Гоблени-17

• 46 026
  • 498
  •   1
Отговори
# 225
мда, няма такъв номер
ето сменените номера
3773 (407), 731 (732), 971 (740), 781 (782), 776 (3326), 3760 (806), 504 (3813).

# 226
  • варненка от София

Имаш поща с бебето на черна панама

Сисилия, направо имаш завидна колекция от гоблени, наистина явно те влече религиозната тематика.

# 227
  • sf
аз пък не мога да разбера защо въобще трябва да си сменят номерацията?  newsm78

# 228
  • Перник
Сигурна съм за номера,защото схемата е от интернет и специално проверих пак.
Значи схемата е нова и този конец е с нова номерация.Иначе в стария списък след четирицифрените номера 33..,следва направо 36..

# 229
дай я тази схема да погледнем  newsm78 няма такъв номер

# 230
  • София
Taкааа...
Първо, Кита, радвам се че всичко е минало и вече си спокойна   bouquet
Вчера се изнервих сутрината с това кандидатстване за детските градини, а на всичкото отгоре се и разболявам, та не ми се пишеше. Но сега ще се отчетааа...
Първо: ето "Съпружество"-то, но го бях снимала с телефона и е доста лоша снимката .
Ето първата червена количка, изчаках да я ушия и директно да я покажа (само дето не е изгладена) та пълно инфо - шита е на Аида 16 (въпреки, че трябва на 18, но нямам вкъщи), конците повечето са каквито са дадени на легендата, само червено нямах и го замених с Anchor, а черното е българско мулине Simple Smile Ако нещо съм пропуснала - питайте Simple Smile
Ето нещо шито(преди може би 15-тина години) на разграфена бг панама с кръстчета  Laughing Ами не ми харесва много - 1:4 щеше да си е по-хубаво, но толкова съм разбирала тогава Simple Smile
А това е Мостар с бг-конци, комплектовка от преди 10 год. на ТПК Заря До тук го е шила сестра ми но казва, че няма нерви да го шие и ми го прехвърли  Wink

# 231
  • Перник
Ето от тук свалих схемата.

http://www.alitadesigns.com/cross-stitch/patterns/002.php

# 232
marulka, разгледах сайта който си ми пратила със панамите, но във ключа пише аида 16, а в саита има само 18 и 14 черен цвят, с коя е по-добре да заменя 16-ката? имам предвид аида 14 или аида 18 да си поеъчам?

и този big-ben на ivanichka е много красив, дали няма дами го споделиш? Simple Smile

# 233
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сега ще кажа нещо, пък ако щете бийте ме
според мен са написали една излишна нула
437 е светло бежово - а точно такова е коремчето на птицата на картинката
http://www.goblenite.com/?act=n_colors&color=37

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 21:59 от Goody

# 234
що да те бием  Hug точно си мислех същото  Peace само че не е само излишната нула, а и цифрите са обърнати

# 235
  • Перник
Хей,момичета,страхотни сте!
Въобще не ми мина през ума,че може да е сбъркан номера!  Party
Ето,затова повече глави мислят по-добре от една.
Благодаря Ви!    bouquet

# 236
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес ми е ден за добри дела  Heart Eyes их, че съм полезнаааааааааааааа  Mr. Green

# 237
 newsm03Здравейте,момичета-мили,дори,забавни,работливи,талантливи и много услужливи!
Прекланям пред Вас глава и се представям с няколко слова:
на вие съм с РС-то ,но Вие сте ми във сърцето
сякаш съм във пещера- тук накрая на света.
Всяка вечер форума чета,без Вас не мога да заспя...
оправдавам се,че не творя-сякаш само аз съм с две деца!
 smile3501

# 238
gallaksia добре дошла!   bouquet Много готин пост!  Hug Бих се радвала ако се чувстваш добре сред нас!  Hug

# 239
  • варненка от София
marulka, разгледах сайта който си ми пратила със панамите, но във ключа пише аида 16, а в саита има само 18 и 14 черен цвят, с коя е по-добре да заменя 16-ката? имам предвид аида 14 или аида 18 да си поеъчам?

и този big-ben на ivanichka е много красив, дали няма дами го споделиш? Simple Smile

Не си видяла добре на ключа, там си пише, че се шие на аида 14 Wink

Кита, чудесна новина Hug!

Общи условия

Активация на акаунт