DSDSuper-Fasching-Star - тема немска 60та

• 15 558
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте девойки,
минавам само да ви кажа да не купувате лекарства за хора от форума, които не познавате от по-близо, преди да са ви превели парите, защото има и некоректни хора. Аз за съжаление се опарих с доста солидна сума и ви предупреждавам, тъй като предполагам, че вероятно и вие ще бъдете помолени скоро zа същата услуга. Няма да давам подробности. Който иска, нека прочете в предната тема.
Съжалявам и за това, че ангажирах Вечерница.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 03:48 от Paris Hilton

# 166
Че какво имаше да ми разпознавате, аз само детеродните органи съм прикрила, но те и без друго не ви интересуват.
Там няма какво да разгримирвам.

# 167
Paris, аз пък бих дала подробности. Каква е вероятността преводът на парите да се е забавил? Ти говори ли с момичето, което даде поръчката? Аз бих говорила открито.

# 168
Бритни, от миналия понеделник се гоним и си говорим...Ако те интересуват подробности, мога да ти ги дам на лични, защото не ми се разводнява темата! Преводът не се е забавил, защото до тази вечер не беше направен.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 03:57 от Paris Hilton

# 169
Напоследък не мога да позная форума. Много особени теми се Завихриха. А последно кога и къде сте се чакаме в Мюнхен на 8.2.?

# 170
Добрютро, момничета.
А я си приzнайте кой се беше маскирал като Тони Сопрано? Grinning Както и да е, моят глас отива при Дръж ми шапката.
Зиме, много съжалявам, че така си се опарила...

# 171
Зиме, още нме съм ги пратила. Дала съм ги на една приятелка, като получиш парите, да ги пусне по спедитора.
С теб ще се видим ли в петък

# 172
Зима,съжалявам,че си се иzгорила.Мен ме е страх да се ангажирам с такива неЩа.Тук поне 7_8 пъти са се опитвали да ме прекарат "аz преведох парите,моля те иzпрати пакета,че ми трябва" и след 10_15 дена никакви пари.За Щастие zнам да чакам първо да ги видя гутгешриибен.Вечи,лошото е,че ако не преведе парите няма какво да правите с лекарството.В никоя аптека не вzемат лекарство обратно.Аz направих подобна услуга на едно момиче лятото от Бургас,искаше някакви кремове,аz и ги купих,тя дойде на летиЩето и си ги вzе,но с лекарство не се наемам.Кремовете не бяха повече от 10?,а и мога да ги подаря,ако не ги беше вzела,но лекарството какво да го правя.Дано наистина и трябва и ти преведе парите.От кой град е?
Вчера ходихме на фашингсумцуг.На децата им хареса,Мартин събра доста бонбони.Ако кача снимките Ще ги покажа.

# 173
Зима, дано се уредят нещата.

И аз давам един глас за Дръж ми шапката - признавам, че даже гледах, ама дори и ника не ми е познат.

# 174
  • в сърцето на един мъж...
Дамата с лекарствата е от Бургас и се крие. Така че, който иска от вас да купите лекарства за епилепсия - не го правете.
Зиме, сори, ама според мен е важно да кажем на всички, защото не искаме някой друг да изгори. Тъжно е и тъпо, че по такъв начин се спекулира със заболяването на едно дете. Confused

# 175
Зима, жената не е постъпила правилно, иzобщо, съжалявам  Sad Но може да няма пари, но може и да го каже по друг начин, все пак можеше да съберем парии zаедно да ги купим теzи лекарства ... ако лекарствата все пак наистина са zа детето , аz бих и ги подарила . Парите вечЕ са дадени и не могат да се върнат.

# 176
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Zima, съжалявам много!
дано историята се развие в благоприятна посока.

мацки,
приемам адреси на лични за разпращане на мартеници.
който иска ръчно направена мартеничка да ми пише.
също и колко дечица са в семейството и дали носят мартеничка.  Simple Smile

миналата година само майка ми прати мартеничка и ми стана гадно  Sad и реших тази година да не чакам някой да ми прати, а аз да разпратя.  Sunglasses

# 177
  • Germany
Риен, роут 66 можеш да го сложиш и на навигацията си в колата. Аз моята си я ползвам на телефона - така ми е по удобно- винаги е с мен, всички карти са ми качени и т.н.

Чико, не е лошо да се сетят, че може да съществува и такъв вариант дървен с колела  Laughing Laughing Laughing А той наистина съществува и аз съм го виждала, но е в Италия  Sad

Зима, много тъпо  Rolling Eyes е как хем им трябват лекарствата и хем не плащат  newsm78

# 178
Просто трябва да разберат че не сме благотворителна организация

# 179
Зима, жената не е постъпила правилно, иzобщо, съжалявам  Sad Но може да няма пари, но може и да го каже по друг начин, все пак можеше да съберем парии zаедно да ги купим теzи лекарства ... ако лекарствата все пак наистина са zа детето , аz бих и ги подарила . Парите вечЕ са дадени и не могат да се върнат.
Както помогнехме по Коледа може6е и сега да помогнем,но това не е начинът.Не може да се поръча неЩо и да zнае,че не може да го плати. Naughty Ако бе6е писала трябва ми,но нямам въzможност е друга работа.
Просто трябва да разберат че не сме благотворителна организация
  Peace
Аz не бих ги подарила. Ще ме иzвинявате,може да мисля по_раzлично от вас,но лекарствата zа детето са по_важни от ПЦ в къЩи или се zаблуждавам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт