Гоблени-17

• 46 056
  • 498
  •   1
Отговори
# 330
 newsm17 БЛАГОДАРЯ!много си скорострелна-за разлика от мене.Аз само съм качила част от онова,което предстои да шия  Embarassedсрамувам се,ама зверчето не ме оставя нищичко да бодна, пък и хич не спи...ама да не се оправдавам

# 331
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
newsm17 БЛАГОДАРЯ!много си скорострелна-за разлика от мене.Аз само съм качила част от онова,което предстои да шия  Embarassedсрамувам се,ама зверчето не ме оставя нищичко да бодна, пък и хич не спи...ама да не се оправдавам
добре дошла в отбора  Joy и моя ми помага да пиша, а шиенето остава само за нощите 

# 332
  • гр.Добрич
Момичета, откъде да си дръпна Patern Maker?

# 333
Момичета, откъде да си дръпна Patern Maker?
виж тук http://blackklava.narod.ru/soft.htm
и тук http://faq.7ya.ru/embro.aspx?l=2&id=382

Peace успех

# 334
Момичета, ако не е много нахално от моя страна може ли да ми кажете дали е възможно по ваша дадена схема да направя нещо. Но нямам си идея /панама/ без рисунки има ли? Или на какво да го направи. Искам нещо между гоблен и онова фъкане май се казваше да направя и не знам каква основа ми трябва? Ще се смили ли някой да ме просветли?

# 335
и аз имам въпрос - как се шие контурен бод...Знам,че конеца е в един кат,обаче си мислех,че се шие по диагонал на квадратчето...А като гледам схемата,контура не върви по диагонал,а при някои квадрачтета минава в края им,при други по средата...Та се обърках къде трябва да бодна...Защото колкото и да опитвам , на схемата контурната линия е дадена права,докато аз като го шия - ми става някак по-крива и начупена....
шия това пате

# 336
  • гр.Добрич
Goody, мерси за адресчетата. Нещо не ми се получава, но ще изчакам да си дойде мъжо.

Tuly, ще се опитам да ти обясня аз как шия. Когато знака заема повече от едно квадратче и минава в края или точно в средата, го шия нацяло и не го бода квадратче по квадратче. Така става цяло и не се пречупва. Нищо не обясних, ама с 2 думи шия по моя преценка. Тук например има много чупки и съм ги спазвала, но когато е в права линия аз решавам докъде да бодна и да прекъсна.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4064067

Moni-boni, така и не разбрах какво искаш да ушиеш - графика или нещо шаренко? Има разграфени и неразграфени панами. Шиеш с каквато ти харесва ако не е нещо претенциозно гоблена иначе се съобразяваш с изискванията на дизайнера.

# 337
 tuly,
трябва само да следиш линиите дадени на схемата
Примерно не бодвай на всяко квадратче, когато не е права линия , а нека става диагонал пък било то и на правоъгълник, който се състои и  от 4 квадратчета.
А иначе когато е права или вертикална линията бодваш във всяко квадратче или през две-три пак по преценка.

Знам ,че не обясних ясно  ,ама то е трудно обяснимо и както казва  spinki
става по преценка .
Я вих тук има дадено как става

# 338
Момичета, ако не е много нахално от моя страна може ли да ми кажете дали е възможно по ваша дадена схема да направя нещо. Но нямам си идея /панама/ без рисунки има ли? Или на какво да го направи. Искам нещо между гоблен и онова фъкане май се казваше да направя и не знам каква основа ми трябва? Ще се смили ли някой да ме просветли?
продава се такава основа без картинки  Laughing и си я правиш по схемам като можеш да комбинираш фъкане с бродиране на кръстчета  Peace

# 339
# 340
Ivanichka,браво!Много е хубав Simple Smile

# 341
 Shocked  Heart Eyes Heart Eyes Иваничка - станало е страхотно  Heart Eyes Heart Eyes
и рамката е отлично подбрана - подчертава гоблена
 Hug Hug Браво  Hug Hug
тъли -   Hug видях, че са ти обяснили  Mr. Green да ти покажа?
 Hug на червения площад утре 10:30 - 11  Hug

# 342
супер е Ivanichka, дай номерата на конците, ако може  Simple Smile

# 343
тъли -   Hug видях, че са ти обяснили  Mr. Green да ти покажа?
 Hug на червения площад утре 10:30 - 11  Hug

утре го пиша дъждовен,щото има задачи за вършене...обаче идеята по принцип е добра...
няма да се учудя ако сме се и виждали с количките из града... Wink

# 344
  • гр.Добрич
Като започна да инсталирам Patern Maker ми иска някакъв сериен номер и нищо не става.

Общи условия

Активация на акаунт