение / лекарско имам предвид / никога не е излишно , а и от всякъде чувам че е много добър . А за космите , не е честно , защо на мен продължават да ми растат с пълна сила , а тези по корема мога да си ги сресвам вече  #Cussing out

# 224
Здравейте и от мен.
Честито на всички, които вече са узнали пола на бебчетата.
Ох да ви кажа май-май и аз нещо погрознявам. Дали си втълпявам или не  newsm78 не знам но така се чувствам. Като неми стават никакви дрехи. Ама че странно. Аз бях чувала, че който носел момиче погрознявал. А на мен ми казаха момче, ама на... Цялото ми лице е в лишеи и петънца. Както и да е.
За името на бебчето и ние сме до никъде. След като 4 месеца бяхме убедени, че нося девойка и и говорихме по име сега трябва пак наново да го мислим. То лошото е че името което харесахме няма разновидност за момче.
Да се похваля, днес излязоха резултатите ми от БХС. Добри са. То вярно, че изследването не носи кой знае колко точна информация за бебето, но аз някак си се поуспокоих.
За количките аз съм се насочила към моделите на  cangaroo. Но да видим на финала какво ще вземем. Ако някой може да ми даде идеи да количка за породени деца, приемам съвети и идеи.

Общи условия

Активация на акаунт