Гоблени-17

• 46 022
  • 498
  •   1
Отговори
# 240
gallaksia много поетично нахълтваш в темата  Wink. Добре дошла   bouquet

# 241
  • в зоната на здрача
newsm03Здравейте,момичета-мили,дори,забавни,работливи,талантливи и много услужливи!
Прекланям пред Вас глава и се представям с няколко слова:
на вие съм с РС-то ,но Вие сте ми във сърцето
сякаш съм във пещера- тук накрая на света.
Всяка вечер форума чета,без Вас не мога да заспя...
оправдавам се,че не творя-сякаш само аз съм с две деца!
 smile3501
Еее Дора Габе е дошла,браво... Joy Joy
Здравей и добре дошла... Hug

Ако смогна до довечера ,ще ви покажа децата/гоблена ,не моите деца/ -да видите на какво се казва грозна работа..

# 242
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
newsm03Здравейте,момичета-мили,дори,забавни,работливи,талантливи и много услужливи!
Прекланям пред Вас глава и се представям с няколко слова:
на вие съм с РС-то ,но Вие сте ми във сърцето
сякаш съм във пещера- тук накрая на света.
Всяка вечер форума чета,без Вас не мога да заспя...
оправдавам се,че не творя-сякаш само аз съм с две деца!
 smile3501

smile3501 страхотно smile3501
не се притеснявай, момичетата тук така ще те мотивират, че ще започнеш да шиеш със скоростта на Спииди Гонзалес   bouquet

Thinking марулка, като видя тези лентички винаги съм се чудила наистина ли още кърмите децата Shocked не за друго, моя хапе докъдето стигне  Crazy а стига навсякъде. не мога да си представя, че доброволно ще му дам да ме захапе на такова чувствително място  Peace
кетри Hug - ще чакам  Wink няма грозен гоблен, понякога очакванията ни са други и това ни разстройва  Peace

забравих да ви поздравя http://www.youtube.com/watch?v=HWXrak07t1c&feature=related  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 08:54 от Goody

# 243
Стахотен поздрав!

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 09:30 от vivi75

# 244
rosi09,изпратих картата.Приятно шиене.

# 245
добре дошла, поетесо  Hug
кетри, чакам да видя  Simple Smile
pepi_r, радвам се да те видя  Hug

# 246
  • София
и този big-ben на ivanichka е много красив, дали няма дами го споделиш? Simple Smile

Аз съм го дръпнала от тук.

# 247
  • варненка от София
Привет и от мен на поетесата, щипна ми филологическата струнка в душата, нали съм филолог с извинение  Blush

Иначе Гуди, още се кърмим сутрин и вечер само и не ме хапе, нейните зъби пробиха когато беше на 13 месеца и нямам проблеми с това, не я кефи да хапе, щото няма да има мляко  Flutter

Иначе тези дни се надявам да ви покажа и аз едно готова гобленче, което шия за подарък.

Веси, имаш поща  Grinning

# 248
  • Sofia
Марулка, благодаря от сърце Hug

# 249
благодаря за картата, и за уточнението за аидата, и за биг бен, само че за последния нещо не виждам ключ.... иначе тези всичките в този сайт са страхотни... да не би да имат някакъв универсален ключ за всички?

# 250
Накой може ли да помогне  Confused
Как от схема набрана с P.Maker да разбера по колко метра от цвят са нужни? Blush
Имам инструкциите за работа с програмата, но не открих такава информация.
М.другото днес си получих панамата от Милена стил-взеха ми 5.30 за доставка!!!Със Спиди дойде.От гоблените пак беше със Спиди и ми взеха 4 лв.Как си ги смятат не знам.Д-град е по-близо до Плд уж ама...

# 251
Gallaksia,
Добре дошла си тук сред нас,
и с РС-то ще свикнеш завчас,
че всяка втора схема на гоблен-
представена в ПМ е!  Grinning
Kita, страхотна новина! Hug Hug Hug
Goody, твоя поздрав предизвика у мен такова умиление..., пък и бебката ми вече 5-ти път иска да и го пускам. Уж голяма, ама и тя още суче... защото не хапе Wink
Да ви питам пак за тия панами пусти: Ако шиете с кръстчета с 2 ката конец на Аида 14, не прозира ли отдолу панамата? Гледам, много схеми се препоръчва да се шият на такава панама, но нещо съм предубедена...

# 252
  • София /Абсурдистан
и този big-ben на ivanichka е много красив, дали няма дами го споделиш? Simple Smile

Аз съм го дръпнала от тук.

Точно тук преди време имаше едни кръгли гоблени и програмата РМ можеше да се дръпне, но съм ги загубила. Може ли някой да ми даде линк моля?

# 253
  • варненка от София

Да ви питам пак за тия панами пусти: Ако шиете с кръстчета с 2 ката конец на Аида 14, не прозира ли отдолу панамата? Гледам, много схеми се препоръчва да се шият на такава панама, но нещо съм предубедена...

Не прозират, аз съм шила картички, патките и бебето на аида 14 на два ката и не прозира, ето тук е албимчето ми да видиш: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101881&view=1&photo=17

# 254

Точно тук преди време имаше едни кръгли гоблени и програмата РМ можеше да се дръпне, но съм ги загубила. Може ли някой да ми даде линк моля?
това е главният линк:)
http://gobleni.info.bg/heritage.htm

Gallaksia,
добре дошла:)

Общи условия

Активация на акаунт