Гоблени-17

• 46 012
  • 498
  •   1
Отговори
# 255
  • София /Абсурдистан
Много благодаря   bouquet

# 256
  • София
благодаря за картата, и за уточнението за аидата, и за биг бен, само че за последния нещо не виждам ключ.... иначе тези всичките в този сайт са страхотни... да не би да имат някакъв универсален ключ за всички?
Oказа се че имам и друг вариянт..
Качвам го тук.

# 257
pepi_r, радвам се да те видя  Hug
Даааа, вярно е че дълго време не съм се включвала, но то не е само в тази тема. Просто много нещо ми се насъбра на главата.
Но, много мило ми стана като прочетох, че някой е забелязал моето отсъствие и че му липсвам. Трогната съм. Сисак лично си я разцелувах, а тебе те прегръщам и цункам виртуално  Hug  love001
Малко ми остана да си довърша графиката Исус /нали я шия 1/4/ и ще показвам. То и за гоблени време не остава.

# 258
  • Варна
Здравейте, бях попитала варненки от къде си пазарят? Няма ли тук такива, дето пазарят във Варна. Марулка предполагам го прави като отиде в София, но друг някой?

# 259
marulka_s, разгледах албумчето ти и видях,че си шила две патета...Аз в момента шия едно подобно и си мислех,да попитам кой беше пускал снимка на ушито пате с паста за зъби в ръка...и ето,случайно видях,че си ти... Laughing
Та моето пате ще се нуждае от компания,би ли ми дала схемите на твоите две...или линк къде се намират  Crazy

# 260
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тулумбичка   Heart Eyes здрасти  Heart Eyes
к_савова - очаквах, че мякой местен ще обясни, но като няма,  Hug значи няма - ще се пробвам - беше някакъв понеденик/петък/абе ден от седмицата пазар, магазинче има в подлеза, там има конци и разни други екстри, но не съм видяла панами; в самия пазар (някакви гадни бараки) има много услужливо бабче, което комплектова, но конците и не са пълен набор от цветове и изглеждат сякаш са там от векове; излизайки от пазара в посока обратна на подлеза има поредица от магазини и там май имаше панами  Hug от мен толкова, но ако трябва   на лято  Mr. Green ще дойда във Варна Mr. Green за да потърся магазина

# 261
Момичета, Доообър Ден!
Много нещо сте сътворили и то все хубави неща.
Моля, дайте идея за нашиване върху ленена панама.
Имам доста в наличност от архивите на мама. Simple Smile

# 262
  • Варна
Здравейте, бях попитала варненки от къде си пазарят? Няма ли тук такива, дето пазарят във Варна. Марулка предполагам го прави като отиде в София, но друг някой?
Аз съм пазарувала от този който беше споменала по-напред /зад пощата/. Освен него знам още на втория етаж на Образцов дом; от Колхозния нагоре по Дрин, където махнаха едни бараки само че от дясната страна има едно малко магазинче; друго - на ул.Шипка на отсрещната страна на музея, малко след светофара от дясната страна в посока кръстовището на Шипка и Мария Луиза. Ох, че зле го обясних това EmbarassedОт това последното си купих всички конци и панамата за Мечетата, продавачката беше много любезна, но не съм разглеждала друго.

# 263
  • Там....където всичко е възможно ....
Алекс не знаех че шиеш гоблени!Този с мечетата много ми хареса.Аз си свалих много модели от ето този саит,само дето трябва регистрация http://torrents.ru/forum/tracker.php#results
Дано да сам ви била полезна.Аиде другия път и аз ще кача снимки на гоблените които съм ушила. Party Hug

# 264
  • варненка от София
Тули, дай ми мейл и ще ти прате другарчето на патето.

k_savova аз пазарувам в магазинчето зад пощата на Парижка комуна, там ме стоварва мъж ми с колата и аз от там пазарувам, зависи какво ти трябва, там нямат богат избор на панами, но пък конци има освен ДМЦ и Анхор има и Ариадна и Пъпетс. Има интересни гоблени, аз от там си взех малкото арабче, ще си взема скоро и Африканката на Ланарте.

Иначе конци и панама съм си поръчвала по интернет, но както бях споменала последния път не бях доволна от конците.

Ами това е за сега то мен.

# 265
  • варненка от София
Уф, нещо ми дублира май съобщението, много скапан днеска форума.....пууууу

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 15:56 от marulka_s

# 266
  • Варна
Благодаря на Марулка и Александра  Hug По скоро искам да видя тази Аида на живо, за да направя разликата, та затова питах от къде пазарите. Има и ново магазинче - до Клас пиле до пощата (преди беше магазин за хляб). там съм виждала цветна панама, но работи от 9:30 и не мога да закъснея толкова много за работа.

# 267
  • Съвсем в края на света
Ivanichka, супер е станала колата, вече се замислих за сменените цветове. Аз май също ще шия на 16, защото нямат 18 в магазина, а до другия мога да стигна чак другата седмица.
Goody, не хапят ама никак, аз нали кърмя бебето, дет му викаш, че било мъж.
Аз приготвих сто гоблена, да видим какво ще свърша.
gallaksiа, на моя край на света ли живееш???

# 268
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и каква излезе тя - вашите не хапят, а моя жива ще ме изяде  Crazy
да са живи и здрави - то моето беше чисто любопитство  Heart Eyes

# 269
 PraynigБлагодаря,момичета,за топлото посрещане!Пак май отникъде нахълтвам в темата ... ThinkingКато ученичка шиех гоблени ,сега даже имам захванати "Параклиса","Рак" и "Воденицата на Буше"ама са доникъде SadОткакто имам нет май само чета и дърпам схеми и три живота няма да ми стигнат,но ще се мобилизирам и ще показвам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт