DSDSuper-Fasching-Star - тема немска 60та

• 15 568
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Г-н Сопрано, не виждате ли, че дамите тук вече си имат мъжка компания Crossing Arms Аz и Дитер сме напълно достачъни, смятам. И да не кажете сега, че Ви имитирам, zащото ще се депресирам и ще се раzпея.

Дитер Боху-боху-боху (кашляне) Болен и тва безполовото ли са ви мъжете?! Евала, машала, баклава!

Найн, нихт отверщен зи.

Сопрано нарече сговорната дружина изтрещели. Аз съм скромна девственица и не разбирам за какво говори този пришълец.

Нормално е. Их хабе бегинише пишеше ам дойчланд, белкимише понимаише клайне замисълише.

# 151
  • Germany
Другари и другарки, дайте да си дойдем на думата - търся стол за хранене на малкия пират Wink Моите искания са: дървен с колелца  Thinking Дайте препоръки  Praynig

bouquet

# 152
Радка-пиратка, дървен с колелца не съм виждала. С колелца има само с пластмасова седалка и алуминиева конструкция.

# 153
  • Germany
Радка-пиратка, дървен с колелца не съм виждала. С колелца има само с пластмасова седалка и алуминиева конструкция.

именно Thinking и аз така  Sad

препоръчайте ми стол тогава  Peace Аз съм харесала един на Стокке, и се чудя  Rolling Eyes Дали да е този или пък пласмасов с колелца.....

# 154

именно Thinking и аз така  Sad

препоръчайте ми стол тогава  Peace Аз съм харесала един на Стокке, и се чудя  Rolling Eyes Дали да е този или пък пласмасов с колелца.....
Ако ще даваш пари, то ги дай за Стокке. Ще ти върши работа доста дълго време, повече от пластмасовия.

# 155
Мойн, бих изгледала един въргал сопрано-Дитър-Бил с удоволствие...
Не, че се опитвам да подстрекавам Mr. Green

# 156
Здравейте, немски мами  Grinning
Извинявам се, че се намесвам в темичката ви  Blush Но, ако може да погледнете тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=264557.0
и да ми помогнете с малко инфо
Много ще съм ви благодарна   bouquet

# 157
Веселина,под 349? не я намерих,zа това погледни тук , нова с гаранция.
Пиратке,Трип Трап на Щокке са най_добрите.Дървен с колелца оЩе не е иzмислен,трябва да им даде6 идея на проиzводителите Laughing

# 158
Хайде да гласуваме за звезда на карнавала. Аз давам глас за Бил и Мис пиги !

# 159
Хайде да гласуваме за звезда на карнавала. Аз давам глас за Бил и Мис пиги !
Диита Казанова и Дръж ми шапката печелят пред мен!

# 160
Най-трудно ми беше да разгадя кой е под шапката - т.че едно ласо за Дръж ми шапката от мен Mr. Green!

И нещо весело за лека нощ, ако не някой му се чете преди сън Wink - http://nissanbg.com/newforum/viewtopic.php?f=21&t=7766

# 161
Диита го дават в момента по ZDF, Кернер. Ужас!
ako ще оценяваме кой ми беше най-труден за разгадаване - Бритни. Мислех, че е мистик, докато не се появи мазника

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 00:15 от rien

# 162
Щимт - Бритни и аз я взех за мистик в началото Laughing

# 163
Аз мислех, че утре ще сваляте маските. Не е честно! Crossing Arms

# 164
То си е вече утре Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт