DSDSuper-Fasching-Star - тема немска 60та

• 15 570
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Вадили ли сте пълномощно тук в посолството?
Какъв е редът? Непробиваеми телефони имат.

# 136
Зависи за какво е пълномощното. Може да звъниш директно в консулския отдел

Konsularabteilung Berlin:

Besucheranschrift: Mauerstraße 10; 10117 Berlin

Postanschrift: Postfach 080 217; 10002 Berlin

Sprechzeiten: Mo, Di, Do, Fr 9.00 - 11.30 Uhr

Telefonauskunft: Mo, Di, Mi, und Do 14.00 - 15.30 Uhr

Tel. +49(30)208 21 78 +49(30)206 489 35

Fax. +49(30)208 61 24

e-mail: konsul@botschaft-bulgarien.de

# 137
  • Primum non nocere !
Генерално пълномощно не подписват.
Написваш си пълномощното, като упоменаваш, упълномощеното лице и конкретния повод и отиваш в посолството за собственоръчен подпис .
Приготвяш и 15евро
В Берлин посолството не работи в сряда.

# 138
E, хексе, ти може и да ги омагьосаш продавачите и да си вземеш нещо безплатно. Аз нямам против да платя.Оси, четеш ли, тоз'път не ми се свиди... Mr. Green  Ако има нещо безплатно няма да се дърпам де. Пиратке, къде ги имате картите на България и Румъния. Ако са на диск, не може ли да ми ги изгориш и да ми ги метнеш към франкландия.После аз ще отида при бюргертравестита, бизнес да правя  Laughing
Ще питам Главен Криминалист , интерналист и надзирател Кап.Гугъл

Нали няма вече такова животно като генералното пълномощно? newsm78

# 139
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
E, хексе, ти може и да ги омагьосаш продавачите и да си вземеш нещо безплатно. Аз нямам против да платя.Оси, четеш ли, тоз'път не ми се свиди... Mr. Green  Ако има нещо безплатно няма да се дърпам де.

аз търсих по торентите, но не намерих. Whistling
за нашата навигация подновените карти са към 300 Е.

иначе имаме на Румъния и Полша, но незнам колко са точни, понеже не сме ходили там. Wink

пусни на някои торент модела на навигацията ти + maps и гледай дали ще намериш нещо.

# 140
Ха, само Шехи и Лиска разпознах. Ебаси карнавала. Извратенячки. Знаех си, че не трябва да отсъствам.

# 141
  • Germany
Полицайка, безплатно е - търси Route 66 аз съм си го качила на Нокиата. Ако навигацията ти обаче е купешка, тоест не е на телефона ти - няма да стане - щетрябва да си купиш Sad

# 142
Аре, Дитър, не се прави, моля те, на дръж ми шапката!  Забрави га ма натисна до тоалетните в "Диско-Тьотензен". Значи така, а? Еж и беж. И баба така може, пардон, Сопрано.

Чудя ви се, защо с такава лекота си разкривате черните извори на информация пред Полицайката. Ако успее да отмени глобата, дето моят мъж се е ухилил на вещественото доказателство с южноафриканска усмивка, получава веднага от мен ЦД с карти на ТомТом за желаните държави.

Аз през викенда бях с малкия Червен шапок, с големия вълк, с бабата и една ловджийка на "Тропикал айландс". Токова много народ не бяхме виждали там. А си мислихме, с нашия безгрижен оптимизъм, че ни чакат самотни плажове и горички, та да си изиграем приказката докрай.

# 143
Да добавя, че оставам вярна на името си и няма да издам източника на актуалните ми пътно-навигационни карти.
Един вид няма да си сваля картите.
Друг вид, оставам си дръж ми шапката.
ОК? Mr. Green

# 144
Ха, само Шехи и Лиска разпознах. Ебаси карнавала. Извратенячки. Знаех си, че не трябва да отсъствам.
Г-н Сопрано, не виждате ли, че дамите тук вече си имат мъжка компания Crossing Arms Аz и Дитер сме напълно достачъни, смятам. И да не кажете сега, че Ви имитирам, zащото ще се депресирам и ще се раzпея.

# 145
Дитър, стари мой приятелю, пращам ти дъхав спомен от нашата среща.

Бил, свири, свири щурче.
Щурците свирейки умират. Mr. Green

Сопрано, воала! И за теб китка, китка, магданоз.

# 146
Полицайка, безплатно е - търси Route 66 аз съм си го качила на Нокиата. Ако навигацията ти обаче е купешка, тоест не е на телефона ти - няма да стане - щетрябва да си купиш Sad

няма ли конвертор?

# 147
Сопрано нарече сговорната дружина изтрещели. Аз съм скромна девственица и не разбирам за какво говори този пришълец. Нищо, че е карнавал, да не се надява ни на свирка, ни на нищо. Не и от Фрау Пленцке. Тя е вярна Пенелопа само на Давид, чака го денем, нощем, по обяд и сутрин, за да го скъса... от смях, разбира се.
Дръж ми шапката, гледам, ходили сте в балона. Кво става, растителността сгъстила ли се е или бетонът е като в зоопарка в София - сив, но преобладаващ. И кво друго, кво, кво.
На мен пък ми подариха няква карта за Йопп-фитнеса. Имало и сауна. Жалко, не е смесена. Има и детегледачки. Какво ли няма. Картата ми я подари едно маце, дето много драпа да става гледачка на чомака. Мъжът ми пък все ме пита как е и що е. Подозирам, че може би иска всъщност негова гледачка да става. Докато аз блъскам тренажори и се потя в сауната. Ах, Давид, не си познал, младежо. Никъв фрауен-фитнес, отивам във Фемилито, там има поне мъже треньори. Трябва да си запотя очилата, но и да раздвижа шините зад таз бляскава усмивка.
Какво друго да ви кажа. Какво да ви дам. Обичам ви само и друго не знам.
Но най-много обичам Давид. И ще го скъсам. Да си знае.

Чак след това Бил и евентуално Дитер мекия кожляк.

# 148
Дръж ми Шапката, аз ще махна глобата,но като пусна шапката, да не хвана бога за рога. Хм, я по-добре да си затворя едното око при бъдещи прегрешения.
Незнам дали томтом ще ми свърши работа. Ще проуча и ще пиша
Пленске, не мога да оценя превъплъщението Ви, от писане на кньолхен нямам време за сериали  Mr. Green  Или поне за този сериал  hahaha
Пиратката, този роут 66 за телефон е значи, но на мен ми трябва за автомобил  newsm78
Иначе българите много нагли - искат луди пари за някаква OFRM.ЧЕ и абонамент?? Няма да се оправят тези хора.И нефт да намерят , малко ще са им парите. Голяма лакомия. С това впечатление съм останала поне докато патрулирах по техните ширини.

# 149
sa meki wareta pitajte Grami. car e. ne sum wi kaswala as Twisted Evil
nqmam kirilica. preinstalirwam prosoreca.
dokat proimam ste sum pas. HAU

Общи условия

Активация на акаунт